3
TÍTULO: Fan Assisted Extraction of Volatile Carbonyl Compounds from Coffee Brews Based on the Full Evaporation Technique
AUTORES: Aguiar, Mariana S.; Coelho, Andre F. S. M. R.; Paulo J. Almeida ; Santos, Joao Rodrigo ;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FOODS, VOLUME: 12, NÚMERO: 18
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
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TÍTULO: Profiling the volatile carbonyl compounds of barley and malt samples using a low-pressure assisted extraction system  Full Text
AUTORES: Reichel, S; Carvalho, DO ; Santos, JR ; Bednar, P; Rodrigues, JA ; Guido, LF ;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: FOOD CONTROL, VOLUME: 121
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 10
NO MEU: ORCID
6
TÍTULO: Screening of Antioxidant Compounds in Green Coffee by Low-Pressure Chromatography with Amperometric Detection  Full Text
AUTORES: Silva, AR; Santos, JR ; Paulo J. Almeida ; Rodrigues, JA ;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: FOOD ANALYTICAL METHODS, VOLUME: 14, NÚMERO: 10
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 5
NO MEU: ORCID
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TÍTULO: Physicochemical and Bioactive Characterisation of Edible and Waste Parts of "Piel de Sapo" Melon
AUTORES: Miller, FA; Fundo, JF; Garcia, E; Santos, JR ; Silva, CLM; Brandao, TRS;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: HORTICULTURAE, VOLUME: 6, NÚMERO: 4
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 11
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TÍTULO: Physicochemical characteristics, bioactive compounds and antioxidant activity in juice, pulp, peel and seeds of Cantaloupe melon
AUTORES: Fundo, JF; Miller, FA; Garcia, E; Santos, JR ; Silva, C; Brando, TRS;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: JOURNAL OF FOOD MEASUREMENT AND CHARACTERIZATION, VOLUME: 12, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 59 Handle
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