1
TÍTULO: Coral Propagation in Substrates Obtained Through Additive Manufacturing: Influence of Mortar Formulations on Seawater Parameters
AUTORES: Matus, Ilse Valenzuela; Gois, Joaquim; Vaz Pires, Paulo ; Jorge Lino Alves ;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: ACS SUSTAINABLE CHEMISTRY & ENGINEERING, VOLUME: 12, NÚMERO: 37
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
2
TÍTULO: Gulls in Porto Coastline as Reservoirs for Salmonella spp.: Findings from 2008 and 2023
AUTORES: Rodrigues, Ines C.; Cristal, Ana Paula; Ribeiro Almeida, Marisa; Silveira, Leonor; Prata, Joana C.; Simoes, Romeo; Vaz Pires, Paulo ; Pista, Angela; da Costa, Paulo Martins;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: MICROORGANISMS, VOLUME: 12, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
3
TÍTULO: An Exploratory Study on Spoilage Bacteria and Listeria monocytogenes in Fresh Salmon: Extending Shelf-Life Using Vacuum and Seasonings as Natural Preservatives
AUTORES: Lemos, Maria Leonor; Prata, Joana C.; Rodrigues, Ines C.; Martins Costa, Sofia; Archer, Bernardo; Machado, Jorge; Dilao, Rui; Vaz Pires, Paulo ; da Costa, Paulo Martins;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: VETERINARY SCIENCES, VOLUME: 10, NÚMERO: 7
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
7
TÍTULO: Multi-elemental composition of white and dark muscles in swordfish  Full Text
AUTORES: Monteiro, R; Vale, C; Ferreira, N; Silva, P; Pereira, E; Vaz Pires, P ;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 343
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
8
TÍTULO: Quality Index Method for fish quality control: Understanding the applications, the appointed limits and the upcoming trends  Full Text
AUTORES: Freitas, J; Vaz Pires, P ; Camara, JS ;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: TRENDS IN FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY, VOLUME: 111
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 1
9
TÍTULO: Seasonal Evaluation of Freshness Profile of Commercially Important Fish Species
AUTORES: Cardoso, PG; Goncalves, O; Carvalho, MF; Ozorio, R; Vaz Pires, P ;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: FOODS, VOLUME: 10, NÚMERO: 7
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
Página 1 de 8. Total de resultados: 80.