1
TÍTULO: Development of Healthy Snacks Incorporating Meal from Tenebrio molitor and Alphitobius diaperinus Using 3D Printing Technology
AUTORES: Herdeiro, Francisco Madail; Carvalho, Maria Otilia; Nunes, Maria Cristiana; Raymundo, Anabela;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOODS, VOLUME: 13, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 5
NO MEU: ORCID
2
TÍTULO: Three-Dimensional Printing of Red Algae Biopolymers: Effect of Locust Bean Gum on Rheology and Processability
AUTORES: Oliveira, Sonia; Sousa, Isabel; Raymundo, Anabela; Bengoechea, Carlos;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: GELS, VOLUME: 10, NÚMERO: 3
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 1
NO MEU: ORCID
4
TÍTULO: The Volatile Composition and the Potential Health Benefits of Different Microalgae Strains
AUTORES: Gracio, Madalena; Ferreira, Joana; Steinruecken, Pia; Kleinegris, Dorinde M. M.; Sousa, Isabel; Nunes, M. Cristiana; Raymundo, Anabela;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOODS, VOLUME: 13, NÚMERO: 14
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
5
TÍTULO: Algae-Boosted Chickpea Hummus: Improving Nutrition and Texture with Seaweeds and Microalgae
AUTORES: Matheus, Jose; Alegria, Maria Joao; Nunes, Maria Cristiana; Raymundo, Anabela;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOODS, VOLUME: 13, NÚMERO: 14
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
6
TÍTULO: Production of Cowpea Miso: Effect of Fermentation Time on Its Rheological Properties
AUTORES: Rafaela Santos; Mariana Mota; Anabela Raymundo; Catarina Prista;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: Springer Proceedings in Materials, VOLUME: 56
INDEXADO EM: Scopus CrossRef
NO MEU: ORCID
7
TÍTULO: Particle Size and Viscosity Characterization of Fermented Barbecue Waste Stream
AUTORES: Ana Catarina Costa; Joana Braga; Sara Simões; Maria Ramos; Norton Komora; Diogo Castelo Branco; Catarina Prista; Anabela Raymundo;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: Springer Proceedings in Materials, VOLUME: 56
INDEXADO EM: Scopus CrossRef
NO MEU: ORCID
8
TÍTULO: Evaluation of Texture and Viscoelastic Behavior of Hybrid Clean Label Deli Ham with Pulse Flours
AUTORES: Lisiane Carvalho; Soundary Seriacaroupin; Anabela Raymundo; Teresa Matos; Isabel Sousa;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: Springer Proceedings in Materials, VOLUME: 56
INDEXADO EM: Scopus CrossRef
NO MEU: ORCID
9
TÍTULO: Effect of a Thickening Agent on the Rheology of 3D Printed Gels from Red Seaweed Extracts
AUTORES: Sónia Oliveira; Isabel Sousa; Anabela Raymundo; Carlos Bengoechea;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: Springer Proceedings in Materials, VOLUME: 56
INDEXADO EM: Scopus CrossRef
NO MEU: ORCID
10
TÍTULO: Gelation Process of a Sweet Product with Apple Pomace
AUTORES: Ândria Viegas; Maria João Alegria; Anabela Raymundo;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: Springer Proceedings in Materials, VOLUME: 56
INDEXADO EM: Scopus CrossRef
NO MEU: ORCID
Página 1 de 12. Total de resultados: 114.