Toggle navigation
Publicações
Investigadores
Instituições
0
Entrar
Autenticação Federada
(Clique na imagem)
Autenticação local
Recuperar Palavra-passe
Registar
Entrar
Carla Isabel Monteiro Almeida
AuthID:
R-00M-0EG
Publicações
Confirmadas
Para Validar
Document Source:
All
Document Type:
Todos os Tipos de Documentos
Article (6)
Proceedings Paper (1)
Article in Press (1)
Abstract (1)
Review (1)
Year Start - End:
2017
2018
2019
2020
2021
2022
2023
2024
-
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
Order:
Ano Dsc
Ano Asc
Cit. WOS Dsc
IF WOS Dsc
Cit. Scopus Dsc
IF Scopus Dsc
Título Asc
Título Dsc
Results:
10
20
30
40
50
Publicações Confirmadas: 10
1
TÃTULO:
Assessment of sodium levels in Portuguese supermarket foods: A global benchmark perspective
AUTORES:
Almeida, Carla
; Lopes, Eduarda; Faria, Ana Patricia; Azevedo, Jose;
Padrao, Patricia
;
PUBLICAÇÃO:
2024
,
FONTE:
JOURNAL OF FOOD COMPOSITION AND ANALYSIS,
VOLUME:
132
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
Unpaywall
NO MEU:
ORCID
2
TÃTULO:
Effectiveness of nudge interventions to promote fruit and vegetables' selection, purchase, or consumption: A systematic review
AUTORES:
Almeida, Carla
;
Azevedo, Jose
;
Fogel, Adriana
; Lopes, Eduarda; Vale, Catarina;
Padrao, Patricia
;
PUBLICAÇÃO:
2024
,
FONTE:
FOOD QUALITY AND PREFERENCE,
VOLUME:
116
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
Unpaywall
NO MEU:
ORCID
3
TÃTULO:
Industrially Produced Plant-Based Food Products: Nutritional Value and Degree of Processing
AUTORES:
Maganinho, Marta;
Almeida, Carla
;
Padrao, Patricia
;
PUBLICAÇÃO:
2024
,
FONTE:
FOODS,
VOLUME:
13,
NÚMERO:
11
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
Unpaywall
NO MEU:
ORCID
4
TÃTULO:
Nutrient profile of packaged foods according to the degree of processing
Full Text
AUTORES:
Vale, Catarina;
Almeida, Carla
;
Azevedo, Jose
;
Padrao, Patricia
;
PUBLICAÇÃO:
2024
,
FONTE:
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCES AND NUTRITION
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
5
TÃTULO:
Do foods sold in Portugal meet the international sodium benchmarks? A case-study of a national food retail company
AUTORES:
Lopes, E.;
Almeida, C.
;
Padrao, P.
;
PUBLICAÇÃO:
2023
,
FONTE:
PROCEEDINGS OF THE NUTRITION SOCIETY,
VOLUME:
82,
NÚMERO:
OCE5
INDEXADO EM:
WOS
CrossRef
Unpaywall
NO MEU:
ORCID
6
TÃTULO:
Is There an Association between Sodium-Based Additives and Total Sodium Content of Foods?
AUTORES:
Carla Almeida
; Eduarda Lopes;
Patrícia Padrão
;
PUBLICAÇÃO:
2023
,
FONTE:
The 14th European Nutrition Conference FENS 2023
INDEXADO EM:
CrossRef
Unpaywall
NO MEU:
ORCID
7
TÃTULO:
Padrão de utilização de aditivos alimentares em produtos lácteos fermentados e alternativas vegetais: um caso de estudo de uma empresa de retalho alimentar nacional
AUTORES:
Liliana Ferreira;
Catarina Carvalho
;
Patrícia Padrão
;
Carla Almeida
;
PUBLICAÇÃO:
2023
,
FONTE:
Acta Portuguesa de Nutrição,
VOLUME:
34
INDEXADO EM:
CrossRef
Unpaywall
8
TÃTULO:
Parental practices, preferences, skills and attitudes on food consumption of pre-school children: Results from Nutriscience Project
Full Text
AUTORES:
Almeida, C
;
Azevedo, J
;
Gregorio, MJ
;
Barros, R
;
Severo, M
;
Padrao, P
;
PUBLICAÇÃO:
2021
,
FONTE:
PLOS ONE,
VOLUME:
16,
NÚMERO:
5
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
7
NO MEU:
ORCID
9
TÃTULO:
A Web-Based Gamification Program to Improve Nutrition Literacy in Families of 3-to 5-Year-Old Children: The Nutriscience Project
AUTORES:
Azevedo, J
;
Padrao, P
;
Gregorio, MJ
;
Almeida, C
;
Moutinho, N
; Lien, N;
Barros, R
;
PUBLICAÇÃO:
2019
,
FONTE:
JOURNAL OF NUTRITION EDUCATION AND BEHAVIOR,
VOLUME:
51,
NÚMERO:
3
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
27
Unpaywall
NO MEU:
ORCID
10
TÃTULO:
Nutriscience project: A web-based intervention to improve nutritional literacy in families and educators of preschool children
AUTORES:
R. Barros;
P. Padrão
; M.J. Gregório;
I. Pádua
;
C. Almeida
; C. Rodrigues;
P. Fontes
; A. Coelho; J. Azevedo;
PUBLICAÇÃO:
2017
,
FONTE:
Journal of Nutrition & Intermediary Metabolism,
VOLUME:
8
INDEXADO EM:
CrossRef
Unpaywall
NO MEU:
ORCID
Adicionar à lista
Marked
Marcar Todas
Exportar
×
Publication Export Settings
BibTex
EndNote
APA
CSV
PDF
Export Preview
Print
×
Publication Print Settings
HTML
PDF
Print Preview
×
Selecione a Fonte
Esta publicação tem:
2 registos no
ISI
2 registos no
SCOPUS
2 registos no
DBLP
2 registos no
Unpaywall
2 registos no
Openlibrary
2 registos no
Handle
Por favor selecione o registo que deve ser utilizado pelo Authenticus.
×
Comparar Publicações
© 2024 CRACS & Inesc TEC - All Rights Reserved
Política de Privacidade
|
Terms of Service