1
TÍTULO: Insect flour as milk protein substitute in fermented dairy products
AUTORES: Neves, Vitor; Campos, Lara; Ribeiro, Nuno; Costa, Rui; Correia, Paula; Goncalves, Joao; Henriques, Marta ;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOOD BIOSCIENCE, VOLUME: 60
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
2
TÍTULO: Systematic Physiotherapeutic interventions in the treatment of patients with diabetic foot ulcers: a systematic literature review  Full Text
AUTORES: Medeiros, Sabrina; Rodrigues, Alexandre; Costa, Rui;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: PHYSIOTHERAPY, VOLUME: 118
INDEXADO EM: Scopus WOS
3
TÍTULO: Water uptake kinetics in soaking of grass pea
AUTORES: Costa, Rui; Pedroso, Veronica; Madeira, Tiago; Gandara, Joao;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 42
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 3
NO MEU: ORCID
4
TÍTULO: Efficient Hardware Design and Implementation of the Voting Scheme-Based Convolution  Full Text
AUTORES: Pereira, Pedro; Silva, Joao; Silva, Antonio; Fernandes, Duarte; Machado, Rui;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: SENSORS, VOLUME: 22, NÚMERO: 8
INDEXADO EM: Scopus WOS
5
TÍTULO: Ultrafiltration of Fucus vesiculosus Extracts Under Different Operating Conditions
AUTORES: Madeira, Tiago; Marcal, Catarina; Cardoso, Susana M.; Gando Ferreira, Licinio M.; Costa, Rui;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: WASTE AND BIOMASS VALORIZATION, VOLUME: 13, NÚMERO: 11
INDEXADO EM: WOS CrossRef: 4
NO MEU: ORCID
6
TÍTULO: Brown Algae Fucus vesiculosus in Pasta: Effects on Textural Quality, Cooking Properties, and Sensorial Traits
AUTORES: Ribeiro, Ana Ramalho; Madeira, Tiago; Botelho, Goreti; Martins, Diana; Ferreira, Ricardo M.; Silva, Artur M. S.; Cardoso, Susana M.; Costa, Rui;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: FOODS, VOLUME: 11, NÚMERO: 11
INDEXADO EM: WOS CrossRef: 16
NO MEU: ORCID
7
TÍTULO: The Influence of Non-Optimal Rearing Conditions and Substrates on the Performance of the Black Soldier Fly (Hermetia illucens)
AUTORES: Ribeiro, Nuno; Costa, Rui; Ameixa, Olga M. C. C.;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: INSECTS, VOLUME: 13, NÚMERO: 7
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 18
NO MEU: ORCID
8
TÍTULO: A Narrative Review of Alternative Protein Sources: Highlights on Meat, Fish, Egg and Dairy Analogues
AUTORES: Lima, Miguel; Costa, Rui; Rodrigues, Ivo; Lameiras, Jorge; Botelho, Goreti;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: FOODS, VOLUME: 11, NÚMERO: 14
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 34
NO MEU: ORCID
10
TÍTULO: Modeling mass transfer in brine salting of chickpea
AUTORES: Costa, R; Gomes, V; Gandara, JFM;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: HEAT AND MASS TRANSFER, VOLUME: 57, NÚMERO: 9
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
Página 1 de 5. Total de resultados: 41.