Célia Maria Brito Quintas
AuthID: R-000-JXG
1
TÃTULO: Minimally processed fruits as vehicles for foodborne pathogens
AUTORES: Melo, Jessie; Quintas, Celia;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: AIMS MICROBIOLOGY, VOLUME: 9, NÚMERO: 1
AUTORES: Melo, Jessie; Quintas, Celia;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: AIMS MICROBIOLOGY, VOLUME: 9, NÚMERO: 1
2
TÃTULO: Main Challenges Expected from the Impact of Climate Change on Microbial Biodiversity of Table Olives: Current Status and Trends
AUTORES: Benitez Cabello, Antonio; Delgado, Amelia M.; Quintas, Celia;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FOODS, VOLUME: 12, NÚMERO: 19
AUTORES: Benitez Cabello, Antonio; Delgado, Amelia M.; Quintas, Celia;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FOODS, VOLUME: 12, NÚMERO: 19
3
TÃTULO: Functionalisation of goat cheese with sea fennel ingredients
AUTORES: Carvalho, Ana Paula; Pereira, Catarina G.; Rodrigues, Maria Joao; Castaneda Loaiza, Viana; Ratao, Isabel; Quintas, Celia; Custodio, Luisa;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: 71st International Congress and Annual Meeting of the Society-for-Medicinal-Plant-and-Natural-Product-Research in PLANTA MEDICA, VOLUME: 89, NÚMERO: 14
AUTORES: Carvalho, Ana Paula; Pereira, Catarina G.; Rodrigues, Maria Joao; Castaneda Loaiza, Viana; Ratao, Isabel; Quintas, Celia; Custodio, Luisa;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: 71st International Congress and Annual Meeting of the Society-for-Medicinal-Plant-and-Natural-Product-Research in PLANTA MEDICA, VOLUME: 89, NÚMERO: 14
INDEXADO EM: WOS
4
TÃTULO: Microbial quality of edible seeds commercially available in southern Portugal
AUTORES: Silva, D; Nunes, P; Melo, J; Quintas, C;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: AIMS MICROBIOLOGY, VOLUME: 8, NÚMERO: 1
AUTORES: Silva, D; Nunes, P; Melo, J; Quintas, C;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: AIMS MICROBIOLOGY, VOLUME: 8, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS
5
TÃTULO: Salicornia ramosissima as a salt substitute in the fermentation of white cabbage
AUTORES: Pires Cabral, P; Pires Cabral, P; Quintas, C;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-MYSORE, VOLUME: 59, NÚMERO: 2
AUTORES: Pires Cabral, P; Pires Cabral, P; Quintas, C;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-MYSORE, VOLUME: 59, NÚMERO: 2
6
TÃTULO: The effect of UV-C and electrolyzed water on yeasts on fresh-cut apple at 4 °C
AUTORES: Ana Graça; David Santo; Paula Pires-Cabral; Célia Quintas;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: Journal of Food Engineering, VOLUME: 282
AUTORES: Ana Graça; David Santo; Paula Pires-Cabral; Célia Quintas;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: Journal of Food Engineering, VOLUME: 282
7
TÃTULO: The Effect of Chloride Salts on the Antioxidant Activity of Cracked Maçanilha Algarvia Table Olives
AUTORES: Célia Quintas; Paula Pires-Cabral;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: INCREaSE 2019
AUTORES: Célia Quintas; Paula Pires-Cabral;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: INCREaSE 2019
8
TÃTULO: Traditional Green Table Olives from the South of Portugal
AUTORES: Maria Alves; Célia Quintas;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: Traditional Foods
AUTORES: Maria Alves; Célia Quintas;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: Traditional Foods