1
TÍTULO: Efficient Position-Based Deformable Colon Modeling for Endoscopic Procedures Simulation
AUTORES: Martins, Marcelo; Morais, Lucas; Nedel, Luciana; Torchelsen, Rafael; Maciel, Anderson;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: SIGGRAPH Conference on Emerging Technologies in PROCEEDINGS OF SIGGRAPH 2024 CONFERENCE PAPERS
INDEXADO EM: Scopus WOS
2
TÍTULO: Gluten-Free Sweet Potato Flour: Effect of Drying Method and Variety on the Quality and Bioactivity  Full Text
AUTORES: Nelson Pereira; Ana Cristina Ramos; Marco Alves; Vítor D Alves; Cristina Roseiro; Manuela Vida; Margarida Moldão; Marta Abreu;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: Molecules, VOLUME: 29, NÚMERO: 23
INDEXADO EM: CrossRef
NO MEU: ORCID
3
TÍTULO: Effect of Olive Pomace Extract Application and Packaging Material on the Preservation of Fresh-Cut Royal Gala Apples
AUTORES: Madureira, Joana; Melgar, Bruno; Alves, Vitor D.; Moldao Martins, Margarida; Margaca, Fernanda M. A.; Santos Buelga, Celestino; Barros, Lillian; Verde, Sandra Cabo;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FOODS, VOLUME: 12, NÚMERO: 9
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 3 Handle
NO MEU: ORCID
4
TÍTULO: An enhanced interactive endoscope model based on position-based dynamics and Cosserat rods for colonoscopy simulation
AUTORES: Morais, Lucas Zanusso; Bergmann, Victor Kunde; Carvalho, Eduarda Abreu; Zimmer, Raquel; Martins, Marcelo Gomes; Nedel, Luciana Porcher; Maciel, Anderson; Torchelsen, Rafael Piccin;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: COMPUTERS & GRAPHICS-UK, VOLUME: 116
INDEXADO EM: Scopus WOS
5
TÍTULO: Application of an Eco-Friendly Antifungal Active Package to Extend the Shelf Life of Fresh Red Raspberry (Rubus idaeus L. cv. 'Kweli')
AUTORES: Vieira, Tiago M.; Alves, Vitor D.; Moldao Martins, Margarida;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: FOODS, VOLUME: 11, NÚMERO: 12
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 13
NO MEU: ORCID
6
TÍTULO: Storage Stability and In Vitro Bioaccessibility of Microencapsulated Tomato (Solanum Lycopersicum L.) Pomace Extract
AUTORES: Correa Filho, Luiz C.; Santos, Diana, I; Brito, Luisa; Moldao Martins, Margarida; Alves, Vitor D.;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: BIOENGINEERING-BASEL, VOLUME: 9, NÚMERO: 7
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 8
NO MEU: ORCID
7
TÍTULO: Multi-Target Alternative Approaches to Promoting Fresh-Cut Carrots' Bioactive and Fresh-like Quality
AUTORES: Alegria, Carla; Goncalves, Elsa M.; Moldao Martins, Margarida; Abreu, Marta;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: FOODS, VOLUME: 11, NÚMERO: 16
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 2
NO MEU: ORCID
8
TÍTULO: Membrane Technology for Valorization of Mango Peel Extracts
AUTORES: Macedo, Antonia; Gomes, Tania; Ribeiro, Carlos; Moldao Martins, Margarida; Duarte, Elizabeth; Alves, Vitor D.;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: FOODS, VOLUME: 11, NÚMERO: 17
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 5
NO MEU: ORCID
9
TÍTULO: Evaluation of the Polyphenolic Composition and Bioactivities of Three Native Cabo Verde Medicinal Plants
AUTORES: Essoh, Anyse P.; Liberal, Angela; Fernandes, Angela; Dias, Maria Ines; Pereira, Carla; Mandim, Filipa; Moldao Martins, Margarida; Cravo, Pedro; Duarte, Maria Paula; Moura, Monica; Romeiras, Maria M.; Barros, Lillian;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: PHARMACEUTICALS, VOLUME: 15, NÚMERO: 9
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 7 Handle
NO MEU: ORCID
10
TÍTULO: THERMAL AND LIGHT STABILITY OF ANTHOCYANINS FROM STRAWBERRY BY-PRODUCTS NON-ENCAPSULATED AND ENCAPSULATED WITH INULIN
AUTORES: Gomes, J; Serrano, C; Oliveira, C; Dias, A; Moldao, M;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: ACTA SCIENTIARUM POLONORUM-TECHNOLOGIA ALIMENTARIA, VOLUME: 20, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: WOS CrossRef: 1
NO MEU: ORCID
Página 1 de 8. Total de resultados: 73.