Liliana Gonçalves Fidalgo
AuthID: R-004-RNQ
1
TÃTULO: Quality Changes on Cod Fish (Gadus morhua) during Desalting Process and Subsequent High-Pressure Pasteurization
AUTORES: Fidalgo, Liliana G.; Mota, Maria J.; D'Amil, Juliana; Queiros, Rui P.; Pinto, Carlos A.; Delgadillo, Ivonne; Saraiva, Jorge A.;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: APPLIED SCIENCES-BASEL, VOLUME: 14, NÚMERO: 18
AUTORES: Fidalgo, Liliana G.; Mota, Maria J.; D'Amil, Juliana; Queiros, Rui P.; Pinto, Carlos A.; Delgadillo, Ivonne; Saraiva, Jorge A.;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: APPLIED SCIENCES-BASEL, VOLUME: 14, NÚMERO: 18
2
TÃTULO: High-pressure processing of fish and shellfish products: Safety, quality, and research prospects Full Text
AUTORES: Roobab, Ume; Fidalgo, Liliana G.; Arshad, Rai Naveed; Khan, Abdul Waheed; Zeng, Xin An; Bhat, Zuhaib F.; Bekhit, Ala El Din A.; Batool, Zahra; Aadil, Rana Muhammad;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: COMPREHENSIVE REVIEWS IN FOOD SCIENCE AND FOOD SAFETY
AUTORES: Roobab, Ume; Fidalgo, Liliana G.; Arshad, Rai Naveed; Khan, Abdul Waheed; Zeng, Xin An; Bhat, Zuhaib F.; Bekhit, Ala El Din A.; Batool, Zahra; Aadil, Rana Muhammad;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: COMPREHENSIVE REVIEWS IN FOOD SCIENCE AND FOOD SAFETY
INDEXADO EM: Scopus WOS
3
TÃTULO: Influence of seasonality on the quality of oysters from the Sado and Mira rivers Full Text
AUTORES: Palma, Silvina Ferro; Carvalho, Maria Joao; Costa, Manuela; Floro, Antonio; Viana, Ana; Fidalgo, Liliana Gonsalves; Rodrigues, Celia; Mata, Ana M. T.; Salgado, Ricardo;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 393
AUTORES: Palma, Silvina Ferro; Carvalho, Maria Joao; Costa, Manuela; Floro, Antonio; Viana, Ana; Fidalgo, Liliana Gonsalves; Rodrigues, Celia; Mata, Ana M. T.; Salgado, Ricardo;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 393
INDEXADO EM: Scopus WOS
4
TÃTULO: Enhanced preservation of vacuum-packaged Atlantic salmon by hyperbaric storage at room temperature versus refrigeration Full Text
AUTORES: Fidalgo, LG; Simoes, MMQ; Susana Casal ; Lopes da Silva, JA; Delgadillo, I; Saraiva, JA;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: SCIENTIFIC REPORTS, VOLUME: 11, NÚMERO: 1
AUTORES: Fidalgo, LG; Simoes, MMQ; Susana Casal ; Lopes da Silva, JA; Delgadillo, I; Saraiva, JA;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: SCIENTIFIC REPORTS, VOLUME: 11, NÚMERO: 1
5
TÃTULO: The efficacy and safety of direct oral anticoagulants plus aspirin in symptomatic lower extremity peripheral arterial disease: a systematic review and meta-analysis of randomized controlled trials Full Text
AUTORES: Costa, G; Goncalves, L; Teixeira, R;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: JOURNAL OF THROMBOSIS AND THROMBOLYSIS
AUTORES: Costa, G; Goncalves, L; Teixeira, R;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: JOURNAL OF THROMBOSIS AND THROMBOLYSIS
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6
TÃTULO: Physicochemical parameters, lipids stability, and volatiles profile of vacuum-packaged fresh Atlantic salmon (Salmo salar) loins preserved by hyperbaric storage at 10 degrees C Full Text
AUTORES: Fidalgo, LG; Simoes, MMQ; Susana Casal ; Lopes da Silva, JA; Carta, AMS; Delgadillo, I; Saraiva, JA;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: FOOD RESEARCH INTERNATIONAL, VOLUME: 127
AUTORES: Fidalgo, LG; Simoes, MMQ; Susana Casal ; Lopes da Silva, JA; Carta, AMS; Delgadillo, I; Saraiva, JA;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: FOOD RESEARCH INTERNATIONAL, VOLUME: 127
7
TÃTULO: Shelf-life extension of watermelon juice preserved by hyperbaric storage at room temperature compared to refrigeration Full Text
AUTORES: Carlos Pinto; Silvia A Moreira; Liliana G Fidalgo; Mauro D Santos; Ivonne Delgadillo; Jorge A Saraiva;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 72
AUTORES: Carlos Pinto; Silvia A Moreira; Liliana G Fidalgo; Mauro D Santos; Ivonne Delgadillo; Jorge A Saraiva;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 72
8
TÃTULO: High pressure and thermal pasteurization effects on sweet cherry juice microbiological stability and physicochemical properties Full Text
AUTORES: Rui P Queiros; Daniel Rainho; Mauro D Santos; Liliana G Fidalgo; Ivonne Delgadillo; Jorge A Saraiva;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: HIGH PRESSURE RESEARCH, VOLUME: 35, NÚMERO: 1
AUTORES: Rui P Queiros; Daniel Rainho; Mauro D Santos; Liliana G Fidalgo; Ivonne Delgadillo; Jorge A Saraiva;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: HIGH PRESSURE RESEARCH, VOLUME: 35, NÚMERO: 1
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9
TÃTULO: Food Preservation Under Pressure (Hyperbaric Storage) as a Possible Improvement/Alternative to Refrigeration Full Text
AUTORES: Pedro A R Fernandes; Silvia A Moreira; Liliana G Fidalgo; Mauro D Santos; Rui P Queiros; Ivonne Delgadillo; Jorge A Saraiva;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: FOOD ENGINEERING REVIEWS, VOLUME: 7, NÚMERO: 1
AUTORES: Pedro A R Fernandes; Silvia A Moreira; Liliana G Fidalgo; Mauro D Santos; Rui P Queiros; Ivonne Delgadillo; Jorge A Saraiva;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: FOOD ENGINEERING REVIEWS, VOLUME: 7, NÚMERO: 1
10
TÃTULO: Preservation under pressure (hyperbaric storage) at 25 degrees C, 30 degrees C and 37 degrees C of a highly perishable dairy food and comparison with refrigeration Full Text
AUTORES: Ricardo V Duarte; Silvia A Moreira; Pedro A R Fernandes; Liliana G Fidalgo; Mauro D Santos; Rui P Queiros; Diana I Santos; Ivonne Delgadillo; Jorge A Saraiva;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: CyTA-Journal of Food, VOLUME: 13, NÚMERO: 3
AUTORES: Ricardo V Duarte; Silvia A Moreira; Pedro A R Fernandes; Liliana G Fidalgo; Mauro D Santos; Rui P Queiros; Diana I Santos; Ivonne Delgadillo; Jorge A Saraiva;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: CyTA-Journal of Food, VOLUME: 13, NÚMERO: 3