Toggle navigation
Publicações
Investigadores
Instituições
0
Entrar
Autenticação Federada
(Clique na imagem)
Autenticação local
Recuperar Palavra-passe
Registar
Entrar
João Rodrigo da Silva Santos
AuthID:
R-000-7FF
Publicações
Confirmadas
Para Validar
Document Source:
All
Document Type:
Todos os Tipos de Documentos
Article (32)
Book Chapter (2)
Year Start - End:
2003
2004
2005
2006
2007
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022
2023
2024
-
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003
Order:
Ano Dsc
Ano Asc
Cit. WOS Dsc
IF WOS Dsc
Cit. Scopus Dsc
IF Scopus Dsc
Título Asc
Título Dsc
Results:
10
20
30
40
50
Publicações Confirmadas: 34
1
TÃTULO:
Multiple pulse amperometry in low pressure chromatography for parallel determination of oxidizable and reducible compounds. Analysis of a green coffee extract as a case study
Full Text
AUTORES:
Silva, Alexandra Rangel;
Paulo J. Almeida
;
Santos, Joao Rodrigo
;
PUBLICAÇÃO:
2024
,
FONTE:
TALANTA,
VOLUME:
266
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
2
TÃTULO:
Carbon dioxide spectrophotometric determination in whole roasted coffee beans using a total analysis system after super-modified simplex optimization
Full Text
AUTORES:
Silva, Margarida Q. M.
;
Inês Maria Valente
;
Paulo J. Almeida
;
Santos, Jao Rodrigo
;
PUBLICAÇÃO:
2023
,
FONTE:
JOURNAL OF FOOD COMPOSITION AND ANALYSIS,
VOLUME:
115
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
1
NO MEU:
ORCID
3
TÃTULO:
Fan Assisted Extraction of Volatile Carbonyl Compounds from Coffee Brews Based on the Full Evaporation Technique
AUTORES:
Aguiar, Mariana S.; Coelho, Andre F. S. M. R.;
Paulo J. Almeida
;
Santos, Joao Rodrigo
;
PUBLICAÇÃO:
2023
,
FONTE:
FOODS,
VOLUME:
12,
NÚMERO:
18
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
4
TÃTULO:
Fan assisted extraction and HPLC-DAD-MS/MS identification of volatile carbonyl compounds as chemical descriptors of healthy and defective roasted coffee beans
Full Text
AUTORES:
Teixeira, Sandra Lopes
;
Santos, Joao Rodrigo
;
Paulo J. Almeida
;
Rodrigues, J. A.
;
PUBLICAÇÃO:
2022
,
FONTE:
FOOD CONTROL,
VOLUME:
138
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
2
NO MEU:
ORCID
5
TÃTULO:
Profiling the volatile carbonyl compounds of barley and malt samples using a low-pressure assisted extraction system
Full Text
AUTORES:
Reichel, S;
Carvalho, DO
;
Santos, JR
; Bednar, P;
Rodrigues, JA
;
Guido, LF
;
PUBLICAÇÃO:
2021
,
FONTE:
FOOD CONTROL,
VOLUME:
121
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
10
NO MEU:
ORCID
6
TÃTULO:
Screening of Antioxidant Compounds in Green Coffee by Low-Pressure Chromatography with Amperometric Detection
Full Text
AUTORES:
Silva, AR
;
Santos, JR
;
Paulo J. Almeida
;
Rodrigues, JA
;
PUBLICAÇÃO:
2021
,
FONTE:
FOOD ANALYTICAL METHODS,
VOLUME:
14,
NÚMERO:
10
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
5
NO MEU:
ORCID
7
TÃTULO:
Characterization of volatile carbonyl compounds in defective green coffee beans using a fan assisted extraction process
Full Text
AUTORES:
Joao Rodrigo Santos
;
Jose A Rodrigues
;
PUBLICAÇÃO:
2020
,
FONTE:
FOOD CONTROL,
VOLUME:
108
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
5
NO MEU:
ORCID
8
TÃTULO:
Physicochemical and Bioactive Characterisation of Edible and Waste Parts of "Piel de Sapo" Melon
AUTORES:
Miller, FA
; Fundo, JF; Garcia, E;
Santos, JR
;
Silva, CLM
;
Brandao, TRS
;
PUBLICAÇÃO:
2020
,
FONTE:
HORTICULTURAE,
VOLUME:
6,
NÚMERO:
4
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
11
NO MEU:
ORCID
9
TÃTULO:
Low pressure ion pair chromatography with amperometric detection for the determination of trigonelline in coffee samples
Full Text
AUTORES:
Manuela B T Sousa
;
Joao Rodrigo Santos
;
Paulo J. Almeida
;
Rodrigues, JA
;
PUBLICAÇÃO:
2018
,
FONTE:
FOOD RESEARCH INTERNATIONAL,
VOLUME:
114
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
8
NO MEU:
ORCID
10
TÃTULO:
Physicochemical characteristics, bioactive compounds and antioxidant activity in juice, pulp, peel and seeds of Cantaloupe melon
AUTORES:
Fundo, JF;
Miller, FA
; Garcia, E;
Santos, JR
;
Silva, C
;
Brando, TRS
;
PUBLICAÇÃO:
2018
,
FONTE:
JOURNAL OF FOOD MEASUREMENT AND CHARACTERIZATION,
VOLUME:
12,
NÚMERO:
1
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
59
Handle
NO MEU:
ORCID
Adicionar à lista
Marked
Marcar Todas
Exportar
×
Publication Export Settings
BibTex
EndNote
APA
CSV
PDF
Export Preview
Print
×
Publication Print Settings
HTML
PDF
Print Preview
Página 1 de 4. Total de resultados: 34.
<<
<
1
2
3
4
>
>>
×
Selecione a Fonte
Esta publicação tem:
2 registos no
ISI
2 registos no
SCOPUS
2 registos no
DBLP
2 registos no
Unpaywall
2 registos no
Openlibrary
2 registos no
Handle
Por favor selecione o registo que deve ser utilizado pelo Authenticus.
×
Comparar Publicações
© 2024 CRACS & Inesc TEC - All Rights Reserved
Política de Privacidade
|
Terms of Service