2
TÍTULO: Milk: A Nutritive and Healthy Food? Consumer Perspective from French and Portuguese Participants
AUTORES: Brejon, Marius; Tavares, Francisca; Florenca, Sofia G.; Goncalves, Joao Carlos; Barroca, Maria Joao; Guine, Raquel P. F.;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: APPLIED SCIENCES-BASEL, VOLUME: 14, NÚMERO: 9
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
3
TÍTULO: Early-Stage Colon Cancer Surveillance: Pattern and Timing of Recurrence and the Role of 5-Year Surveillance
AUTORES: Pinto, Paula Ferreira; Peyroteo, Mariana; Baia, Catarina; Mariana, Marques; Cardoso, Maria Joao; Videira, Jose Flavio; de Sousa, Joaquim Abreu;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: GE PORTUGUESE JOURNAL OF GASTROENTEROLOGY
INDEXADO EM: WOS
4
TÍTULO: Data Analysis for Predictive Maintenance Using Time Series and Deep Learning Models-A Case Study in a Pulp Paper Industry
AUTORES: Mateus, Balduino; Mendes, Mateus; Farinha, Jose Torres ; Martins, Alexandre Batista; Cardoso, Antonio Marques;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: Conference of The-Efficiency-and-Performance-Engineering-Network (TEPEN) / 6th International conference on Maintenance Engineering (IncoME) in PROCEEDINGS OF INCOME-VI AND TEPEN 2021: PERFORMANCE ENGINEERING AND MAINTENANCE ENGINEERING, VOLUME: 117
INDEXADO EM: Scopus WOS
5
TÍTULO: Spectrochemical analysis of seasonal and sexual variation of antioxidants in Corema album (L.) D. Don leaf extracts
AUTORES: Silva, Daniela J. S.; Santos, Joao A. V.; Pinto, Joana C. N.; Llorent Martinez, Eulogio J.; Castilho, Paula C.; de Carvalho, Luis A. E. Batista; Marques, Maria Paula M.; Barroca, Maria Joao; da Silva, Aida Moreira; da Costa, Ricardo M. F.;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: SPECTROCHIMICA ACTA PART A-MOLECULAR AND BIOMOLECULAR SPECTROSCOPY, VOLUME: 299
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
6
TÍTULO: Re-Thinking Table Salt Reduction in Bread with Halophyte Plant Solutions
AUTORES: Barroca, Maria Joao; Flores, Catarina; Ressurreicao, Sandrine; Guine, Raquel ; Osorio, Nadia; da Silva, Aida Moreira;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: APPLIED SCIENCES-BASEL, VOLUME: 13, NÚMERO: 9
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 3 Handle
NO MEU: ORCID
7
TÍTULO: Strategy and design of innovation policy road mapping for microalgae-based foods
AUTORES: Maria João Barroca; Sofia Florença; Clara Martins; Raquel F Guiné;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: Handbook of Food and Feed from Microalgae: Production, Application, Regulation, and Sustainability
INDEXADO EM: Scopus CrossRef
NO MEU: ORCID
8
TÍTULO: Bidimensional ensemble entropy: Concepts and application to emphysema lung computerized tomography scans  Full Text
AUTORES: Gaudencio, Andreia S.; Azami, Hamed; Cardoso, Joao M.; Vaz, Pedro G.; Humeau Heurtier, Anne;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: COMPUTER METHODS AND PROGRAMS IN BIOMEDICINE, VOLUME: 242
INDEXADO EM: WOS
9
TÍTULO: Development of Innovative Candied Chestnuts from Three Chestnut Cultivars Grown in Portugal
AUTORES: Foucher, Laure; Barroca, Maria Joao; Dulyanska, Yuliya; Correia, Paula M. R. ; Guine, Raquel P. F. ;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: FOODS, VOLUME: 11, NÚMERO: 7
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 7 Handle
NO MEU: ORCID
10
TÍTULO: Extraction of Phenolic Compounds from Cherry Seeds: A Preliminary Study
AUTORES: Dulyanska, Yuliya; Cruz Lopes, Luisa Paula ; Esteves, Bruno ; Ferreira, Jose Vicente ; Domingos, Idalina ; Lima, Maria Joao ; Correia, Paula M. R. ; Ferreira, Manuela ; Fragata, Anabela ; Barroca, Maria Joao; da Silva, Aida Moreira; Guine, Raquel P. F. ;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: AGRONOMY-BASEL, VOLUME: 12, NÚMERO: 5
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 7 Handle
NO MEU: ORCID
Página 1 de 12. Total de resultados: 119.