José António de Oliveira e Silva
AuthID: R-000-RJG
1
TÃTULO: The use of Near Infrared Reflectance Spectroscopy (NIRS) to predict Bovine Maronesa breed meat tenderness
AUTORES: Silva, JA; Andrés, S; Soares, AL; Martins, C; Bruno Soares, AM;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: 52nd International Congress of Meat Science and Technology: Harnessing and exploiting global opportunities
AUTORES: Silva, JA; Andrés, S; Soares, AL; Martins, C; Bruno Soares, AM;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: 52nd International Congress of Meat Science and Technology: Harnessing and exploiting global opportunities
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2
TÃTULO: Shelf-life determination of an egg-based cake, relating sensory attributes microbiological characteristics and physico-chemical properties Full Text
AUTORES: Moura Alves, Marcio; Machado, Carolina; Silva, Jose A.; Saraiva, Cristina;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
AUTORES: Moura Alves, Marcio; Machado, Carolina; Silva, Jose A.; Saraiva, Cristina;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
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3
TÃTULO: Behavior of Listeria monocytogenes in beef Sous vide cooking with Salvia officinalis L. essential oil, during storage at different temperatures Full Text
AUTORES: Marcio Moura Alves; Ana R Gouveia; Jose M M M de Almeida ; Filipe Monteiro Silva ; Jose A Silva; Cristina Saraiva;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 132
AUTORES: Marcio Moura Alves; Ana R Gouveia; Jose M M M de Almeida ; Filipe Monteiro Silva ; Jose A Silva; Cristina Saraiva;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 132
4
TÃTULO: Utilization of Bioelectrical Impedance to Predict Intramuscular Fat and Physicochemical Traits of the Beef Longissimus Thoracis et Lumborum Muscle
AUTORES: Afonso, J; Guedes, C; Santos, V; Morais, R ; Silva, J; Teixeira, A; Silva, S;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: FOODS, VOLUME: 9, NÚMERO: 6
AUTORES: Afonso, J; Guedes, C; Santos, V; Morais, R ; Silva, J; Teixeira, A; Silva, S;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: FOODS, VOLUME: 9, NÚMERO: 6
5
TÃTULO: Determination of D and z values for Salmonella Typhimurium inoculated in an egg-based pastry
AUTORES: Moura Alves, M; Machado, C; Saraiva, C; Silva, JA;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: Brazilian Journal of Food Technology, VOLUME: 23
AUTORES: Moura Alves, M; Machado, C; Saraiva, C; Silva, JA;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: Brazilian Journal of Food Technology, VOLUME: 23
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6
TÃTULO: Safety and quality assessment of roasted pork loin obtained BY COOK-CHILL system and packed in modified atmosphere Full Text
AUTORES: Moreira, MJ; Oliveira, I ; Silva, JA; Saraiva, C;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 101
AUTORES: Moreira, MJ; Oliveira, I ; Silva, JA; Saraiva, C;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 101
7
TÃTULO: THE ANTIMICROBIAL EFFECT OF ESSENTIAL OILS AGAINST LISTERIA MONOCYTOGENES IN SOUS VIDE COOK-CHILL BEEF DURING STORAGE. Essential oils agains LIsteria in sous vide cook-chill storage Full Text
AUTORES: Ana R Gouveia; Marcio Alves; Jose M M M de Almeida ; Filipe Monteiro Silva ; Gerardo Gonzalez Aguilar; Jose A Silva; Cristina Saraiva;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION, VOLUME: 41, NÚMERO: 4
AUTORES: Ana R Gouveia; Marcio Alves; Jose M M M de Almeida ; Filipe Monteiro Silva ; Gerardo Gonzalez Aguilar; Jose A Silva; Cristina Saraiva;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION, VOLUME: 41, NÚMERO: 4
8
TÃTULO: The Antimicrobial Effect of Rosemary and Thyme Essential Oils Against Listeria monocytogenes in Sous Vide Cook-Chill Beef During Storage
AUTORES: Ana Rita Gouveia; Marcio Alves; Jose Antonio Silva; Cristina Saraiva;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: 9th International Conference on Predictive Modelling in Food in 9TH INTERNATIONAL CONFERENCE ON PREDICTIVE MODELLING IN FOOD, VOLUME: 7
AUTORES: Ana Rita Gouveia; Marcio Alves; Jose Antonio Silva; Cristina Saraiva;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: 9th International Conference on Predictive Modelling in Food in 9TH INTERNATIONAL CONFERENCE ON PREDICTIVE MODELLING IN FOOD, VOLUME: 7
INDEXADO EM: WOS
9
TÃTULO: Implementation of multivariate techniques for the selection of volatile compounds as indicators of sensory quality of raw beef Full Text
AUTORES: Cristina Saraiva; Oliveira, I ; Silva, JA; Martins, C; Ventanas, J; Garcia, C;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-MYSORE, VOLUME: 52, NÚMERO: 6
AUTORES: Cristina Saraiva; Oliveira, I ; Silva, JA; Martins, C; Ventanas, J; Garcia, C;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-MYSORE, VOLUME: 52, NÚMERO: 6
10
TÃTULO: The effect of carcass weight and sex on carcass composition and meat quality of "Cordeiro Mirandes"-Protected designation of origin lambs Full Text
AUTORES: Santos, VAC; Cabo, A; Raposo, P; Silva, JA; Jorge Azevedo ; Silva, SR;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: SMALL RUMINANT RESEARCH, VOLUME: 130
AUTORES: Santos, VAC; Cabo, A; Raposo, P; Silva, JA; Jorge Azevedo ; Silva, SR;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: SMALL RUMINANT RESEARCH, VOLUME: 130