2
TÍTULO: Comparison of Upper Central Incisor Torque in the ClinCheck® with and without CBCT Integration: A Cross-Sectional Study
AUTORES: Queiros, Cintia; Goncalves, Maria; Ferreira, Sofia; de Castro, Ines; Azevedo, Rui M. S.; Pinho, Teresa;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: DENTISTRY JOURNAL, VOLUME: 12, NÚMERO: 8
INDEXADO EM: Scopus WOS
5
TÍTULO: Further Evidence on Trace Element Imbalances in Haemodialysis Patients-Paired Analysis of Blood and Serum Samples  Full Text
AUTORES: Azevedo, Rui; Gennaro, Davide; Duro, Mary; Pinto, Edgar; Almeida, Agostinho ;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: NUTRIENTS, VOLUME: 15, NÚMERO: 8
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
6
TÍTULO: Occlusal Changes with Clear Aligners and the Case Complexity Influence: A Longitudinal Cohort Clinical Study
AUTORES: Marcelino, Vanessa; Baptista, Sofia; Marcelino, Sandra; Paco, Maria; Rocha, Duarte; Goncalves, Maria dos Prazeres; Azevedo, Rui; Guimaraes, Antonio Sergio; Fernandes, Gustavo Vicentis Oliveira; Pinho, Teresa;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: JOURNAL OF CLINICAL MEDICINE, VOLUME: 12, NÚMERO: 10
INDEXADO EM: Scopus WOS
9
TÍTULO: Implications of Pulsed Electric Field Pre-Treatment on Goat Milk Pasteurization
AUTORES: Alberta Araújo; Carla Barbosa; Manuel Rui Alves; Alexandre Romão; Paulo Fernandes;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: Foods, VOLUME: 12, NÚMERO: 21
INDEXADO EM: Scopus CrossRef: 1
NO MEU: ORCID
10
TÍTULO: The Impact of Goat Milk Pretreatment with Pulsed Electric Fields on Cheese Quality
AUTORES: Barbosa, Carla; Araujo, Alberta; Fernandes, Paulo; Romao, Alexandre; Alves, Manuel Rui;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FOODS, VOLUME: 12, NÚMERO: 23
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
Página 1 de 6. Total de resultados: 57.