Clarisse Salomé Nobre Gonçalves
AuthID: R-000-P19
1
TÃTULO: Development of a functional prebiotic strawberry preparation by in situ enzymatic conversion of sucrose into fructo-oligosaccharides
AUTORES: Goncalves, Daniela A.; Alves, Vitor D.; Teixeira, Jose A.; Nobre, Clarisse;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FOOD RESEARCH INTERNATIONAL, VOLUME: 168
AUTORES: Goncalves, Daniela A.; Alves, Vitor D.; Teixeira, Jose A.; Nobre, Clarisse;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FOOD RESEARCH INTERNATIONAL, VOLUME: 168
INDEXADO EM: WOS
2
TÃTULO: In vitro models as a tool to study the role of gut microbiota in obesity Full Text
AUTORES: Gonzalez, Abigail; Conceicao, Eva; Teixeira, Jose Antonio; Nobre, Clarisse;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: CRITICAL REVIEWS IN FOOD SCIENCE AND NUTRITION
AUTORES: Gonzalez, Abigail; Conceicao, Eva; Teixeira, Jose Antonio; Nobre, Clarisse;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: CRITICAL REVIEWS IN FOOD SCIENCE AND NUTRITION
INDEXADO EM: WOS
3
TÃTULO: Towards a biorefinery processing waste from plantain agro-industry: Assessment of the production of dairy cattle feed through process simulation Full Text
AUTORES: James A Gómez; Clarisse Nobre; José A Teixeira; Óscar J Sánchez;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: Biosystems Engineering, VOLUME: 217
AUTORES: James A Gómez; Clarisse Nobre; José A Teixeira; Óscar J Sánchez;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: Biosystems Engineering, VOLUME: 217
4
TÃTULO: Evaluation of functional and nutritional potential of a protein concentrate from Pleurotus ostreatus mushroom Full Text
AUTORES: Gonzalez, A; Nobre, C; Simoes, LS; Cruz, M; Loredo, A; Rodriguez Jasso, RM; Contreras, J; Texeira, J; Belmares, R;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 346
AUTORES: Gonzalez, A; Nobre, C; Simoes, LS; Cruz, M; Loredo, A; Rodriguez Jasso, RM; Contreras, J; Texeira, J; Belmares, R;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 346
INDEXADO EM: WOS
5
TÃTULO: Spontaneously fermented traditional beverages as a source of bioactive compounds: an overview Full Text
AUTORES: Cuvas Limon, RB; Clarisse Nobre; Mario Cruz; Rosa M Rodriguez Jasso; Hector A Ruiz; Araceli Loredo Trevino; Texeira, JA; Ruth Belmares;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: CRITICAL REVIEWS IN FOOD SCIENCE AND NUTRITION
AUTORES: Cuvas Limon, RB; Clarisse Nobre; Mario Cruz; Rosa M Rodriguez Jasso; Hector A Ruiz; Araceli Loredo Trevino; Texeira, JA; Ruth Belmares;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: CRITICAL REVIEWS IN FOOD SCIENCE AND NUTRITION
INDEXADO EM: Scopus WOS
6
TÃTULO: Edible mushrooms as a novel protein source for functional foods
AUTORES: Abigail Gonzalez; Mario Cruz; Carolina Losoya; Clarisse Nobre; Araceli Loredo; Rosa Rodriguez; Juan Contreras; Ruth Belmares;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: FOOD & FUNCTION, VOLUME: 11, NÚMERO: 9
AUTORES: Abigail Gonzalez; Mario Cruz; Carolina Losoya; Clarisse Nobre; Araceli Loredo; Rosa Rodriguez; Juan Contreras; Ruth Belmares;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: FOOD & FUNCTION, VOLUME: 11, NÚMERO: 9
INDEXADO EM: WOS
7
TÃTULO: Microbial co-culturing strategies for fructo-oligosaccharide production
AUTORES: Cristiana C Castro; Clarisse Nobre; Guy De Weireld; Anne Lise Hantson;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: NEW BIOTECHNOLOGY, VOLUME: 51
AUTORES: Cristiana C Castro; Clarisse Nobre; Guy De Weireld; Anne Lise Hantson;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: NEW BIOTECHNOLOGY, VOLUME: 51
INDEXADO EM: WOS
8
TÃTULO: Optimal control for fermentative production of fructo-oligosaccharides in fed-batch bioreactor Full Text
AUTORES: Schorsch, J; Castro, CC; Couto, LD; Nobre, C; Kinnaert, M;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: JOURNAL OF PROCESS CONTROL, VOLUME: 78
AUTORES: Schorsch, J; Castro, CC; Couto, LD; Nobre, C; Kinnaert, M;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: JOURNAL OF PROCESS CONTROL, VOLUME: 78
INDEXADO EM: Scopus WOS
9
TÃTULO: Fructooligosaccharides production from agro-wastes as alternative low-cost source Full Text
AUTORES: Orlando de la Rosa; Adriana C Carolina Flores Gallegos; Diana Muniz Marquez; Clarisse Nobre; Juan C Contreras Esquivel; Cristobal N Aguilar;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: TRENDS IN FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY, VOLUME: 91
AUTORES: Orlando de la Rosa; Adriana C Carolina Flores Gallegos; Diana Muniz Marquez; Clarisse Nobre; Juan C Contreras Esquivel; Cristobal N Aguilar;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: TRENDS IN FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY, VOLUME: 91
INDEXADO EM: Scopus WOS
10
TÃTULO: Screening and selection of potential carriers to immobilize Aureobasidium pullulans cells for fructo-oligosaccharides production Full Text
AUTORES: Castro, CC; Nobre, C; Duprez, ME; De Weireld, G; Hantson, AL;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: BIOCHEMICAL ENGINEERING JOURNAL, VOLUME: 118
AUTORES: Castro, CC; Nobre, C; Duprez, ME; De Weireld, G; Hantson, AL;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: BIOCHEMICAL ENGINEERING JOURNAL, VOLUME: 118
INDEXADO EM: WOS