Toggle navigation
Publicações
Investigadores
Instituições
0
Entrar
Autenticação Federada
(Clique na imagem)
Autenticação local
Recuperar Palavra-passe
Registar
Entrar
Francisco Manuel Morais Sarmento de Campos
AuthID:
R-000-5DA
Publicações
Confirmadas
Para Validar
Document Source:
All
Document Type:
Todos os Tipos de Documentos
Article (9)
Year Start - End:
1999
2000
2001
2002
2003
2004
2005
2006
2007
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022
2023
2024
-
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003
2002
2001
2000
1999
Order:
Ano Dsc
Ano Asc
Cit. WOS Dsc
IF WOS Dsc
Cit. Scopus Dsc
IF Scopus Dsc
Título Asc
Título Dsc
Results:
10
20
30
40
50
Publicações Confirmadas: 9
1
TÃTULO:
Factors influencing the production of volatile phenols by wine lactic acid bacteria
Full Text
AUTORES:
Isa Silva;
Francisco M Campos
;
Tim Hogg
;
Jose Antonio Couto
;
PUBLICAÇÃO:
2011
,
FONTE:
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD MICROBIOLOGY,
VOLUME:
145,
NÚMERO:
2-3
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
2
TÃTULO:
Wine phenolic compounds influence the production of volatile phenols by wine-related lactic acid bacteria. Production of volatile phenols by LAB
Full Text
AUTORES:
Silva, I
;
Campos, FM
;
Hogg, T
;
Couto, JA
;
PUBLICAÇÃO:
2011
,
FONTE:
JOURNAL OF APPLIED MICROBIOLOGY,
VOLUME:
111,
NÚMERO:
2
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
3
TÃTULO:
Cell membrane damage induced by phenolic acids on wine lactic acid bacteria
Full Text
AUTORES:
Campos, FM
;
Couto, JA
; Figueiredo, AR;
Toth, IV
;
Rangel, AOSS
;
Hogg, TA
;
PUBLICAÇÃO:
2009
,
FONTE:
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD MICROBIOLOGY,
VOLUME:
135,
NÚMERO:
2
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
Handle
NO MEU:
ORCID
4
TÃTULO:
Effect of phenolic acids on glucose and organic acid metabolism by lactic acid bacteria from wine
Full Text
AUTORES:
Campos, FM
; Figueiredo, AR;
Hogg, TA
;
Couto, JA
;
PUBLICAÇÃO:
2009
,
FONTE:
FOOD MICROBIOLOGY,
VOLUME:
26,
NÚMERO:
4
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
Handle
NO MEU:
ORCID
5
TÃTULO:
Effect of phenolic aldehydes and flavonoids on growth and inactivation of Oenococcus oeni and Lactobacillus hilgardii
Full Text
AUTORES:
Ana Rita Figueiredo
;
Francisco Campos
;
Victor de Freitas
;
Tim Hogg
;
Jose Antonio Couto
;
PUBLICAÇÃO:
2008
,
FONTE:
FOOD MICROBIOLOGY,
VOLUME:
25,
NÚMERO:
1
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
60
NO MEU:
ORCID
6
TÃTULO:
Development of a flow injection method for monitoring cell membrane damage of wine lactic acid bacteria
Full Text
AUTORES:
Torres, AF; Mesquita, PAR;
Campos, FM
;
Couto, JA
;
Toth, IV
;
Rangel, AOSS
;
Hogg, TA
;
PUBLICAÇÃO:
2007
,
FONTE:
MICROCHIMICA ACTA,
VOLUME:
159,
NÚMERO:
1-2
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
Handle
NO MEU:
ORCID
7
TÃTULO:
Ability of lactic acid bacteria to produce volatile phenols
AUTORES:
Couto, JA
;
Campos, FM
; Figueiredo, AR;
Hogg, TA
;
PUBLICAÇÃO:
2006
,
FONTE:
AMERICAN JOURNAL OF ENOLOGY AND VITICULTURE,
VOLUME:
57,
NÚMERO:
2
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
Handle
NO MEU:
ORCID
8
TÃTULO:
Thermal inactivation of the wine spoilage yeasts Dekkera/Brettanomyces
Full Text
AUTORES:
Couto, JA
; Neves, F;
Campos, F
;
Hogg, T
;
PUBLICAÇÃO:
2005
,
FONTE:
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD MICROBIOLOGY,
VOLUME:
104,
NÚMERO:
3
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
Handle
NO MEU:
ORCID
9
TÃTULO:
Influence of phenolic acids on growth and inactivation of Oenococcus oeni and Lactobacillus hilgardii
Full Text
AUTORES:
Campos, FM
;
Couto, JA
;
Hogg, TA
;
PUBLICAÇÃO:
2003
,
FONTE:
JOURNAL OF APPLIED MICROBIOLOGY,
VOLUME:
94,
NÚMERO:
2
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
Adicionar à lista
Marked
Marcar Todas
Exportar
×
Publication Export Settings
BibTex
EndNote
APA
CSV
PDF
Export Preview
Print
×
Publication Print Settings
HTML
PDF
Print Preview
×
Selecione a Fonte
Esta publicação tem:
2 registos no
ISI
2 registos no
SCOPUS
2 registos no
DBLP
2 registos no
Unpaywall
2 registos no
Openlibrary
2 registos no
Handle
Por favor selecione o registo que deve ser utilizado pelo Authenticus.
×
Comparar Publicações
© 2024 CRACS & Inesc TEC - All Rights Reserved
Política de Privacidade
|
Terms of Service