Rita Isabel Couto Pinheiro
AuthID: R-000-FGY
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TÃTULO: Evaluation of mature banana peel flour on physical, chemical, and texture properties of a gluten-freeRissol Full Text
AUTORES: Sofia Gomes; Bruna Vieira; Carla Barbosa; Rita Pinheiro;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION
AUTORES: Sofia Gomes; Bruna Vieira; Carla Barbosa; Rita Pinheiro;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION
INDEXADO EM: Scopus WOS
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TÃTULO: Physicochemical analysis of ham from entire male pigs raised with different feeding and housing conditions Full Text
AUTORES: Pereira-Pinto, R. ; Nuria Reis; Carla Barbosa; Rita Pinheiro; Manuela Vaz Velho;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION
AUTORES: Pereira-Pinto, R. ; Nuria Reis; Carla Barbosa; Rita Pinheiro; Manuela Vaz Velho;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION
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TÃTULO: Effects of Lactobacillus plantarum bacteriocinogenic culture on physicochemical, microbiological, and sensorial characteristics of "Chouriço Vinha d'Alhos", A traditional Portuguese Sausage
AUTORES: Macieira, A; Universidade Católica Portuguesa, CBQF-Centro de Biotecnologia e Química Fina-Laboratório Associado, Escola Superior de Biotecnologia, Rua Arquiteto Lobão Vital 172, 4200-374 Porto, Portugal, ; Barros, D; Vaz-Velho, M; Pinheiro, R; Fonseca, S ; Albano, H; Teixeira, P; Universidade Católica Portuguesa, CBQF-Centro de Biotecnologia e Química Fina-Laboratório Associado, Escola Superior de Biotecnologia, Rua Arquiteto Lobão Vital 172, 4200-374 Porto, Portugal, ; Universidade Católica Portuguesa, CBQF-Centro de Biotecnologia e Química Fina-Laboratório Associado, Escola Superior de Biotecnologia, Rua Arquiteto Lobão Vital 172, 4200-374 Porto, Portugal, ; Universidade Católica Portuguesa, CBQF-Centro de Biotecnologia e Química Fina-Laboratório Associado, Escola Superior de Biotecnologia, Rua Arquiteto Lobão Vital 172, 4200-374 Porto, Portugal, ; Universidade Católica Portuguesa, CBQF-Centro de Biotecnologia e Química Fina-Laboratório Associado, Escola Superior de Biotecnologia, Rua Arquiteto Lobão Vital 172, 4200-374 Porto, Portugal, ; Universidade Católica Portuguesa, CBQF-Centro de Biotecnologia e Química Fina-Laboratório Associado, Escola Superior de Biotecnologia, Rua Arquiteto Lobão Vital 172, 4200-374 Porto, Portugal, ; Universidade Católica Portuguesa, CBQF-Centro de Biotecnologia e Química Fina-Laboratório Associado, Escola Superior de Biotecnologia, Rua Arquiteto Lobão Vital 172, 4200-374 Porto, Portugal, ;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: Journal of Food Quality and Hazards Control, VOLUME: 5, NÚMERO: 4
AUTORES: Macieira, A; Universidade Católica Portuguesa, CBQF-Centro de Biotecnologia e Química Fina-Laboratório Associado, Escola Superior de Biotecnologia, Rua Arquiteto Lobão Vital 172, 4200-374 Porto, Portugal, ; Barros, D; Vaz-Velho, M; Pinheiro, R; Fonseca, S ; Albano, H; Teixeira, P; Universidade Católica Portuguesa, CBQF-Centro de Biotecnologia e Química Fina-Laboratório Associado, Escola Superior de Biotecnologia, Rua Arquiteto Lobão Vital 172, 4200-374 Porto, Portugal, ; Universidade Católica Portuguesa, CBQF-Centro de Biotecnologia e Química Fina-Laboratório Associado, Escola Superior de Biotecnologia, Rua Arquiteto Lobão Vital 172, 4200-374 Porto, Portugal, ; Universidade