Stephane Quideau
AuthID: R-007-0HY
1
TÃTULO: Interaction between Ellagitannins and Salivary Proline-Rich Proteins Full Text
AUTORES: Susana Soares ; Elsa Brandao ; Ignacio Garcia Estevez; Fatima Fonseca; Carlos Guerreiro; Frederico Ferreira da Silva; Nuno Mateus ; Denis Deffieux; Stephane Quideau; Victor de Freitas ;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 67, NÚMERO: 34
AUTORES: Susana Soares ; Elsa Brandao ; Ignacio Garcia Estevez; Fatima Fonseca; Carlos Guerreiro; Frederico Ferreira da Silva; Nuno Mateus ; Denis Deffieux; Stephane Quideau; Victor de Freitas ;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 67, NÚMERO: 34
2
TÃTULO: Thermodynamic and Kinetic Properties of a New Myrtillin–Vescalagin Hybrid Pigment Full Text
AUTORES: Ignacio García-Estévez; Raquel Gavara; Cristina Alcalde-Eon; Julián C Rivas-Gonzalo; Stéphane Quideau; Teresa T Escribano-Bailón; Fernando Pina;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: J. Agric. Food Chem. - Journal of Agricultural and Food Chemistry, VOLUME: 61, NÚMERO: 47
AUTORES: Ignacio García-Estévez; Raquel Gavara; Cristina Alcalde-Eon; Julián C Rivas-Gonzalo; Stéphane Quideau; Teresa T Escribano-Bailón; Fernando Pina;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: J. Agric. Food Chem. - Journal of Agricultural and Food Chemistry, VOLUME: 61, NÚMERO: 47
INDEXADO EM: CrossRef
3
TÃTULO: Evaluating the potential of chestnut (Castanea sativa Mill.) fruit pericarp and integument as a source of tocopherols, pigments and polyphenols Full Text
AUTORES: Mario do Carmo M de Vasconcelos; Richard N Bennett; Stephane Quideau; Remi Jacquet; Eduardo A S Rosa ; Jorge V Ferreira Cardoso ;
PUBLICAÇÃO: 2010, FONTE: INDUSTRIAL CROPS AND PRODUCTS, VOLUME: 31, NÚMERO: 2
AUTORES: Mario do Carmo M de Vasconcelos; Richard N Bennett; Stephane Quideau; Remi Jacquet; Eduardo A S Rosa ; Jorge V Ferreira Cardoso ;
PUBLICAÇÃO: 2010, FONTE: INDUSTRIAL CROPS AND PRODUCTS, VOLUME: 31, NÚMERO: 2