Patrícia João Milheiro Mendes dos Reis
AuthID: R-000-E1M
1
TÃTULO: Cobrancosa Table Olive Fermentation as per the Portuguese Traditional Method, Using Potentially Probiotic Lactiplantibacillus pentosus i106 upon Alternative Inoculation Strategies
AUTORES: Coimbra Gomes, Joana; Reis, Patricia J. M.; Tavares, Tania G.; Silva, Afonso A.; Mendes, Eulalia; Susana Casal ; Malcata, Francisco Xavier; Macedo, Angela C.;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FERMENTATION-BASEL, VOLUME: 9, NÚMERO: 1
AUTORES: Coimbra Gomes, Joana; Reis, Patricia J. M.; Tavares, Tania G.; Silva, Afonso A.; Mendes, Eulalia; Susana Casal ; Malcata, Francisco Xavier; Macedo, Angela C.;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FERMENTATION-BASEL, VOLUME: 9, NÚMERO: 1
2
TÃTULO: Cobrancosa Table Olives: Characterization of Processing Method and Lactic Acid Bacteria Profile throughout Spontaneous Fermentation
AUTORES: Reis, Patricia J. M.; Tavares, Tania G. ; Rocha, Joana M.; Malcata, Francisco Xavier; Macedo, Angela C.;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: APPLIED SCIENCES-BASEL, VOLUME: 12, NÚMERO: 19
AUTORES: Reis, Patricia J. M.; Tavares, Tania G. ; Rocha, Joana M.; Malcata, Francisco Xavier; Macedo, Angela C.;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: APPLIED SCIENCES-BASEL, VOLUME: 12, NÚMERO: 19
3
TÃTULO: Study of Lactic Acid Bacteria Biodiversity in Fermented Cobrancosa Table Olives to Determine Their Probiotic Potential
AUTORES: Coimbra Gomes, Joana; Reis, Patricia J. M.; Tavares, Tania G. ; Malcata, Francisco Xavier; Macedo, Angela C.;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: FOODS, VOLUME: 11, NÚMERO: 19
AUTORES: Coimbra Gomes, Joana; Reis, Patricia J. M.; Tavares, Tania G. ; Malcata, Francisco Xavier; Macedo, Angela C.;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: FOODS, VOLUME: 11, NÚMERO: 19
4
TÃTULO: Towards a starter culture of Lactobacillus plantarum AFS13: Assessment of more relevant effects for in vitro production and preservation thereof, via fractional factorial design methodology Full Text
AUTORES: Portilha Cunha, MF; Malcata, FX; Reis, PJM; Macedo, AC;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 133
AUTORES: Portilha Cunha, MF; Malcata, FX; Reis, PJM; Macedo, AC;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 133
5
TÃTULO: Chitosan impregnated gutta-percha points: antimicrobial in vitro evaluation and mechanical properties Full Text
AUTORES: Cardelle Cobas, A; Reis, PJM; Costa, E; Tavaria, FK; Pintado, ME;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF POLYMERIC MATERIALS AND POLYMERIC BIOMATERIALS, VOLUME: 68, NÚMERO: 9
AUTORES: Cardelle Cobas, A; Reis, PJM; Costa, E; Tavaria, FK; Pintado, ME;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF POLYMERIC MATERIALS AND POLYMERIC BIOMATERIALS, VOLUME: 68, NÚMERO: 9
INDEXADO EM: Scopus WOS Handle
6
TÃTULO: New insights on mechanisms of sulfonamide bio-transformation by environmental bacteria
AUTORES: Patrícia J Reis; Vera Homem; Arminda Alves; Vítor J Vilar; Célia M Manaia; Olga C Nunes;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: MICROBIOTEC ´17 - 2017
AUTORES: Patrícia J Reis; Vera Homem; Arminda Alves; Vítor J Vilar; Célia M Manaia; Olga C Nunes;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: MICROBIOTEC ´17 - 2017
INDEXADO EM: Handle
7
TÃTULO: Use of image analysis on cheese sections for microstructural characterization
AUTORES: Patrícia J M Reis; Malcata, F. Xavier;
PUBLICAÇÃO: 2003
AUTORES: Patrícia J M Reis; Malcata, F. Xavier;
PUBLICAÇÃO: 2003
INDEXADO EM: Handle
8
TÃTULO: Effects on texture and microstructure following replacement of manual by mechanical processing, in Serra da Estrela cheesemaking
AUTORES: Patrícia J M Reis; Malcata, F. Xavier;
PUBLICAÇÃO: 2002
AUTORES: Patrícia J M Reis; Malcata, F. Xavier;
PUBLICAÇÃO: 2002
INDEXADO EM: Handle
9
TÃTULO: Utilização de proteases de Centaurea calcitrapa L. no fabrico de queijo de vaca: efeitos microbiológicos
AUTORES: Patrícia J M Reis; Pedro L Lourenço; Ana Domingos; Alda Clemente; Malcata, F. Xavier;
PUBLICAÇÃO: 1999
AUTORES: Patrícia J M Reis; Pedro L Lourenço; Ana Domingos; Alda Clemente; Malcata, F. Xavier;
PUBLICAÇÃO: 1999
INDEXADO EM: Handle