Sílvia Daniela Moreira Campos
AuthID: R-000-W8X
1
TÃTULO: Nutritional value and influence of the thermal processing on a traditional Portuguese fermented sausage (alheira) Full Text
AUTORES: Silvia D Campos; Rita C. Alves ; Eulalia Mendes; Anabela S G Costa; Susana Casal ; Maria Beatriz P P Oliveira ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: MEAT SCIENCE, VOLUME: 93, NÚMERO: 4
AUTORES: Silvia D Campos; Rita C. Alves ; Eulalia Mendes; Anabela S G Costa; Susana Casal ; Maria Beatriz P P Oliveira ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: MEAT SCIENCE, VOLUME: 93, NÚMERO: 4
2
TÃTULO: Replacement of fish meal by plant protein sources up to 75% induces good growth performance without affecting flesh quality in ongrowing Senegalese sole Full Text
AUTORES: Cabral, EM; Fernandes, TJR; Campos, SD; Castro Cunha, M; Oliveira, MBPP ; Cunha, LM ; Valente, LMP ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: AQUACULTURE, VOLUME: 380
AUTORES: Cabral, EM; Fernandes, TJR; Campos, SD; Castro Cunha, M; Oliveira, MBPP ; Cunha, LM ; Valente, LMP ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: AQUACULTURE, VOLUME: 380
3
TÃTULO: Lipid fraction quality of milk produced by Minhota (Portuguese autochthonous breed) compared to Holstein Friesian cow's Full Text
AUTORES: Heryka M M Ramalho; Silvia D Campos; Susana Casal ; Rui Alves ; Maria Beatriz P P Oliveira ;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE, VOLUME: 92, NÚMERO: 15
AUTORES: Heryka M M Ramalho; Silvia D Campos; Susana Casal ; Rui Alves ; Maria Beatriz P P Oliveira ;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE, VOLUME: 92, NÚMERO: 15