1
TÍTULO: Influence of cocoa origin on the nutritional characterization of chocolate  Full Text
AUTORES: Panda, Antonio; Alvarenga, Nuno; da Silva, Joao Lita; Partidario, Ana; Lageiro, Manuela; Roseiro, Cristina; Dias, Joao;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY
INDEXADO EM: Scopus WOS
2
TÍTULO: Susceptibility of dry-cured tuna to oxidation and biogenic amines generation related to microbial status and salting/curing technology
AUTORES: Carlos Santos; Cristina Roseiro; Helena Goncalves; Cristina Aleixo; Carlos Moniz; Duarte J B da Ponte;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 115
INDEXADO EM: Scopus WOS
3
TÍTULO: Carnitines (including l-carnitine, acetyl-carnitine, and proprionyl-carnitine)
AUTORES: Roseiro, LC; Santos, C;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: Nonvitamin and Nonmineral Nutritional Supplements
INDEXADO EM: Scopus
4
TÍTULO: New tools to assess toxicity, bioaccessibility and uptake of chemical contaminants in meat and seafood  Full Text
AUTORES: Antonio Marques; Helena Maria Lourenco; Maria Leonor Nunes; Cristina Roseiro; Carlos Santos; Alejandro Barranco; Sandra Rainieri; Tomaz Langerholc; Avrelija Cencic;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: FOOD RESEARCH INTERNATIONAL, VOLUME: 44, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 40