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TÍTULO: Nano-hydroxyapatite Pickering emulsions as edible mayonnaise-like food sauce templates: A novel approach for food design  Full Text
AUTORES: Relvas, Maria Eduarda; Ghirro, Larissa C.; Martins, Isabel M. ; Lopes, Jose Carlos B.; Dias, Madalena M. ; Barreiro, Maria Filomena; Ribeiro, Andreia ;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: JOURNAL OF FOOD ENGINEERING, VOLUME: 381
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef Unpaywall
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TÍTULO: The potential of almonds, hazelnuts, and walnuts SFE-CO2 extracts as sources of bread flavouring ingredients  Full Text
AUTORES: Kessler, Julia C.; Vieira, Vanessa; Martins, Isabel M. ; Manrique, Yaidelin A ; Ferreira, Patricia; Calhelha, Ricardo C.; Afonso, Andreia; Barros, Lillian; Rodrigues, Alirio E.; Dias, Madalena M. ;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 417
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 1 Unpaywall
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TÍTULO: Cellulose Flame-retardant Film using Lettuce Residue as Raw Material
AUTORES: Câmara, J; Santos, SSF; Delden, F; Aparício, D; Martins, I ;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: U.Porto Journal of Engineering, VOLUME: 8, NÚMERO: 5
INDEXADO EM: Scopus CrossRef
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TÍTULO: Chemical and organoleptic properties of bread enriched with Rosmarinus officinalis L.: The potential of natural extracts obtained through green extraction methodologies as food ingredients (vol 384, 132514, 2022)  Full Text
AUTORES: Kessler, Julia C.; Vieira, Vanessa; Martins, Isabel M. ; Manrique, Yaidelin A ; Ferreira, Patricia; Calhelha, Ricardo C.; Afonso, Andreia; Barros, Lillian; Rodrigues, Alirio E.; Dias, Madalena M. ;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 395
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 1
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