Marta Isabel Lopes Rodrigues de Oliveira Soares
AuthID: R-000-Z34
1
TÃTULO: Which came first: The chicken, the quail or the egg? Full Text
AUTORES: Cancela Ferreira, CC; Ferreira, AR; Lopes, I;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: Congress of the European-Academy-of-Allergy-and-Clinical-Immunology (EAACI) in ALLERGY, VOLUME: 74
AUTORES: Cancela Ferreira, CC; Ferreira, AR; Lopes, I;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: Congress of the European-Academy-of-Allergy-and-Clinical-Immunology (EAACI) in ALLERGY, VOLUME: 74
INDEXADO EM: WOS
2
TÃTULO: Angolan Cymbopogon citratus used for therapeutic benefits: Nutritional composition and influence of solvents in phytochemicals content and antioxidant activity of leaf extracts Full Text
AUTORES: Marta O Soares; Rita C. Alves ; Pedro C Pires; Beatriz B P P Oliveira ; Ana F Vinha ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: FOOD AND CHEMICAL TOXICOLOGY, VOLUME: 60
AUTORES: Marta O Soares; Rita C. Alves ; Pedro C Pires; Beatriz B P P Oliveira ; Ana F Vinha ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: FOOD AND CHEMICAL TOXICOLOGY, VOLUME: 60
3
TÃTULO: Evaluation of Antioxidant and Antimicrobial Properties of the Angolan Cymbopogon Citratus Essential Oil With a View to Its Utilization as Food Biopreservative Full Text
AUTORES: Marta O Soares; Ana F Vinha; Sérgio V P Barreira; Filipe Coutinho; Sérgio Aires-Gonçalves; Maria B P P Oliveira ; Pedro C Pires; Ana Castro ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: Journal of Agricultural Science - JAS, VOLUME: 5, NÚMERO: 7
AUTORES: Marta O Soares; Ana F Vinha; Sérgio V P Barreira; Filipe Coutinho; Sérgio Aires-Gonçalves; Maria B P P Oliveira ; Pedro C Pires; Ana Castro ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: Journal of Agricultural Science - JAS, VOLUME: 5, NÚMERO: 7
4
TÃTULO: Chemical Composition and Antioxidant Activity of Portuguese Diospyrus Kaki Fruit by Geographical Origins Full Text
AUTORES: Ana Ferreira Vinha; Marta Oliveira Soares; Teresa Herdeiro; Marisa Machado;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: Journal of Agricultural Science - JAS, VOLUME: 4, NÚMERO: 2
AUTORES: Ana Ferreira Vinha; Marta Oliveira Soares; Teresa Herdeiro; Marisa Machado;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: Journal of Agricultural Science - JAS, VOLUME: 4, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: CrossRef