1
TÍTULO: The Interplay of Bottle Storage and Wood Ageing Technology: Volatile and Sensory Profiles of Wine Spirits Aged with Chestnut Wood  Full Text
AUTORES: Caldeira, Ilda; Anjos, Ofelia; Vitoria, Claudia; Oliveira Alves, Sheila; Fernandes, Tiago A.; Canas, Sara; Catarino, Sofia;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOOD AND BIOPROCESS TECHNOLOGY
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
2
TÍTULO: Simultaneous Determination of Ethanol and Methanol in Wines Using FTIR and PLS Regression
AUTORES: Thanasi, Vasiliki; Caldeira, Ilda; Santos, Luis; Ricardo da Silva, Jorge M.; Catarino, Sofia;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOODS, VOLUME: 13, NÚMERO: 18
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
3
TÍTULO: How does maturation vessel influence wine quality? A critical literature review
AUTORES: White, Will; Catarino, Sofia;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: CIENCIA E TECNICA VITIVINICOLA, VOLUME: 38, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: Scopus WOS
4
TÍTULO: Micro-oxygenation level as a key to explain the variation in the colour and chemical composition of wine spirits aged with chestnut wood staves
AUTORES: Canas, S; Anjos, O; Caldeira, I; Fernandes, TA; Santos, N; Lourenco, S; Granja Soares, J; Fargeton, L; Boissier, B; Catarino, S;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 154
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 9 Handle
NO MEU: ORCID
5
TÍTULO: PLS-R Calibration Models for Wine Spirit Volatile Phenols Prediction by Near-Infrared Spectroscopy
AUTORES: Anjos, O; Caldeira, I; Fernandes, TA; Pedro, SI; Vitoria, C; Oliveira Alves, S; Catarino, S; Canas, S;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: SENSORS, VOLUME: 22, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 15 Handle
NO MEU: ORCID
6
TÍTULO: Mechanical Pruning and Soil Organic Amending in Two Terroirs. Effects on Wine Chemical Composition and Sensory Profile
AUTORES: Botelho, M; Ribeiro, H; Cruz, A; Duarte, DF; Faria, DL; Khairnar, KS; Pardal, R; Susini, M; Correia, C; Catarino, S; Cadima, J; de Castro, R; Ricardo da Silva, JM;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: AMERICAN JOURNAL OF ENOLOGY AND VITICULTURE, VOLUME: 73, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 2
NO MEU: ORCID
9
TÍTULO: Fourier transform infrared spectroscopy in monitoring the wine production
AUTORES: Thanasi, Vasiliki; Catarino, Sofia; Ricardo da Silva, Jorge;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: CIENCIA E TECNICA VITIVINICOLA, VOLUME: 37, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 5
NO MEU: ORCID
10
TÍTULO: Potential Use of Grape Stems and Pomaces from Two Red Grapevine Cultivars as Source of Oligosaccharides
AUTORES: Mangione, Roberta; Simoes, Rita; Pereira, Helena; Catarino, Sofia; Ricardo da Silva, Jorge; Miranda, Isabel; Ferreira Dias, Suzana;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: PROCESSES, VOLUME: 10, NÚMERO: 9
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 9
NO MEU: ORCID
Página 1 de 5. Total de resultados: 43.