1
TÍTULO: Microbial spoilage of portuguese chourico along shelf life period  Full Text
AUTORES: Teresa de Jesus da Silva Matos; Arminda Bruno Soares; Antonio Amaral Azevedo;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: BRAZILIAN JOURNAL OF MICROBIOLOGY, VOLUME: 44, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
3
TÍTULO: Predicting degradability parameters of diets for ruminants using regressions on chemical components  Full Text
AUTORES: Arminda Martins Bruno Soares; Jorge Cadima ; Teresa de Jesus Matos ;
PUBLICAÇÃO: 2010, FONTE: JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE, VOLUME: 90, NÚMERO: 6
INDEXADO EM: Scopus WOS
4
TÍTULO: Growth inhibition of bacterial isolates recovered from two types of Portuguese dry smoked sausages (chouriqo)  Full Text
AUTORES: Matos, TJS ; Bruno Soares, A; Jensen, BB; Barreto, AS ; Hojberg, O;
PUBLICAÇÃO: 2008, FONTE: MEAT SCIENCE, VOLUME: 80, NÚMERO: 4
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
5
TÍTULO: Comparison of bivariate models of the distribution of significant wave height and peak wave period
AUTORES: Catarina S Soares; Guedes G Soares ;
PUBLICAÇÃO: 2007, FONTE: 26th International Conference on Offshore Mechanics and Arctic Engineering (OMAE 2007) in PROCEEDINGS OF THE 26TH INTERNATIONAL CONFERENCE ON OFFSHORE MECHANICS AND ARCTIC ENGINEERING, VOL 2, VOLUME: 2
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
6
TÍTULO: Preliminary in vitro studies of Cistus salvifolius leaves in relation to metabolic disorders in sheep
AUTORES: Bruno Soares, AM; Abreu, JM; Soler, F;
PUBLICAÇÃO: 2004, FONTE: 6th International Symposium of Poisonous Plants in POISONOUS PLANTS AND RELATED TOXINS
INDEXADO EM: WOS
7
TÍTULO: Effects of the ripening on chemical composition and gas production of Quercus rotundifolia acorn
AUTORES: Bruno Soares, AM; Farinha, S; Abreu, JM;
PUBLICAÇÃO: 2000, FONTE: Asian-Australasian Journal of Animal Sciences, VOLUME: 13, NÚMERO: SUPPL. A
INDEXADO EM: Scopus
8
TÍTULO: Use of near infrared reflectance spectroscopy (NIRS) for the prediction of the chemical composition and nutritional attributes of green crop cereals  Full Text
AUTORES: Bruno Soares, AM; Murray, I; Paterson, RM; Abreu, JMF;
PUBLICAÇÃO: 1998, FONTE: ANIMAL FEED SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 75, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS
9
TÍTULO: Chemical composition, organic matter digestibility and gas production of nine legume grains  Full Text
AUTORES: Abreu, JMF; Bruno Soares, AM;
PUBLICAÇÃO: 1998, FONTE: ANIMAL FEED SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 70, NÚMERO: 1-2
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
10
TÍTULO: Use of near infrared reflectance spectroscopy (NIRS) for the prediction of the chemical composition and nutritional attributes of green crop cereals  Full Text
AUTORES: Arminda M Bruno-Soares; Ian Murray; Rhona M Paterson; José M.F Abreu;
PUBLICAÇÃO: 1998, FONTE: Animal Feed Science and Technology, VOLUME: 75, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: CrossRef