1
TÍTULO: Green solvents in dispersive liquid-liquid microextraction for the determination of carbonyl compounds in coffee extracts  Full Text
AUTORES: Silva, Alexandra Rangel; Custodio Mendonza, Jorge A.; Santos, Joao Rodrigo ; Paulo J. Almeida ; Rodrigues, Jose A. ; Carro, Antonia M.;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: JOURNAL OF CHROMATOGRAPHY A, VOLUME: 1745
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 5
NO MEU: ORCID
2
TÍTULO: Assessment of Lipid Peroxidation Products in Adult Formulas: GC-MS Determination of Carbonyl and Volatile Compounds Under Different Storage Conditions
AUTORES: Custodio Mendoza, Jorge Antonio; Rangel Silva, Alexandra; Kurek, Marcin A.; Paulo J. Almeida ; Santos, Joao Rodrigo ; Rodrigues, Jose Antonio ; Carro, Antonia Maria;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOODS, VOLUME: 13, NÚMERO: 23
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 4
NO MEU: ORCID
6
TÍTULO: Fan Assisted Extraction of Volatile Carbonyl Compounds from Coffee Brews Based on the Full Evaporation Technique
AUTORES: Aguiar, Mariana S.; Coelho, Andre F. S. M. R.; Paulo J. Almeida ; Santos, Joao Rodrigo ;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FOODS, VOLUME: 12, NÚMERO: 18
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 3
NO MEU: ORCID
8
TÍTULO: Profiling the volatile carbonyl compounds of barley and malt samples using a low-pressure assisted extraction system  Full Text
AUTORES: Reichel, S; Carvalho, DO ; Santos, JR ; Bednar, P; Rodrigues, JA ; Guido, LF ;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: FOOD CONTROL, VOLUME: 121
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 17
NO MEU: ORCID
9
TÍTULO: Screening of Antioxidant Compounds in Green Coffee by Low-Pressure Chromatography with Amperometric Detection  Full Text
AUTORES: Silva, AR; Santos, JR ; Paulo J. Almeida ; Rodrigues, JA ;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: FOOD ANALYTICAL METHODS, VOLUME: 14, NÚMERO: 10
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 9
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