1
TÍTULO: Lactic Acid Bacteria isolated from traditional and innovative alheiras as potential biocontrol agents  Full Text
AUTORES: Azevedo, Ines; Barbosa, Joana; Albano, Helena; Nogueira, Teresa; Teixeira, Paula;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOOD MICROBIOLOGY, VOLUME: 119
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 7
NO MEU: ORCID
2
TÍTULO: Characterization of a Lactiplantibacillus plantarum R23 Isolated from Arugula by Whole-Genome Sequencing and Its Bacteriocin Production Ability  Full Text
AUTORES: Barbosa, J; Albano, H; Silva, B; Almeida, MH; Nogueira, T; Teixeira, P;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF ENVIRONMENTAL RESEARCH AND PUBLIC HEALTH, VOLUME: 18, NÚMERO: 11
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 18 Handle
NO MEU: ORCID
3
TÍTULO: Microbial-physicochemical integrated analysis of kombucha fermentation  Full Text
AUTORES: Barbosa, CD; Uetanabaro, APT; Santos, WCR; Caetano, RG; Albano, H; Kato, R; Cosenza, GP; Azeredo, A; Goes Neto, A; Rosa, CA; Teixeira, P; Alvarenga, VO; Lacerda, ICA;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 148
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 26
NO MEU: ORCID
4
TÍTULO: Clinical and food enterococci isolates: The significance of their antibiotic resistance
AUTORES: Barbosa, J; Albano, H; Teixeira, P;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: The Encyclopedia of Bacteriology Research Developments, VOLUME: 11
INDEXADO EM: Scopus
NO MEU: ORCID
5
TÍTULO: Bioactive alternatives to mitigate foodborne pathogens
AUTORES: Inês A Moreira; Joana Barbosa; Helena Albano; Paula Teixeira;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: Congress of Microbiology and Biotechnology 2021: MICROBIOTEC'21 23/11/21 → 26/11/21
INDEXADO EM: Handle
6
TÍTULO: Lactic acid bacteria isolated from “innovative” alheiras as potential biocontrol agents
AUTORES: Inês A Moreira; Joana Barbosa; Helena Albano; Paula Teixeira;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: Dare2Change - Innovation-Driven Agrifood Business 18/11/21 → 19/11/21
INDEXADO EM: Handle
7
TÍTULO: Microbiological and physicochemical characterization of "innovative" alheiras
AUTORES: Inês Moreira; Joana Barbosa; Helena Albano; Paula Teixeira;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: 2nd Chemical & Biological Engineering Doctoral Symposium 22/09/21 → 24/09/21
INDEXADO EM: Handle
8
TÍTULO: Non meat-based alheiras- a safer novel trend?  Full Text
AUTORES: Azevedo, I; Barbosa, J; Albano, H; Teixeira, P;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: FOOD CONTROL, VOLUME: 113
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef Handle
NO MEU: ORCID
9
TÍTULO: Screening of Bacteriocinogenic Lactic Acid Bacteria and Their Characterization as Potential Probiotics
AUTORES: Pinto, A; Barbosa, J; Albano, H; Isidro, J; Teixeira, P;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: MICROORGANISMS, VOLUME: 8, NÚMERO: 3
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 42
NO MEU: ORCID
10
TÍTULO: Data fusion of UPLC data, NIR spectra and physicochemical parameters with chemometrics as an alternative to evaluating kombucha fermentation  Full Text
AUTORES: Barbosa, CD; Baqueta, MR; Santos, WCR; Gomes, D; Alvarenga, VO; Teixeira, P; Albano, H; Rosa, CA; Valderrama, P; Lacerda, ICA;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 133
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 17
NO MEU: ORCID
Página 1 de 6. Total de resultados: 51.