Toggle navigation
Publicações
Investigadores
Instituições
0
Entrar
Autenticação Federada
(Clique na imagem)
Autenticação local
Recuperar Palavra-passe
Registar
Entrar
Ana Patrícia Diogo Padrão Ferreira
AuthID:
R-002-01G
Publicações
Confirmadas
Para Validar
Document Source:
All
Document Type:
Todos os Tipos de Documentos
Article (157)
Abstract (41)
Proceedings Paper (8)
Review (6)
Letter (5)
Editorial Material (4)
Correction (4)
Article in Press (2)
Note (1)
Year Start - End:
2004
2005
2006
2007
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022
2023
2024
-
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
Order:
Ano Dsc
Ano Asc
Cit. WOS Dsc
IF WOS Dsc
Cit. Scopus Dsc
IF Scopus Dsc
Título Asc
Título Dsc
Results:
10
20
30
40
50
Publicações Confirmadas: 228
1
TÃTULO:
Adherence to the Mediterranean Diet, Sodium and Potassium Intake in People at a High Risk of Dementia
Full Text
AUTORES:
Rodrigues, Joana; Costa, Mariana;
de Sousa, Daniela
;
Costa, Ana Rute
; Lunet, Nuno; Cruz, Vitor Tedim;
Padrao, Patricia
;
PUBLICAÇÃO:
2024
,
FONTE:
NUTRIENTS,
VOLUME:
16,
NÚMERO:
10
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
2
TÃTULO:
Assessment of sodium levels in Portuguese supermarket foods: A global benchmark perspective
AUTORES:
Almeida, Carla
; Lopes, Eduarda; Faria, Ana Patricia; Azevedo, Jose;
Padrao, Patricia
;
PUBLICAÇÃO:
2024
,
FONTE:
JOURNAL OF FOOD COMPOSITION AND ANALYSIS,
VOLUME:
132
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
Unpaywall
3
TÃTULO:
Association between Urinary Sodium Excretion and Body Fat in School-Aged Children: Insights from the ARIA Study
Full Text
AUTORES:
Soares, Ana Patricia; Rodrigues, Monica;
Padrao, Patricia
;
CARLA GONÇALVES
;
Moreira, Andre
;
Moreira, Pedro
;
PUBLICAÇÃO:
2024
,
FONTE:
NUTRIENTS,
VOLUME:
16,
NÚMERO:
8
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
Unpaywall
NO MEU:
ORCID
4
TÃTULO:
Can culinary processing impact the lipid composition and fatty acid profile of turbot ( Scophthalmus maximus )?
AUTORES:
Fiorin, Ana; Filipa Silva, Andreia; Marques, Alexandra; Castro, Carolina; Casal, Susana; Moreira, Pedro;
Padrao, Patricia
;
Valente, Luisa M. P.
;
PUBLICAÇÃO:
2024
,
FONTE:
JOURNAL OF FOOD COMPOSITION AND ANALYSIS,
VOLUME:
133
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
Unpaywall
5
TÃTULO:
Combined mediterranean diet-based sustainable healthy diet and multicomponent training intervention impact on plasma biomarkers and metabolome in older adults
Full Text
AUTORES:
Sampaio, Joana
;
Pinto, Joana
;
Pizarro, Andreia
; Oliveira, Bruno;
Moreira, Andre
;
Padrao, Patricia
;
Moreira, Pedro
; de Pinho, Paula Guedes;
Carvalho, Joana
;
Barros, Renata
;
PUBLICAÇÃO:
2024
,
FONTE:
CLINICAL NUTRITION,
VOLUME:
43,
NÚMERO:
9
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
6
TÃTULO:
Comparative assessment of the nutritional composition and degree of processing of meat products and their plant-based analogues
AUTORES:
Sultan, Laila; Maganinho, Marta;
Padrao, Patricia
;
PUBLICAÇÃO:
2024
,
FONTE:
JOURNAL OF FOOD COMPOSITION AND ANALYSIS,
VOLUME:
133
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
Unpaywall
7
TÃTULO:
Comparative assessment of the nutritional composition and degree of processing of meat products and their plant-based analogues
AUTORES:
Laila Sultan; Marta Maganinho;
Patrícia Padrão
;
PUBLICAÇÃO:
2024
,
FONTE:
Journal of Food Composition and Analysis
INDEXADO EM:
Unpaywall
8
TÃTULO:
Consumption of ultra-processed foods and relationship with sodium and potassium excretion: a cross-sectional study
AUTORES:
Anjos, Ines;
Silva Santos, Tania
; Moreira, Pedro;
Padrao, Patricia
; Pinho, Olivia; Goncalves, Carla;
PUBLICAÇÃO:
2024
,
FONTE:
REVISTA ESPANOLA DE NUTRICION HUMANA Y DIETETICA,
VOLUME:
28,
NÚMERO:
2
INDEXADO EM:
WOS
CrossRef
Unpaywall
9
TÃTULO:
Development and validation of a photograph-based instrument to assess nutrition literacy: The NUTLY project
Full Text
AUTORES:
Sousa, Sofia
; Albuquerque, Gabriela; Severo, Milton; Costa, Ana Rute; Moreira, Pedro; Lunet, Nuno;
Padrao, Patricia
;
PUBLICAÇÃO:
2024
,
FONTE:
APPETITE,
VOLUME:
198
INDEXADO EM:
WOS
CrossRef
10
TÃTULO:
Effectiveness of nudge interventions to promote fruit and vegetables' selection, purchase, or consumption: A systematic review
AUTORES:
Almeida, Carla
;
Azevedo, Jose
;
Fogel, Adriana
; Lopes, Eduarda; Vale, Catarina;
Padrao, Patricia
;
PUBLICAÇÃO:
2024
,
FONTE:
FOOD QUALITY AND PREFERENCE,
VOLUME:
116
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
Unpaywall
NO MEU:
ORCID
|
CIÊNCIAVITAE
Adicionar à lista
Marked
Marcar Todas
Exportar
×
Publication Export Settings
BibTex
EndNote
APA
CSV
PDF
Export Preview
Print
×
Publication Print Settings
HTML
PDF
Print Preview
Página 1 de 23. Total de resultados: 228.
<<
<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
>
>>
×
Selecione a Fonte
Esta publicação tem:
2 registos no
ISI
2 registos no
SCOPUS
2 registos no
DBLP
2 registos no
Unpaywall
2 registos no
Openlibrary
2 registos no
Handle
Por favor selecione o registo que deve ser utilizado pelo Authenticus.
×
Comparar Publicações
© 2024 CRACS & Inesc TEC - All Rights Reserved
Política de Privacidade
|
Terms of Service