1
TÍTULO: Adherence to the Mediterranean Diet, Sodium and Potassium Intake in People at a High Risk of Dementia  Full Text
AUTORES: Rodrigues, Joana; Costa, Mariana; de Sousa, Daniela; Costa, Ana Rute; Lunet, Nuno; Cruz, Vitor Tedim; Padrao, Patricia ;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: NUTRIENTS, VOLUME: 16, NÚMERO: 10
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
2
TÍTULO: Assessment of sodium levels in Portuguese supermarket foods: A global benchmark perspective
AUTORES: Almeida, Carla ; Lopes, Eduarda; Faria, Ana Patricia; Azevedo, Jose; Padrao, Patricia ;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: JOURNAL OF FOOD COMPOSITION AND ANALYSIS, VOLUME: 132
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef Unpaywall
3
TÍTULO: Association between Urinary Sodium Excretion and Body Fat in School-Aged Children: Insights from the ARIA Study  Full Text
AUTORES: Soares, Ana Patricia; Rodrigues, Monica; Padrao, Patricia ; CARLA GONÇALVES ; Moreira, Andre; Moreira, Pedro ;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: NUTRIENTS, VOLUME: 16, NÚMERO: 8
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef Unpaywall
NO MEU: ORCID
4
TÍTULO: Can culinary processing impact the lipid composition and fatty acid profile of turbot ( Scophthalmus maximus )?
AUTORES: Fiorin, Ana; Filipa Silva, Andreia; Marques, Alexandra; Castro, Carolina; Casal, Susana; Moreira, Pedro; Padrao, Patricia ; Valente, Luisa M. P.;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: JOURNAL OF FOOD COMPOSITION AND ANALYSIS, VOLUME: 133
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef Unpaywall
6
TÍTULO: Comparative assessment of the nutritional composition and degree of processing of meat products and their plant-based analogues
AUTORES: Sultan, Laila; Maganinho, Marta; Padrao, Patricia ;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: JOURNAL OF FOOD COMPOSITION AND ANALYSIS, VOLUME: 133
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef Unpaywall
7
TÍTULO: Comparative assessment of the nutritional composition and degree of processing of meat products and their plant-based analogues
AUTORES: Laila Sultan; Marta Maganinho; Patrícia Padrão ;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: Journal of Food Composition and Analysis
INDEXADO EM: Unpaywall
8
TÍTULO: Consumption of ultra-processed foods and relationship with sodium and potassium excretion: a cross-sectional study
AUTORES: Anjos, Ines; Silva Santos, Tania ; Moreira, Pedro; Padrao, Patricia ; Pinho, Olivia; Goncalves, Carla;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: REVISTA ESPANOLA DE NUTRICION HUMANA Y DIETETICA, VOLUME: 28, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: WOS CrossRef Unpaywall
9
TÍTULO: Development and validation of a photograph-based instrument to assess nutrition literacy: The NUTLY project  Full Text
AUTORES: Sousa, Sofia ; Albuquerque, Gabriela; Severo, Milton; Costa, Ana Rute; Moreira, Pedro; Lunet, Nuno; Padrao, Patricia ;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: APPETITE, VOLUME: 198
INDEXADO EM: WOS CrossRef
10
TÍTULO: Effectiveness of nudge interventions to promote fruit and vegetables' selection, purchase, or consumption: A systematic review
AUTORES: Almeida, Carla ; Azevedo, Jose ; Fogel, Adriana; Lopes, Eduarda; Vale, Catarina; Padrao, Patricia ;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOOD QUALITY AND PREFERENCE, VOLUME: 116
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef Unpaywall
Página 1 de 23. Total de resultados: 228.