1
TÍTULO: Impact of food additives (sodium carbonate and ammonium bicarbonate) on interactions between astringent compounds and an oral cell model  Full Text
AUTORES: Jesus, Monica; Bravo, Carlo; Guerreiro, Carlos; Brandao, Elsa ; Ramos, Rui M.; Mateus, Nuno; de Freitas, Victor ; Soares, Susana;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 467
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
2
TÍTULO: A look upon the adsorption of different astringent agents to oral models: Understanding the contribution of alternative mechanisms in astringency  Full Text
AUTORES: Guerreiro, Carlos; Rinaldi, Alessandra; Brandao, Elsa ; de Jesus, Monica; Goncalves, Leonor; Mateus, Nuno; de Freitas, Victor ; Soares, Susana;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 448
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
3
TÍTULO: Characterization of Polyphenols-Protein Interactions: From Chemistry to Food Technology and Human Nutrition
AUTORES: Catarina Ribeiro; Elisa Brandão ; Carlo Bravo; Ricardo Dias; Victor de Freitas; Susana Soares; Rosa Pérez-Gregorio;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: Methods and Protocols in Food Science - Extraction, Characterization, and Functional Assessment of Bioactive Compounds
INDEXADO EM: CrossRef: 1
NO MEU: ORCID
4
TÍTULO: Development of a cell-based quaternary system to unveil the effect of pectic polysaccharides on oral astringency  Full Text
AUTORES: Brandao, Elsa ; Jesus, Monica; Guerreiro, Carlos; Maricato, Elia; Coimbra, Manuel A.; Mateus, Nuno ; de Freitas, Victor ; Soares, Susana ;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: CARBOHYDRATE POLYMERS, VOLUME: 323
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 1
NO MEU: ORCID
6
TÍTULO: Study of Serial Exposures of an Astringent Green Tea Flavonoid Extract with Oral Cell-Based Models  Full Text
AUTORES: de Jesus, Monica; Guerreiro, Carlos; Brandao, Elsa ; Mateus, Nuno ; de Freitas, Victor ; Soares, Susana ;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 71, NÚMERO: 4
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 6
NO MEU: ORCID
8
10
TÍTULO: Eat Tasty and Healthy: Role of Polyphenols in Functional Foods
AUTORES: Catarina Bessa-Pereira; Ricardo Dias ; Elsa Brandão ; Nuno Mateus ; Victor de Freitas; Susana Soares ; Rosa Pérez-Gregorio;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: Functional Foods - Phytochemicals and Health Promoting Potential
INDEXADO EM: CrossRef: 3
NO MEU: ORCID
Página 1 de 4. Total de resultados: 32.