Toggle navigation
Publicações
Investigadores
Instituições
0
Entrar
Autenticação Federada
(Clique na imagem)
Autenticação local
Recuperar Palavra-passe
Registar
Entrar
Rui Manuel Maneta Ganhão
AuthID:
R-002-2XB
Publicações
Confirmadas
Para Validar
Document Source:
All
Document Type:
Todos os Tipos de Documentos
Article (5)
Year Start - End:
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022
2023
2024
-
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
Order:
Ano Dsc
Ano Asc
Cit. WOS Dsc
IF WOS Dsc
Cit. Scopus Dsc
IF Scopus Dsc
Título Asc
Título Dsc
Results:
10
20
30
40
50
Publicações Confirmadas: 5
1
TÃTULO:
Mediterranean Berries as Inhibitors of Lipid Oxidation in Porcine Burger Patties Subjected to Cooking and Chilled Storage
AUTORES:
Ganhao, R
; Estevez, M; Armenteros, M; Morcuende, D;
PUBLICAÇÃO:
2013
,
FONTE:
JOURNAL OF INTEGRATIVE AGRICULTURE,
VOLUME:
12,
NÚMERO:
11
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
2
TÃTULO:
Suitability of the TBA method for assessing lipid oxidation in a meat system with added phenolic-rich materials
Full Text
AUTORES:
Rui Ganhao
;
Mario Estevez
;
David Morcuende
;
PUBLICAÇÃO:
2011
,
FONTE:
FOOD CHEMISTRY,
VOLUME:
126,
NÚMERO:
2
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
3
TÃTULO:
Characterization of Selected Wild Mediterranean Fruits and Comparative Efficacy as Inhibitors of Oxidative Reactions in Emulsified Raw Pork Burger Patties
Full Text
AUTORES:
Rui Ganhao
;
Mario Estevez
;
Petri Kylli
;
Marina Heinonen
;
David Morcuende
;
PUBLICAÇÃO:
2010
,
FONTE:
JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY,
VOLUME:
58,
NÚMERO:
15
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
4
TÃTULO:
Protein oxidation in emulsified cooked burger patties with added fruit extracts: Influence on colour and texture deterioration during chill storage
Full Text
AUTORES:
Rui Ganhao
; David Morcuende; Mario Estevez;
PUBLICAÇÃO:
2010
,
FONTE:
MEAT SCIENCE,
VOLUME:
85,
NÚMERO:
3
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
5
TÃTULO:
Tryptophan Depletion and Formation of alpha-Aminoadipic and gamma-Glutamic Semialdehydes in Porcine Burger Patties with Added Phenolic-Rich Fruit Extracts
Full Text
AUTORES:
Rui Ganhao
;
David Morcuende
;
Mario Estevez
;
PUBLICAÇÃO:
2010
,
FONTE:
JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY,
VOLUME:
58,
NÚMERO:
6
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
Adicionar à lista
Marked
Marcar Todas
Exportar
×
Publication Export Settings
BibTex
EndNote
APA
CSV
PDF
Export Preview
Print
×
Publication Print Settings
HTML
PDF
Print Preview
×
Selecione a Fonte
Esta publicação tem:
2 registos no
ISI
2 registos no
SCOPUS
2 registos no
DBLP
2 registos no
Unpaywall
2 registos no
Openlibrary
2 registos no
Handle
Por favor selecione o registo que deve ser utilizado pelo Authenticus.
×
Comparar Publicações
© 2024 CRACS & Inesc TEC - All Rights Reserved
Política de Privacidade
|
Terms of Service