Católica Portuguesa, CBQF-Centro de Biotecnologia e Química Fina-Laboratório Associado, Escola Superior de Biotecnologia, Rua Arquiteto Lobão Vital 172, 4200-374 Porto, Portugal, ; Universidade Católica Portuguesa, CBQF-Centro de Biotecnologia e Química Fina-Laboratório Associado, Escola Superior de Biotecnologia, Rua Arquiteto Lobão Vital 172, 4200-374 Porto, Portugal, ; Universidade Católica Portuguesa, CBQF-Centro de Biotecnologia e Química Fina-Laboratório Associado, Escola Superior de Biotecnologia, Rua Arquiteto Lobão Vital 172, 4200-374 Porto, Portugal, ; Universidade Católica Portuguesa, CBQF-Centro de Biotecnologia e Química Fina-Laboratório Associado, Escola Superior de Biotecnologia, Rua Arquiteto Lobão Vital 172, 4200-374 Porto, Portugal, ;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: Journal of Food Quality and Hazards Control, VOLUME: 5, NÚMERO: 4
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TÃTULO: Morphological and physiological changes in Saccharomyces cerevisiae by oxidative stress from hyperbaric air Full Text
AUTORES: Belo, I ; Pinheiro, R; Mota, M ;
PUBLICAÇÃO: 2005, FONTE: JOURNAL OF BIOTECHNOLOGY, VOLUME: 115, NÚMERO: 4
AUTORES: Belo, I ; Pinheiro, R; Mota, M ;
PUBLICAÇÃO: 2005, FONTE: JOURNAL OF BIOTECHNOLOGY, VOLUME: 115, NÚMERO: 4
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TÃTULO: Effect of hyperbaric stress on yeast morphology: study by automated image analysis Full Text
AUTORES: Coelho, MAZ; Belo, I ; Pinheiro, R; Amaral, AL ; Mota, M ; Coutinho, JAP ; Ferreira, EC ;
PUBLICAÇÃO: 2004, FONTE: APPLIED MICROBIOLOGY AND BIOTECHNOLOGY, VOLUME: 66, NÚMERO: 3
AUTORES: Coelho, MAZ; Belo, I ; Pinheiro, R; Amaral, AL ; Mota, M ; Coutinho, JAP ; Ferreira, EC ;
PUBLICAÇÃO: 2004, FONTE: APPLIED MICROBIOLOGY AND BIOTECHNOLOGY, VOLUME: 66, NÚMERO: 3
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TÃTULO: Fed-batch cultivation of Saccharomyces cerevisiae in a hyperbaric bioreactor Full Text
AUTORES: Belo, I ; Pinheiro, R; Mota, M ;
PUBLICAÇÃO: 2003, FONTE: BIOTECHNOLOGY PROGRESS, VOLUME: 19, NÚMERO: 2
AUTORES: Belo, I ; Pinheiro, R; Mota, M ;
PUBLICAÇÃO: 2003, FONTE: BIOTECHNOLOGY PROGRESS, VOLUME: 19, NÚMERO: 2
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TÃTULO: Growth and beta-galactosidase activity in cultures of Kluyveromyces marxianus under increased air pressure Full Text
AUTORES: Pinheiro, R; Belo, I ; Mota, M ;
PUBLICAÇÃO: 2003, FONTE: LETTERS IN APPLIED MICROBIOLOGY, VOLUME: 37, NÚMERO: 6
AUTORES: Pinheiro, R; Belo, I ; Mota, M ;
PUBLICAÇÃO: 2003, FONTE: LETTERS IN APPLIED MICROBIOLOGY, VOLUME: 37, NÚMERO: 6
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TÃTULO: Air pressure effects on biomass yield of two different Kluyveromyces strains Full Text
AUTORES: Pinheiro, R; Belo, I ; Mota, M ;
PUBLICAÇÃO: 2000, FONTE: Symposium on Yeast as a Cell Factory in ENZYME AND MICROBIAL TECHNOLOGY, VOLUME: 26, NÚMERO: 9-10
AUTORES: Pinheiro, R; Belo, I ; Mota, M ;
PUBLICAÇÃO: 2000, FONTE: Symposium on Yeast as a Cell Factory in ENZYME AND MICROBIAL TECHNOLOGY, VOLUME: 26, NÚMERO: 9-10
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TÃTULO: Physiological behaviour of Saccharomyces cerevisiae under increased air and oxygen pressures Full Text
AUTORES: Pinheiro, R; Belo, I ; Mota, M ;
PUBLICAÇÃO: 1997, FONTE: BIOTECHNOLOGY LETTERS, VOLUME: 19, NÚMERO: 7
AUTORES: Pinheiro, R; Belo, I ; Mota, M ;
PUBLICAÇÃO: 1997, FONTE: BIOTECHNOLOGY LETTERS, VOLUME: 19, NÚMERO: 7