Toggle navigation
Publicações
Investigadores
Instituições
0
Entrar
Autenticação Federada
(Clique na imagem)
Autenticação local
Recuperar Palavra-passe
Registar
Entrar
Helena da Conceição Pereira Albano
AuthID:
R-000-5RY
Publicações
Confirmadas
Para Validar
Document Source:
All
Document Type:
Todos os Tipos de Documentos
Article (12)
Review (1)
Year Start - End:
1998
1999
2000
2001
2002
2003
2004
2005
2006
2007
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022
2023
2024
-
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003
2002
2001
2000
1999
1998
Order:
Ano Dsc
Ano Asc
Cit. WOS Dsc
IF WOS Dsc
Cit. Scopus Dsc
IF Scopus Dsc
Título Asc
Título Dsc
Results:
10
20
30
40
50
Publicações Confirmadas: 13
1
TÃTULO:
Food safety in the domestic environment
Full Text
AUTORES:
Azevedo, I;
Albano, H
;
Silva, J
;
Teixeira, P
;
PUBLICAÇÃO:
2014
,
FONTE:
FOOD CONTROL,
VOLUME:
37,
NÚMERO:
1
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
Handle
NO MEU:
ORCID
2
TÃTULO:
Case report of clinical salmonellosis by Salmonella Typhimurium that occurred in Portuguese children. Salmonella Typhimurium in Portuguese children
Full Text
AUTORES:
Freixo, R;
Albano, H
;
Silva, J
;
Teixeira, P
;
PUBLICAÇÃO:
2011
,
FONTE:
LETTERS IN APPLIED MICROBIOLOGY,
VOLUME:
53,
NÚMERO:
3
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
3
TÃTULO:
Characterization of bacPPK34 a bacteriocin produced by Pediococcus pentosaceus strain K34 isolated from "Alheira"
Full Text
AUTORES:
Abrams, D; Barbosa, J;
Albano, H
;
Silva, J
; Gibbs, PA;
Teixeira, P
;
PUBLICAÇÃO:
2011
,
FONTE:
FOOD CONTROL,
VOLUME:
22,
NÚMERO:
6
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
Handle
NO MEU:
ORCID
4
TÃTULO:
Characterization of anti-Listeria bacteriocins isolated from shellfish: Potential antimicrobials to control non-fermented seafood
Full Text
AUTORES:
Pinto, AL; Fernandes, M; Pinto, C;
Albano, H
; Castilho, F;
Teixeira, P
; Gibbs, PA;
PUBLICAÇÃO:
2009
,
FONTE:
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD MICROBIOLOGY,
VOLUME:
129,
NÚMERO:
1
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
Handle
NO MEU:
ORCID
5
TÃTULO:
Evaluation of a bacteriocin-producing strain of Pediococcus acidilactici as a biopreservative for "Alheira", a fermented meat sausage
Full Text
AUTORES:
Albano, H
; Pinho, C; Leite, D; Barbosa, J;
Silva, J
; Carneiro, L; Magalhaes, R;
Hogg, T
;
Teixeira, P
;
PUBLICAÇÃO:
2009
,
FONTE:
FOOD CONTROL,
VOLUME:
20,
NÚMERO:
8
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
Handle
NO MEU:
ORCID
6
TÃTULO:
Phenotypic and genetic heterogeneity of lactic acid bacteria isolated from "Alheira", a traditional fermented sausage produced in Portugal
Full Text
AUTORES:
Helena Albano
; Carol A van Reenen;
Svetoslav D Todorov
; Diana Cruz; Luisa Fraga;
Tim Hogg
;
Leon M T Dicks
;
Paula Teixeira
;
PUBLICAÇÃO:
2009
,
FONTE:
MEAT SCIENCE,
VOLUME:
82,
NÚMERO:
3
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
7
TÃTULO:
Characterization of microbial population of 'Alheira' (a traditional Portuguese fermented sausage) by PCR-DGGE and traditional cultural microbiological methods
Full Text
AUTORES:
Albano, H
;
Henriques, I
;
Correia, A
;
Hogg, T
;
Teixeira, P
;
PUBLICAÇÃO:
2008
,
FONTE:
JOURNAL OF APPLIED MICROBIOLOGY,
VOLUME:
105,
NÚMERO:
6
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
19
NO MEU:
ORCID
8
TÃTULO:
Antilisterial activity of lactic acid bacteria isolated from "Alheiras" (traditional Portuguese fermented sausages): In situ assays
Full Text
AUTORES:
Helena Albano
;
Marcia Oliveira
; Ricardo Aroso; Nuria Cubero;
Tim Hogg
;
Paula Teixeira
;
PUBLICAÇÃO:
2007
,
FONTE:
MEAT SCIENCE,
VOLUME:
76,
NÚMERO:
4
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
9
TÃTULO:
Characterization of two bacteriocins produced by Pediococcus acidilactici isolated from "Alheira", a fermented sausage traditionally produced in Portugal
Full Text
AUTORES:
Helena Albano
;
Svetoslav D Todorov
; Carol A van Reenen;
Tim Hogg
;
Leon M T Dicks
;
Paula Teixeira
;
PUBLICAÇÃO:
2007
,
FONTE:
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD MICROBIOLOGY,
VOLUME:
116,
NÚMERO:
2
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
10
TÃTULO:
The gellan gum biosynthetic genes gelC and gelE encode two separate polypeptides homologous to the activator and the kinase domains of tyrosine autokinases
AUTORES:
Moreira, LM
; Hoffmann, K;
Albano, H
; Becker, A;
Niehaus, K
;
Sa Correia, I
;
PUBLICAÇÃO:
2004
,
FONTE:
JOURNAL OF MOLECULAR MICROBIOLOGY AND BIOTECHNOLOGY,
VOLUME:
8,
NÚMERO:
1
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
Adicionar à lista
Marked
Marcar Todas
Exportar
×
Publication Export Settings
BibTex
EndNote
APA
CSV
PDF
Export Preview
Print
×
Publication Print Settings
HTML
PDF
Print Preview
Página 1 de 2. Total de resultados: 13.
<<
<
1
2
>
>>
×
Selecione a Fonte
Esta publicação tem:
2 registos no
ISI
2 registos no
SCOPUS
2 registos no
DBLP
2 registos no
Unpaywall
2 registos no
Openlibrary
2 registos no
Handle
Por favor selecione o registo que deve ser utilizado pelo Authenticus.
×
Comparar Publicações
© 2024 CRACS & Inesc TEC - All Rights Reserved
Política de Privacidade
|
Terms of Service