1
2
TÍTULO: High-pressure processing of fish and shellfish products: Safety, quality, and research prospects  Full Text
AUTORES: Roobab, Ume; Fidalgo, Liliana G.; Arshad, Rai Naveed; Khan, Abdul Waheed; Zeng, Xin An; Bhat, Zuhaib F.; Bekhit, Ala El Din A.; Batool, Zahra; Aadil, Rana Muhammad;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: COMPREHENSIVE REVIEWS IN FOOD SCIENCE AND FOOD SAFETY
INDEXADO EM: Scopus WOS
3
TÍTULO: Influence of seasonality on the quality of oysters from the Sado and Mira rivers  Full Text
AUTORES: Palma, Silvina Ferro; Carvalho, Maria Joao; Costa, Manuela; Floro, Antonio; Viana, Ana; Fidalgo, Liliana Gonsalves; Rodrigues, Celia; Mata, Ana M. T.; Salgado, Ricardo;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 393
INDEXADO EM: Scopus WOS
9
TÍTULO: Food Preservation Under Pressure (Hyperbaric Storage) as a Possible Improvement/Alternative to Refrigeration  Full Text
AUTORES: Pedro A R Fernandes; Silvia A Moreira; Liliana G Fidalgo; Mauro D Santos; Rui P Queiros; Ivonne Delgadillo; Jorge A Saraiva;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: FOOD ENGINEERING REVIEWS, VOLUME: 7, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 14
Página 1 de 3. Total de resultados: 25.