1
TÍTULO: Development of antimicrobial Ion Jelly fibers
AUTORES: Renato dos Santos; Angelo Rocha; Ana Matias ; Catarina Duarte ; Isabel Sa Nogueira ; Nuno Lourenco; Joao Paulo Borges ; Pedro Vidinha ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: RSC ADVANCES, VOLUME: 3, NÚMERO: 46
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
2
TÍTULO: Evaluation of Opuntia spp. derived products as antiproliferative agents in human colon cancer cell line (HT29)  Full Text
AUTORES: Ana Teresa Serra ; Joana Poejo; Ana A Matias ; Maria R Bronze ; Catarina M M Duarte ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: FOOD RESEARCH INTERNATIONAL, VOLUME: 54, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
3
TÍTULO: Fluorinated Ionic Liquids: Properties and Applications
AUTORES: Ana B Pereiro ; Joao M M Araujo; Susana Martinho; Filipa Alves; Sara Nunes; Ana Matias ; Catarina M M Duarte ; Luis Paulo N Rebelo ; Isabel M Marrucho ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: ACS SUSTAINABLE CHEMISTRY & ENGINEERING, VOLUME: 1, NÚMERO: 4
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 59
4
TÍTULO: Supercritical fluid extraction of carotenoids and chlorophylls a, b and c, from a wild strain of Scenedesmus obliquus for use in food processing
AUTORES: Guedes, AC ; Giao, MS; Matias, AA ; Nunes, AVM; Pintado, ME ; Duarte, CMM ; Malcata, FX ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: JOURNAL OF FOOD ENGINEERING, VOLUME: 116, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef Handle
NO MEU: ORCID
6
TÍTULO: Formulation of beta-carotene by precipitation from pressurized ethyl acetate-on-water emulsions for application as natural colorant  Full Text
AUTORES: Esther de Paz; Angel Martin; Antonio Estrella; Soraya Rodriguez Rojo; Ana A Matias ; Catarina M M Duarte ; Mara J Jose Cocero;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: FOOD HYDROCOLLOIDS, VOLUME: 26, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
10
TÍTULO: Portuguese winemaking residues as a potential source of natural anti-adenoviral agents  Full Text
AUTORES: Ana A Matias ; Ana Teresa Serra ; Carina C Silva; Ricardo Perdigao; Tiago B Ferreira; Marcelino, I ; Sandra Silva; Ana V Coelho ; Paula M Alves ; Catarina M M Duarte ;
PUBLICAÇÃO: 2010, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCES AND NUTRITION, VOLUME: 61, NÚMERO: 4
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
Página 1 de 2. Total de resultados: 15.