Toggle navigation
Publicações
Investigadores
Instituições
0
Entrar
Autenticação Federada
(Clique na imagem)
Autenticação local
Recuperar Palavra-passe
Registar
Entrar
Paulo Manuel Rodrigues Vaz-Pires
AuthID:
R-000-EJ6
Publicações
Confirmadas
Para Validar
Document Source:
All
Document Type:
Todos os Tipos de Documentos
Article (71)
Review (2)
Proceedings Paper (1)
Year Start - End:
1994
1995
1996
1997
1998
1999
2000
2001
2002
2003
2004
2005
2006
2007
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022
2023
2024
-
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003
2002
2001
2000
1999
1998
1997
1996
1995
1994
Order:
Ano Dsc
Ano Asc
Cit. WOS Dsc
IF WOS Dsc
Cit. Scopus Dsc
IF Scopus Dsc
Título Asc
Título Dsc
Results:
10
20
30
40
50
Publicações Confirmadas: 74
1
TÃTULO:
Improved approach based on MALDI-TOF MS for establishment of the fish mucus protein pattern for geographic discrimination of Sparus aurata
Full Text
AUTORES:
Freitas, J
;
Silva, P
;
Perestrelo, R
;
Vaz Pires, P
;
Camara, JS
;
PUBLICAÇÃO:
2022
,
FONTE:
FOOD CHEMISTRY,
VOLUME:
372
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
1
NO MEU:
ORCID
2
TÃTULO:
Multi-elemental composition of white and dark muscles in swordfish
Full Text
AUTORES:
Monteiro, R
;
Vale, C
;
Ferreira, N
;
Silva, P
;
Pereira, E
;
Vaz Pires, P
;
PUBLICAÇÃO:
2021
,
FONTE:
FOOD CHEMISTRY,
VOLUME:
343
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
3
TÃTULO:
Quality Index Method for fish quality control: Understanding the applications, the appointed limits and the upcoming trends
Full Text
AUTORES:
Freitas, J
;
Vaz Pires, P
;
Camara, JS
;
PUBLICAÇÃO:
2021
,
FONTE:
TRENDS IN FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY,
VOLUME:
111
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
1
NO MEU:
ORCID
4
TÃTULO:
Seasonal Evaluation of Freshness Profile of Commercially Important Fish Species
AUTORES:
Cardoso, PG
; Goncalves, O;
Carvalho, MF
;
Ozorio, R
;
Vaz Pires, P
;
PUBLICAÇÃO:
2021
,
FONTE:
FOODS,
VOLUME:
10,
NÚMERO:
7
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
5
TÃTULO:
A Systematic AQbD Approach for Optimization of the Most Influential Experimental Parameters on Analysis of Fish Spoilage-Related Volatile Amines
AUTORES:
Jorge Freitas
;
Pedro Silva
;
Paulo Vaz Pires
;
Jose S Camara
;
PUBLICAÇÃO:
2020
,
FONTE:
FOODS,
VOLUME:
9,
NÚMERO:
9
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
6
TÃTULO:
From aquaculture production to consumption: Freshness, safety, traceability and authentication, the four pillars of quality
Full Text
AUTORES:
Jorge Freitas
;
Paulo Vaz Pires
;
Jose S Camara
;
PUBLICAÇÃO:
2020
,
FONTE:
AQUACULTURE,
VOLUME:
518
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
7
TÃTULO:
Landmark-based geometric morphometrics analysis of body shape variation among populations of the blue jack mackerel, Trachurus picturatus, from the North-East Atlantic
Full Text
AUTORES:
Claudia Moreira;
Elsa Froufe
;
Paulo Vaz Pires
; Raul Triay Portella;
Alberto Teodorico Correia
;
PUBLICAÇÃO:
2020
,
FONTE:
JOURNAL OF SEA RESEARCH,
VOLUME:
163
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
8
TÃTULO:
Spatio-temporal microsatellite data suggest a multidirectional connectivity pattern in the Trachurus picturatus metapopulation from the Northeast Atlantic
AUTORES:
Claudia Moreira; Pablo Presa;
Alberto Teodorico Correia
;
Paulo Vaz Pires
;
Elsa Froufe
;
PUBLICAÇÃO:
2020
,
FONTE:
FISHERIES RESEARCH,
VOLUME:
225
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
9
TÃTULO:
Alga diet formulation - An attempt to reduce oxidative stress during broodstock conditioning of Pacific oysters
Full Text
AUTORES:
Helena M Amaro
; Ana Rato;
Domitilia Matias
;
Sandra Joaquim
;
Jorge Machado
;
Jose F M Goncalves
;
Paulo Vaz Pires
;
Rodrigo O A Ozorio
;
Luis F Pereira
;
Isabel C Azevedo
;
Sousa PInto, Isabel
;
Catarina Guedes, AC
;
PUBLICAÇÃO:
2019
,
FONTE:
AQUACULTURE,
VOLUME:
500
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
8
NO MEU:
ORCID
10
TÃTULO:
Elemental composition and bioaccessibility of farmed oysters (Crassostrea gigas) fed different ratios of dietary seaweed and microalgae during broodstock conditioning
AUTORES:
Cardoso, C; Gomes, R; Rato, A; Joaquim, S; Machado, J;
Goncalves, JF
;
Vaz Pires, P
; Magnoni, L;
Matias, D
; Coelho, I; Delgado, I; Castanheira, I; Matos, J;
Ozorio, R
;
Bandarra, N
;
Afonso, C
;
PUBLICAÇÃO:
2019
,
FONTE:
FOOD SCIENCE & NUTRITION,
VOLUME:
7,
NÚMERO:
8
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
Handle
NO MEU:
ORCID
Adicionar à lista
Marked
Marcar Todas
Exportar
×
Publication Export Settings
BibTex
EndNote
APA
CSV
PDF
Export Preview
Print
×
Publication Print Settings
HTML
PDF
Print Preview
Página 1 de 8. Total de resultados: 74.
<<
<
1
2
3
4
5
6
7
8
>
>>
×
Selecione a Fonte
Esta publicação tem:
2 registos no
ISI
2 registos no
SCOPUS
2 registos no
DBLP
2 registos no
Unpaywall
2 registos no
Openlibrary
2 registos no
Handle
Por favor selecione o registo que deve ser utilizado pelo Authenticus.
×
Comparar Publicações
© 2024 CRACS & Inesc TEC - All Rights Reserved
Política de Privacidade
|
Terms of Service