Toggle navigation
Publicações
Investigadores
Instituições
0
Entrar
Autenticação Federada
(Clique na imagem)
Autenticação local
Recuperar Palavra-passe
Registar
Entrar
Paulo Joaquim Ferreira de Almeida
AuthID:
R-000-ECH
Publicações
Confirmadas
Para Validar
Document Source:
All
Document Type:
Todos os Tipos de Documentos
Article (31)
Proceedings Paper (10)
Year Start - End:
1993
1994
1995
1996
1997
1998
1999
2000
2001
2002
2003
2004
2005
2006
2007
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022
2023
2024
-
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003
2002
2001
2000
1999
1998
1997
1996
1995
1994
1993
Order:
Ano Dsc
Ano Asc
Cit. WOS Dsc
IF WOS Dsc
Cit. Scopus Dsc
IF Scopus Dsc
Título Asc
Título Dsc
Results:
10
20
30
40
50
Publicações Confirmadas: 41
1
TÃTULO:
Multiple pulse amperometry in low pressure chromatography for parallel determination of oxidizable and reducible compounds. Analysis of a green coffee extract as a case study
Full Text
AUTORES:
Silva, Alexandra Rangel;
Paulo J. Almeida
;
Santos, Joao Rodrigo
;
PUBLICAÇÃO:
2024
,
FONTE:
TALANTA,
VOLUME:
266
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
2
TÃTULO:
Carbon dioxide spectrophotometric determination in whole roasted coffee beans using a total analysis system after super-modified simplex optimization
Full Text
AUTORES:
Silva, Margarida Q. M.
;
Inês Maria Valente
;
Paulo J. Almeida
;
Santos, Jao Rodrigo
;
PUBLICAÇÃO:
2023
,
FONTE:
JOURNAL OF FOOD COMPOSITION AND ANALYSIS,
VOLUME:
115
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
1
NO MEU:
ORCID
|
CIÊNCIAVITAE
3
TÃTULO:
Fan Assisted Extraction of Volatile Carbonyl Compounds from Coffee Brews Based on the Full Evaporation Technique
AUTORES:
Aguiar, Mariana S.; Coelho, Andre F. S. M. R.;
Paulo J. Almeida
;
Santos, Joao Rodrigo
;
PUBLICAÇÃO:
2023
,
FONTE:
FOODS,
VOLUME:
12,
NÚMERO:
18
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
4
TÃTULO:
Fan assisted extraction and HPLC-DAD-MS/MS identification of volatile carbonyl compounds as chemical descriptors of healthy and defective roasted coffee beans
Full Text
AUTORES:
Teixeira, Sandra Lopes
;
Santos, Joao Rodrigo
;
Paulo J. Almeida
;
Rodrigues, J. A.
;
PUBLICAÇÃO:
2022
,
FONTE:
FOOD CONTROL,
VOLUME:
138
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
2
NO MEU:
ORCID
|
CIÊNCIAVITAE
5
TÃTULO:
GC-MS determination of malondialdehyde, acrolein, and 4-hydroxy-2-nonenal by ultrasound-assisted dispersive liquid-liquid microextraction in beverages
Full Text
AUTORES:
Custodio Mendoza, J. A.; Caamano Fernandez, C.; Lage, M. A.;
Paulo J. Almeida
; Lorenzo, R. A.; Carro, A. M.;
PUBLICAÇÃO:
2022
,
FONTE:
FOOD CHEMISTRY,
VOLUME:
384
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
10
Unpaywall
NO MEU:
ORCID
|
CIÊNCIAVITAE
6
TÃTULO:
Screening of Antioxidant Compounds in Green Coffee by Low-Pressure Chromatography with Amperometric Detection
Full Text
AUTORES:
Silva, AR
;
Santos, JR
;
Paulo J. Almeida
;
Rodrigues, JA
;
PUBLICAÇÃO:
2021
,
FONTE:
FOOD ANALYTICAL METHODS,
VOLUME:
14,
NÚMERO:
10
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
5
NO MEU:
ORCID
|
CIÊNCIAVITAE
7
TÃTULO:
Determination of malondialdehyde, acrolein and four other products of lipid peroxidation in edible oils by Gas-Diffusion Microextraction combined with Dispersive Liquid-Liquid Microextraction
Full Text
AUTORES:
Custodio Mendoza, JA; Aja Macaya, J;
Inês Maria Valente
;
Rodrigues, JA
;
Paulo J. Almeida
; Lorenzo, RA; Carro, AM;
PUBLICAÇÃO:
2020
,
FONTE:
JOURNAL OF CHROMATOGRAPHY A,
VOLUME:
1627
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
14
NO MEU:
ORCID
|
CIÊNCIAVITAE
8
TÃTULO:
Effect of acids and alkalis on the resistance of a polypropylene geotextile against thermo-oxidation
AUTORES:
Jose Ricardo Carneiro;
Paulo J. Almeida
;
Maria de Lurdes Lopes
;
PUBLICAÇÃO:
2019
,
FONTE:
Journal of Construction Research,
VOLUME:
1,
NÚMERO:
1
INDEXADO EM:
CrossRef
Handle
NO MEU:
ORCID
9
TÃTULO:
Evaluation of the Resistance of a Polypropylene Geotextile Against Ultraviolet Radiation
AUTORES:
Carneiro, JR
;
Paulo J. Almeida
;
Lopes, MD
;
PUBLICAÇÃO:
2019
,
FONTE:
MICROSCOPY AND MICROANALYSIS,
VOLUME:
25,
NÚMERO:
1
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
12
NO MEU:
ORCID
|
CIÊNCIAVITAE
10
TÃTULO:
Development of a partitioned liquid-liquid extraction- dispersive solid phase extraction procedure followed by liquid chromatography-tandem mass spectrometry for analysis of 3-monochloropropane-1,2-diol diesters in edible oils
Full Text
AUTORES:
Custodio Mendoza, JA; Lorenzo, RA;
Inês Maria Valente
;
Paulo J. Almeida
; Gage, MA;
Rodrigues, JA
; Carro, AM;
PUBLICAÇÃO:
2018
,
FONTE:
JOURNAL OF CHROMATOGRAPHY A,
VOLUME:
1548
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
17
NO MEU:
ORCID
|
CIÊNCIAVITAE
Adicionar à lista
Marked
Marcar Todas
Exportar
×
Publication Export Settings
BibTex
EndNote
APA
CSV
PDF
Export Preview
Print
×
Publication Print Settings
HTML
PDF
Print Preview
Página 1 de 5. Total de resultados: 41.
<<
<
1
2
3
4
5
>
>>
×
Selecione a Fonte
Esta publicação tem:
2 registos no
ISI
2 registos no
SCOPUS
2 registos no
DBLP
2 registos no
Unpaywall
2 registos no
Openlibrary
2 registos no
Handle
Por favor selecione o registo que deve ser utilizado pelo Authenticus.
×
Comparar Publicações
© 2024 CRACS & Inesc TEC - All Rights Reserved
Política de Privacidade
|
Terms of Service