Maria José Esteves Fernandes
AuthID: R-000-BZJ
1
TÃTULO: Platform for Space Management in a Higher Education School [Plataforma de Gestão de Espaços numa Escola de Ensino Superior]
AUTORES: Nakai, CCH; Fernandes, JE; Pereira, MJV;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: 16th Iberian Conference on Information Systems and Technologies, CISTI 2021 in Iberian Conference on Information Systems and Technologies, CISTI
AUTORES: Nakai, CCH; Fernandes, JE; Pereira, MJV;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: 16th Iberian Conference on Information Systems and Technologies, CISTI 2021 in Iberian Conference on Information Systems and Technologies, CISTI
INDEXADO EM: Scopus
2
TÃTULO: TRACING NUTRITIONAL COMPOSITION OF DRY FERMENTED SAUSAGES FROM DISTINCT ORIGINS. Dry Fermented Sausages' Nutritional Composition Full Text
AUTORES: Susana P Alves; Cristina M Alfaia; Biljana Skrbic; Natasa Durisic Mladenovic; Maria J Fernandes; Rui J B Bessa; Maria J Fraqueza;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION, VOLUME: 39, NÚMERO: 6
AUTORES: Susana P Alves; Cristina M Alfaia; Biljana Skrbic; Natasa Durisic Mladenovic; Maria J Fernandes; Rui J B Bessa; Maria J Fraqueza;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION, VOLUME: 39, NÚMERO: 6
3
TÃTULO: Effect of cooking methods on fatty acids, conjugated isomers of linoleic acid and nutritional quality of beef intramuscular fat Full Text
AUTORES: Cristina M M Alfaia ; Susana P Alves ; Anabela F Lopes; Maria J E Fernandes; Ana S H Costa; Carlos M G A Fontes ; Matilde L F Castro ; Rui J B Bessa ; Jose A M Prates ;
PUBLICAÇÃO: 2010, FONTE: MEAT SCIENCE, VOLUME: 84, NÚMERO: 4
AUTORES: Cristina M M Alfaia ; Susana P Alves ; Anabela F Lopes; Maria J E Fernandes; Ana S H Costa; Carlos M G A Fontes ; Matilde L F Castro ; Rui J B Bessa ; Jose A M Prates ;
PUBLICAÇÃO: 2010, FONTE: MEAT SCIENCE, VOLUME: 84, NÚMERO: 4