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Marta Maria Moniz Nogueira de Abreu
AuthID:
R-000-KQG
Publicações
Confirmadas
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Document Source:
All
Document Type:
Todos os Tipos de Documentos
Article (12)
Proceedings Paper (5)
Year Start - End:
2003
2004
2005
2006
2007
2008
2009
2010
2011
2012
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2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003
Order:
Ano Dsc
Ano Asc
Cit. WOS Dsc
IF WOS Dsc
Cit. Scopus Dsc
IF Scopus Dsc
Título Asc
Título Dsc
Results:
10
20
30
40
50
Publicações Confirmadas: 17
1
TÃTULO:
Kinetics of changes in the physical quality parameters of fresh tomato fruits (Solanum lycopersicum, cv. 'Zinac') during storage
AUTORES:
Pinheiro, J; Alegria, C;
Abreu, M
;
Goncalves, EM
;
Silva, CLM
;
PUBLICAÇÃO:
2013
,
FONTE:
JOURNAL OF FOOD ENGINEERING,
VOLUME:
114,
NÚMERO:
3
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
Handle
NO MEU:
ORCID
2
TÃTULO:
Effects of Superatmospheric Oxygen Pre-Treatment on Fresh-Cut 'Rocha' Pear Quality
AUTORES:
Abreu, M
; Alegria, C;
Goncalves, EM
; Pinheiro, J;
Moldao Martins, M
; Empis, J;
PUBLICAÇÃO:
2012
,
FONTE:
28th International Horticultural Congress on Science and Horticulture for People (IHC) / International Symposium on Postharvest Technology in the Global Market
in
XXVIII INTERNATIONAL HORTICULTURAL CONGRESS ON SCIENCE AND HORTICULTURE FOR PEOPLE (IHC2010): INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON POSTHARVEST TECHNOLOGY IN THE GLOBAL MARKET,
VOLUME:
934,
NÚMERO:
934
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
2
NO MEU:
ORCID
3
TÃTULO:
Evaluation of Ozonated Water as an Alternative Treatment to Chlorine in Fresh-Cut 'Rocha' Pear Processing
AUTORES:
Abreu, M
; Alegria, C;
Goncalves, EM
; Pinheiro, J;
Moldao Martins, M
; Empis, J;
PUBLICAÇÃO:
2012
,
FONTE:
28th International Horticultural Congress on Science and Horticulture for People (IHC) / International Symposium on Postharvest Technology in the Global Market
in
XXVIII INTERNATIONAL HORTICULTURAL CONGRESS ON SCIENCE AND HORTICULTURE FOR PEOPLE (IHC2010): INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON POSTHARVEST TECHNOLOGY IN THE GLOBAL MARKET,
VOLUME:
934,
NÚMERO:
934
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
4
TÃTULO:
Fresh-cut carrot (cv. Nantes) quality as affected by abiotic stress (heat shock and UV-C irradiation) pre-treatments
AUTORES:
Alegria, C; Pinheiro, J; Duthoit, M;
Goncalves, EM
;
Moldao Martins, M
;
Abreu, M
;
PUBLICAÇÃO:
2012
,
FONTE:
LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY,
VOLUME:
48,
NÚMERO:
2
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
Handle
NO MEU:
ORCID
5
TÃTULO:
Optimization, Heat Stability and Kinetic Characterization of PectinMethylesterase Enzyme from Tomato (Solanum lycopersicum 'Zinac') Fruits
AUTORES:
Pinheiro, J;
Silva, CLM
; Alegria, C;
Abreu, M
;
Goncalves, EM
;
PUBLICAÇÃO:
2012
,
FONTE:
28th International Horticultural Congress on Science and Horticulture for People (IHC) / International Symposium on Postharvest Technology in the Global Market
in
XXVIII INTERNATIONAL HORTICULTURAL CONGRESS ON SCIENCE AND HORTICULTURE FOR PEOPLE (IHC2010): INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON POSTHARVEST TECHNOLOGY IN THE GLOBAL MARKET,
VOLUME:
934,
NÚMERO:
934
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
3
Handle
NO MEU:
ORCID
6
TÃTULO:
Degradation kinetics of colour, vitamin C and drip loss in frozen broccoli (Brassica oleracea L. ssp Italica) during storage at isothermal and non-isothermal conditions
Full Text
AUTORES:
Elsa M Goncalves
;
Marta Abreu
;
Teresa R S Brandao
;
Cristina L M Silva
;
PUBLICAÇÃO:
2011
,
FONTE:
23rd International-Institute-of-Refrigeration(IIR) International Congress of Refrigeration
in
INTERNATIONAL JOURNAL OF REFRIGERATION-REVUE INTERNATIONALE DU FROID,
VOLUME:
34,
NÚMERO:
8
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
7
TÃTULO:
Kinetics of quality changes of pumpkin (Curcurbita maxima L.) stored under isothermal and non-isothermal frozen conditions
Full Text
AUTORES:
Goncalves, EM
; Pinheiro, J;
Abreu, M
;
Brandao, TRS
;
Silva, CLM
;
PUBLICAÇÃO:
2011
,
FONTE:
JOURNAL OF FOOD ENGINEERING,
VOLUME:
106,
NÚMERO:
1
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
8
TÃTULO:
Carrot (Daucus carota L.) peroxidase inactivation, phenolic content and physical changes kinetics due to blanching
Full Text
AUTORES:
Goncalves, EM
; Pinheiro, J;
Abreu, M
;
Brandao, TRS
;
Silva, CLM
;
PUBLICAÇÃO:
2010
,
FONTE:
JOURNAL OF FOOD ENGINEERING,
VOLUME:
97,
NÚMERO:
4
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
9
TÃTULO:
Evaluation of a pre-cut heat treatment as an alternative to chlorine in minimally processed shredded carrot
Full Text
AUTORES:
Carla Alegria
;
Joaquina Pinheiro
;
Elsa M Goncalves
; Isabel Fernandes;
Margarida Moldao
;
Marta Abreu
;
PUBLICAÇÃO:
2010
,
FONTE:
INNOVATIVE FOOD SCIENCE & EMERGING TECHNOLOGIES,
VOLUME:
11,
NÚMERO:
1
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
10
TÃTULO:
Biochemical and colour changes of watercress (Nasturtium officinale R. Br.) during freezing and frozen storage
Full Text
AUTORES:
Goncalves, EM
;
Cruz, RMS
;
Abreu, M
;
Brandao, TRS
;
Silva, CLM
;
PUBLICAÇÃO:
2009
,
FONTE:
JOURNAL OF FOOD ENGINEERING,
VOLUME:
93,
NÚMERO:
1
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
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