Sandra Diniz da Silva
AuthID: R-000-G73
1
TÃTULO: Influence of Tunisian aromatic plants on the prevention of oxidation in soybean oil under heating and frying conditions Full Text
AUTORES: Salma Saoudi; Nadia Chammem; Ines Sifaoui; Maha Bouassida Beji; Ignacio A Jimenez; Isabel L Bazzocchi; Sandra Diniz Silva; Moktar Hamdi; Maria Rosario Bronze;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 212
AUTORES: Salma Saoudi; Nadia Chammem; Ines Sifaoui; Maha Bouassida Beji; Ignacio A Jimenez; Isabel L Bazzocchi; Sandra Diniz Silva; Moktar Hamdi; Maria Rosario Bronze;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 212
2
TÃTULO: Application of FTIR-ATR to Moscatel dessert wines for prediction of total phenolic and flavonoid contents and antioxidant capacity Full Text
AUTORES: Sandra D Silva; Rodrigo P Feliciano; Luis V Boas; Maria R Bronze;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 150
AUTORES: Sandra D Silva; Rodrigo P Feliciano; Luis V Boas; Maria R Bronze;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 150
3
TÃTULO: Secoiridoids in olive seed: characterization of nuzhenide and 11-methyl oleosides by liquid chromatography with diode array and mass spectrometry Full Text
AUTORES: Sandra Silva; Lucilia Gomes; Fausto Leitao; Maria Bronze ; Ana V Coelho ; Luis Vilas Boas;
PUBLICAÇÃO: 2010, FONTE: GRASAS Y ACEITES, VOLUME: 61, NÚMERO: 2
AUTORES: Sandra Silva; Lucilia Gomes; Fausto Leitao; Maria Bronze ; Ana V Coelho ; Luis Vilas Boas;
PUBLICAÇÃO: 2010, FONTE: GRASAS Y ACEITES, VOLUME: 61, NÚMERO: 2
4
TÃTULO: Analysis of trans-resveratrol: Comparison of methods and contents in Muscatel fortified wines from Setubal region in Portugal Full Text
AUTORES: Bravo, MN; Feliciano, R; Silva, S; Coelho, AV ; Vilas V Boas ; Bronze, MR ;
PUBLICAÇÃO: 2008, FONTE: JOURNAL OF FOOD COMPOSITION AND ANALYSIS, VOLUME: 21, NÚMERO: 8
AUTORES: Bravo, MN; Feliciano, R; Silva, S; Coelho, AV ; Vilas V Boas ; Bronze, MR ;
PUBLICAÇÃO: 2008, FONTE: JOURNAL OF FOOD COMPOSITION AND ANALYSIS, VOLUME: 21, NÚMERO: 8
5
TÃTULO: In vitro evaluation of olive- and grape-based natural extracts as potential preservatives for food Full Text
AUTORES: Ana Teresa Serra ; Ana A Matias ; Ana V M Nunes; Leitao, MC; Dulce Brito; Bronze, R ; Sandra Silva; Antonio Pires; Crespo, MT ; San V S Romao; Duarte, CM ;
PUBLICAÇÃO: 2008, FONTE: INNOVATIVE FOOD SCIENCE & EMERGING TECHNOLOGIES, VOLUME: 9, NÚMERO: 3
AUTORES: Ana Teresa Serra ; Ana A Matias ; Ana V M Nunes; Leitao, MC; Dulce Brito; Bronze, R ; Sandra Silva; Antonio Pires; Crespo, MT ; San V S Romao; Duarte, CM ;
PUBLICAÇÃO: 2008, FONTE: INNOVATIVE FOOD SCIENCE & EMERGING TECHNOLOGIES, VOLUME: 9, NÚMERO: 3
6
TÃTULO: Phenolic compounds and antioxidant activity of Olea europaea L. fruits and leaves
AUTORES: Silva, S; Gomes, L; Leitao, F; Coelho, AV ; Vilas V Boas;
PUBLICAÇÃO: 2006, FONTE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY INTERNATIONAL, VOLUME: 12, NÚMERO: 5
AUTORES: Silva, S; Gomes, L; Leitao, F; Coelho, AV ; Vilas V Boas;
PUBLICAÇÃO: 2006, FONTE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY INTERNATIONAL, VOLUME: 12, NÚMERO: 5
7
TÃTULO: Analysis of phenolic compounds in Muscatel wines produced in Portugal Full Text
AUTORES: Bravo, MN; Silva, S; Coelho, AV ; Boas, LV; Bronze, MR ;
PUBLICAÇÃO: 2006, FONTE: 4th Symposium on In Vino Analytica Scientia in ANALYTICA CHIMICA ACTA, VOLUME: 563, NÚMERO: 1-2
AUTORES: Bravo, MN; Silva, S; Coelho, AV ; Boas, LV; Bronze, MR ;
PUBLICAÇÃO: 2006, FONTE: 4th Symposium on In Vino Analytica Scientia in ANALYTICA CHIMICA ACTA, VOLUME: 563, NÚMERO: 1-2