1
TÍTULO: Food safety in the domestic environment  Full Text
AUTORES: Azevedo, I; Albano, H ; Silva, J ; Teixeira, P ;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: FOOD CONTROL, VOLUME: 37, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef Handle
NO MEU: ORCID
2
TÍTULO: Case report of clinical salmonellosis by Salmonella Typhimurium that occurred in Portuguese children. Salmonella Typhimurium in Portuguese children  Full Text
AUTORES: Freixo, R; Albano, H ; Silva, J ; Teixeira, P ;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: LETTERS IN APPLIED MICROBIOLOGY, VOLUME: 53, NÚMERO: 3
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
3
TÍTULO: Characterization of bacPPK34 a bacteriocin produced by Pediococcus pentosaceus strain K34 isolated from "Alheira"  Full Text
AUTORES: Abrams, D; Barbosa, J; Albano, H ; Silva, J ; Gibbs, PA; Teixeira, P ;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: FOOD CONTROL, VOLUME: 22, NÚMERO: 6
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef Handle
NO MEU: ORCID
4
TÍTULO: Characterization of anti-Listeria bacteriocins isolated from shellfish: Potential antimicrobials to control non-fermented seafood  Full Text
AUTORES: Pinto, AL; Fernandes, M; Pinto, C; Albano, H ; Castilho, F; Teixeira, P ; Gibbs, PA;
PUBLICAÇÃO: 2009, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD MICROBIOLOGY, VOLUME: 129, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS Handle
NO MEU: ORCID
5
TÍTULO: Evaluation of a bacteriocin-producing strain of Pediococcus acidilactici as a biopreservative for "Alheira", a fermented meat sausage  Full Text
AUTORES: Albano, H ; Pinho, C; Leite, D; Barbosa, J; Silva, J ; Carneiro, L; Magalhaes, R; Hogg, T; Teixeira, P ;
PUBLICAÇÃO: 2009, FONTE: FOOD CONTROL, VOLUME: 20, NÚMERO: 8
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef Handle
NO MEU: ORCID
6
TÍTULO: Phenotypic and genetic heterogeneity of lactic acid bacteria isolated from "Alheira", a traditional fermented sausage produced in Portugal  Full Text
AUTORES: Helena Albano ; Carol A van Reenen; Svetoslav D Todorov; Diana Cruz; Luisa Fraga; Tim Hogg; Leon M T Dicks; Paula Teixeira ;
PUBLICAÇÃO: 2009, FONTE: MEAT SCIENCE, VOLUME: 82, NÚMERO: 3
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
8
TÍTULO: Antilisterial activity of lactic acid bacteria isolated from "Alheiras" (traditional Portuguese fermented sausages): In situ assays  Full Text
AUTORES: Helena Albano ; Marcia Oliveira; Ricardo Aroso; Nuria Cubero; Tim Hogg; Paula Teixeira ;
PUBLICAÇÃO: 2007, FONTE: MEAT SCIENCE, VOLUME: 76, NÚMERO: 4
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
9
TÍTULO: Characterization of two bacteriocins produced by Pediococcus acidilactici isolated from "Alheira", a fermented sausage traditionally produced in Portugal  Full Text
AUTORES: Helena Albano ; Svetoslav D Todorov; Carol A van Reenen; Tim Hogg; Leon M T Dicks; Paula Teixeira ;
PUBLICAÇÃO: 2007, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD MICROBIOLOGY, VOLUME: 116, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
10
TÍTULO: The gellan gum biosynthetic genes gelC and gelE encode two separate polypeptides homologous to the activator and the kinase domains of tyrosine autokinases
AUTORES: Moreira, LM ; Hoffmann, K; Albano, H ; Becker, A; Niehaus, K; Sa Correia, I ;
PUBLICAÇÃO: 2004, FONTE: JOURNAL OF MOLECULAR MICROBIOLOGY AND BIOTECHNOLOGY, VOLUME: 8, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
Página 1 de 2. Total de resultados: 13.