Tomas Branyik
AuthID: R-000-HAB
1
TÃTULO: Continuous beer fermentation - diacetyl as a villain. Diacetyl as a villain Full Text
AUTORES: Eduardo J Pires; Jose A Teixeira; Tomas Branyik; Tiago Brandao; Antonio A Vicente ;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: JOURNAL OF THE INSTITUTE OF BREWING, VOLUME: 121, NÚMERO: 1
AUTORES: Eduardo J Pires; Jose A Teixeira; Tomas Branyik; Tiago Brandao; Antonio A Vicente ;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: JOURNAL OF THE INSTITUTE OF BREWING, VOLUME: 121, NÚMERO: 1
2
TÃTULO: Chlorella vulgaris biomass enriched by biosorption of polyphenols Full Text
AUTORES: Lukas Jelinek; Gita Prochazkova; Cristina Quintelas; Eliska Beldikova; Tomas Branyik;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: ALGAL RESEARCH-BIOMASS BIOFUELS AND BIOPRODUCTS, VOLUME: 10
AUTORES: Lukas Jelinek; Gita Prochazkova; Cristina Quintelas; Eliska Beldikova; Tomas Branyik;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: ALGAL RESEARCH-BIOMASS BIOFUELS AND BIOPRODUCTS, VOLUME: 10
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3
TÃTULO: Formation of Flavor-Active Compounds During Continuous Alcohol-free Beer Production: The Influence of Yeast Strain, Reactor Configuration, and Carrier Type
AUTORES: Andre Mota; Pavel Novak; Filipe Macieira; Antonio A Vicente ; Jose A Teixeira ; Daniela Smogrovicova; Tomas Branyik;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: JOURNAL OF THE AMERICAN SOCIETY OF BREWING CHEMISTS, VOLUME: 69, NÚMERO: 1
AUTORES: Andre Mota; Pavel Novak; Filipe Macieira; Antonio A Vicente ; Jose A Teixeira ; Daniela Smogrovicova; Tomas Branyik;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: JOURNAL OF THE AMERICAN SOCIETY OF BREWING CHEMISTS, VOLUME: 69, NÚMERO: 1
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4
TÃTULO: Optimisation of Lab-Scale Continuous Alcohol-Free Beer Production
AUTORES: Radek Lehnert; Pavel Novak; Filipe Macieira; Michal Kurec; Jose A Teixeira ; Tomas Branyik;
PUBLICAÇÃO: 2009, FONTE: CZECH JOURNAL OF FOOD SCIENCES, VOLUME: 27, NÚMERO: 4
AUTORES: Radek Lehnert; Pavel Novak; Filipe Macieira; Michal Kurec; Jose A Teixeira ; Tomas Branyik;
PUBLICAÇÃO: 2009, FONTE: CZECH JOURNAL OF FOOD SCIENCES, VOLUME: 27, NÚMERO: 4
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5
TÃTULO: Flow Cytometry for Age Assessment of a Yeast Population and its Application in Beer Fermentations
AUTORES: Michal Kurec; Martin Baszczynski; Radek Lehnert; Andre Mota; Jose A Teixeira ; Tomas Branyik;
PUBLICAÇÃO: 2009, FONTE: JOURNAL OF THE INSTITUTE OF BREWING, VOLUME: 115, NÚMERO: 3
AUTORES: Michal Kurec; Martin Baszczynski; Radek Lehnert; Andre Mota; Jose A Teixeira ; Tomas Branyik;
PUBLICAÇÃO: 2009, FONTE: JOURNAL OF THE INSTITUTE OF BREWING, VOLUME: 115, NÚMERO: 3
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6
TÃTULO: High gravity batch and continuous processes for beer production: Evaluation of fermentation performance and beer quality Full Text
AUTORES: Daniel P Silva; Tomas Branyik; Giuliano Dragone ; Antonio A Vicente ; Jose A Teixeira ; Joao B Almeida e Silva;
PUBLICAÇÃO: 2008, FONTE: CHEMICAL PAPERS, VOLUME: 62, NÚMERO: 1
AUTORES: Daniel P Silva; Tomas Branyik; Giuliano Dragone ; Antonio A Vicente ; Jose A Teixeira ; Joao B Almeida e Silva;
PUBLICAÇÃO: 2008, FONTE: CHEMICAL PAPERS, VOLUME: 62, NÚMERO: 1
7
TÃTULO: Effect of Oxygen Supply on Flavor Formation During Continuous Alcohol-free Beer Production: A Model Study
AUTORES: Radek Lehnert; Michal Kurec; Tomas Branyik; Jose A Teixeira ;
PUBLICAÇÃO: 2008, FONTE: JOURNAL OF THE AMERICAN SOCIETY OF BREWING CHEMISTS, VOLUME: 66, NÚMERO: 4
AUTORES: Radek Lehnert; Michal Kurec; Tomas Branyik; Jose A Teixeira ;
PUBLICAÇÃO: 2008, FONTE: JOURNAL OF THE AMERICAN SOCIETY OF BREWING CHEMISTS, VOLUME: 66, NÚMERO: 4
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8
TÃTULO: A review of flavour formation in continuous beer fermentations
AUTORES: Tomas Branyik; Antonio A Vicente ; Pavel Dostalek; Jose A Teixeira ;
PUBLICAÇÃO: 2008, FONTE: JOURNAL OF THE INSTITUTE OF BREWING, VOLUME: 114, NÚMERO: 1
AUTORES: Tomas Branyik; Antonio A Vicente ; Pavel Dostalek; Jose A Teixeira ;
PUBLICAÇÃO: 2008, FONTE: JOURNAL OF THE INSTITUTE OF BREWING, VOLUME: 114, NÚMERO: 1
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9
TÃTULO: A Review of Flavour Formation in Continuous Beer Fermentations* Full Text
AUTORES: Tomáš Brányik; António A Vicente; Pavel Dostálek; José A Teixeira;
PUBLICAÇÃO: 2008, FONTE: Journal of the Institute of Brewing, VOLUME: 114, NÚMERO: 1
AUTORES: Tomáš Brányik; António A Vicente; Pavel Dostálek; José A Teixeira;
PUBLICAÇÃO: 2008, FONTE: Journal of the Institute of Brewing, VOLUME: 114, NÚMERO: 1
10
TÃTULO: Continuous immobilized yeast reactor system for complete beer fermentation using spent grains and corncobs as carrier materials Full Text
AUTORES: Tomas Branyik; Daniel P Silva; Antonio A Vicente ; Radek Lehnert; Joao Almeida A E Silva; Pavel Dostalek; Jose A Teixeira ;
PUBLICAÇÃO: 2006, FONTE: JOURNAL OF INDUSTRIAL MICROBIOLOGY & BIOTECHNOLOGY, VOLUME: 33, NÚMERO: 12
AUTORES: Tomas Branyik; Daniel P Silva; Antonio A Vicente ; Radek Lehnert; Joao Almeida A E Silva; Pavel Dostalek; Jose A Teixeira ;
PUBLICAÇÃO: 2006, FONTE: JOURNAL OF INDUSTRIAL MICROBIOLOGY & BIOTECHNOLOGY, VOLUME: 33, NÚMERO: 12
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