2
TÍTULO: Salting-out assisted liquid-liquid extraction with dansyl chloride for the determination of biogenic amines in food  Full Text
AUTORES: Karen C A Francisco; Pedro F Brandao; Rui Miguel Ramos ; Luis Moreira Goncalves; Arnaldo A Cardoso; Jose Antonio Rodrigues ;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 55, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 14
6
TÍTULO: 4-hydrazinobenzoic acid as a derivatizing agent for aldehyde analysis by HPLC-UV and CE-DAD  Full Text
AUTORES: Lucas F de Lima; Pedro F Brandao; Tiago A Donegatti; Rui M Ramos ; Luis Moreira Goncalves; Arnaldo A Cardoso; Elisabete A Pereira; Jose A Rodrigues ;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: TALANTA, VOLUME: 187
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 33
8
TÍTULO: Gas-diffusion microextraction coupled with spectrophotometry for the determination of formaldehyde in cork agglomerates  Full Text
AUTORES: Pedro F Brandao; Rui M Ramos ; Inês Maria Valente ; Paulo J. Almeida ; Antonia M Carro; Rosa A Lorenzo; Jose A Rodrigues ;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: ANALYTICAL AND BIOANALYTICAL CHEMISTRY, VOLUME: 409, NÚMERO: 11
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 11
9
TÍTULO: Electrochemical sensing of total sulphites in beer using non-modified screen-printed carbon electrodes. Electrochemical sensing of total sulphites in beer  Full Text
AUTORES: Rui M Ramos ; Pedro F Brandao; Luis M Goncalves; Vlastimil Vyskocil; Jose A Rodrigues ;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: JOURNAL OF THE INSTITUTE OF BREWING, VOLUME: 123, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 19
Página 1 de 3. Total de resultados: 25.