1
TÍTULO: Mediterranean Berries as Inhibitors of Lipid Oxidation in Porcine Burger Patties Subjected to Cooking and Chilled Storage
AUTORES: Ganhao, R ; Estevez, M; Armenteros, M; Morcuende, D;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: JOURNAL OF INTEGRATIVE AGRICULTURE, VOLUME: 12, NÚMERO: 11
INDEXADO EM: Scopus WOS
2
TÍTULO: Suitability of the TBA method for assessing lipid oxidation in a meat system with added phenolic-rich materials  Full Text
AUTORES: Rui Ganhao ; Mario Estevez; David Morcuende;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 126, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: Scopus WOS
4
TÍTULO: Protein oxidation in emulsified cooked burger patties with added fruit extracts: Influence on colour and texture deterioration during chill storage  Full Text
AUTORES: Rui Ganhao ; David Morcuende; Mario Estevez;
PUBLICAÇÃO: 2010, FONTE: MEAT SCIENCE, VOLUME: 85, NÚMERO: 3
INDEXADO EM: Scopus WOS
5
TÍTULO: Tryptophan Depletion and Formation of alpha-Aminoadipic and gamma-Glutamic Semialdehydes in Porcine Burger Patties with Added Phenolic-Rich Fruit Extracts  Full Text
AUTORES: Rui Ganhao ; David Morcuende; Mario Estevez;
PUBLICAÇÃO: 2010, FONTE: JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 58, NÚMERO: 6
INDEXADO EM: Scopus WOS