1
TÍTULO: Factors influencing the production of volatile phenols by wine lactic acid bacteria  Full Text
AUTORES: Isa Silva; Francisco M Campos ; Tim Hogg; Jose Antonio Couto ;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD MICROBIOLOGY, VOLUME: 145, NÚMERO: 2-3
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
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2
TÍTULO: Wine phenolic compounds influence the production of volatile phenols by wine-related lactic acid bacteria. Production of volatile phenols by LAB  Full Text
AUTORES: Silva, I; Campos, FM ; Hogg, T ; Couto, JA ;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: JOURNAL OF APPLIED MICROBIOLOGY, VOLUME: 111, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
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3
TÍTULO: Cell membrane damage induced by phenolic acids on wine lactic acid bacteria  Full Text
AUTORES: Campos, FM ; Couto, JA ; Figueiredo, AR; Toth, IV ; Rangel, AOSS ; Hogg, TA ;
PUBLICAÇÃO: 2009, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD MICROBIOLOGY, VOLUME: 135, NÚMERO: 2
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4
TÍTULO: Effect of phenolic acids on glucose and organic acid metabolism by lactic acid bacteria from wine  Full Text
AUTORES: Campos, FM ; Figueiredo, AR; Hogg, TA; Couto, JA ;
PUBLICAÇÃO: 2009, FONTE: FOOD MICROBIOLOGY, VOLUME: 26, NÚMERO: 4
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef Handle
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6
TÍTULO: Development of a flow injection method for monitoring cell membrane damage of wine lactic acid bacteria  Full Text
AUTORES: Torres, AF; Mesquita, PAR; Campos, FM ; Couto, JA ; Toth, IV ; Rangel, AOSS ; Hogg, TA ;
PUBLICAÇÃO: 2007, FONTE: MICROCHIMICA ACTA, VOLUME: 159, NÚMERO: 1-2
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef Handle
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7
TÍTULO: Ability of lactic acid bacteria to produce volatile phenols
AUTORES: Couto, JA ; Campos, FM ; Figueiredo, AR; Hogg, TA ;
PUBLICAÇÃO: 2006, FONTE: AMERICAN JOURNAL OF ENOLOGY AND VITICULTURE, VOLUME: 57, NÚMERO: 2
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8
TÍTULO: Thermal inactivation of the wine spoilage yeasts Dekkera/Brettanomyces  Full Text
AUTORES: Couto, JA ; Neves, F; Campos, F ; Hogg, T ;
PUBLICAÇÃO: 2005, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD MICROBIOLOGY, VOLUME: 104, NÚMERO: 3
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9
TÍTULO: Influence of phenolic acids on growth and inactivation of Oenococcus oeni and Lactobacillus hilgardii  Full Text
AUTORES: Campos, FM ; Couto, JA ; Hogg, TA ;
PUBLICAÇÃO: 2003, FONTE: JOURNAL OF APPLIED MICROBIOLOGY, VOLUME: 94, NÚMERO: 2
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