Rui Manuel Matos Meireles de Barros
AuthID: R-000-FY9
1
TÃTULO: Peach polyphenol and carotenoid content as affected by frozen storage and pasteurization Full Text
AUTORES: Ana Oliveira; Elisabete M C Alexandre; Marta Coelho; Rui M Barros; Domingos P P Almeida; Manuela Pintado;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 66
AUTORES: Ana Oliveira; Elisabete M C Alexandre; Marta Coelho; Rui M Barros; Domingos P P Almeida; Manuela Pintado;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 66
2
TÃTULO: The effect of method, standard and sample components on the total antioxidant capacity of commercial waters assessed by optical conventional assays Full Text
AUTORES: Felismina T C Moreira ; Joana R L Guerreiro; Rui Barros; Goreti G F Sales ;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 134, NÚMERO: 1
AUTORES: Felismina T C Moreira ; Joana R L Guerreiro; Rui Barros; Goreti G F Sales ;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 134, NÚMERO: 1
3
TÃTULO: Molecular characterization of peptides released from beta-lactoglobulin and alpha-lactalbumin via cardosins A and B
AUTORES: Barros, RM; Malcata, FX ;
PUBLICAÇÃO: 2006, FONTE: JOURNAL OF DAIRY SCIENCE, VOLUME: 89, NÚMERO: 2
AUTORES: Barros, RM; Malcata, FX ;
PUBLICAÇÃO: 2006, FONTE: JOURNAL OF DAIRY SCIENCE, VOLUME: 89, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: Scopus WOS
4
TÃTULO: Hydrolysis of alpha-lactalbumin by cardosin A immobilized on highly activated supports Full Text
AUTORES: Barros, RM; Extremina, CI; Goncalves, IC; Braga, BO; Balcao, VM; Malcata, FX ;
PUBLICAÇÃO: 2003, FONTE: ENZYME AND MICROBIAL TECHNOLOGY, VOLUME: 33, NÚMERO: 7
AUTORES: Barros, RM; Extremina, CI; Goncalves, IC; Braga, BO; Balcao, VM; Malcata, FX ;
PUBLICAÇÃO: 2003, FONTE: ENZYME AND MICROBIAL TECHNOLOGY, VOLUME: 33, NÚMERO: 7
5
TÃTULO: Hydrolysis of caseins by extracts of Cynara cardunculus precipitated by ammonium sulfate Full Text
AUTORES: Silva, SV; Barros, RM; Malcata, FX ;
PUBLICAÇÃO: 2002, FONTE: JOURNAL OF FOOD SCIENCE, VOLUME: 67, NÚMERO: 5
AUTORES: Silva, SV; Barros, RM; Malcata, FX ;
PUBLICAÇÃO: 2002, FONTE: JOURNAL OF FOOD SCIENCE, VOLUME: 67, NÚMERO: 5
6
TÃTULO: Quantitative studies on the enzymatic hydrolysis of milk proteins brought about by cardosins precipitated by ammonium sulfate Full Text
AUTORES: Barros, RM; Ferreira, CA; Silva, SV; Malcata, FX ;
PUBLICAÇÃO: 2001, FONTE: ENZYME AND MICROBIAL TECHNOLOGY, VOLUME: 29, NÚMERO: 8-9
AUTORES: Barros, RM; Ferreira, CA; Silva, SV; Malcata, FX ;
PUBLICAÇÃO: 2001, FONTE: ENZYME AND MICROBIAL TECHNOLOGY, VOLUME: 29, NÚMERO: 8-9
7
TÃTULO: Hydrolysis of whey proteins by proteases extracted from Cynara cardunculus and immobilized onto highly activated supports Full Text
AUTORES: Lamas, EM; Barros, RM; Balcao, VM; Malcata, FX ;
PUBLICAÇÃO: 2001, FONTE: ENZYME AND MICROBIAL TECHNOLOGY, VOLUME: 28, NÚMERO: 7-8
AUTORES: Lamas, EM; Barros, RM; Balcao, VM; Malcata, FX ;
PUBLICAÇÃO: 2001, FONTE: ENZYME AND MICROBIAL TECHNOLOGY, VOLUME: 28, NÚMERO: 7-8
8
TÃTULO: On the enzymatic hydrolysis of whey proteins brought about by cardosin a from Cynara carduncunlus.
AUTORES: Barros, RM; Malcata, FX ;
PUBLICAÇÃO: 2001, FONTE: Mededelingen (Rijksuniversiteit te Gent. Fakulteit van de Landbouwkundige en Toegepaste Biologische Wetenschappen), VOLUME: 66, NÚMERO: 3 b
AUTORES: Barros, RM; Malcata, FX ;
PUBLICAÇÃO: 2001, FONTE: Mededelingen (Rijksuniversiteit te Gent. Fakulteit van de Landbouwkundige en Toegepaste Biologische Wetenschappen), VOLUME: 66, NÚMERO: 3 b
INDEXADO EM: Scopus
9
TÃTULO: Decreases in molecularity promote conversion when reactions are catalyzed by enzymes immobilized in slab-shaped beads
AUTORES: Barros, RM; Malcata, FX ;
PUBLICAÇÃO: 1999, FONTE: BIOPROCESS ENGINEERING, VOLUME: 20, NÚMERO: 2
AUTORES: Barros, RM; Malcata, FX ;
PUBLICAÇÃO: 1999, FONTE: BIOPROCESS ENGINEERING, VOLUME: 20, NÚMERO: 2