1
TÍTULO: Which came first: The chicken, the quail or the egg?  Full Text
AUTORES: Cancela Ferreira, CC; Ferreira, AR; Lopes, I;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: Congress of the European-Academy-of-Allergy-and-Clinical-Immunology (EAACI) in ALLERGY, VOLUME: 74
INDEXADO EM: WOS
3
TÍTULO: Evaluation of Antioxidant and Antimicrobial Properties of the Angolan Cymbopogon Citratus Essential Oil With a View to Its Utilization as Food Biopreservative  Full Text
AUTORES: Marta O Soares; Ana F Vinha; Sérgio V P Barreira; Filipe Coutinho; Sérgio Aires-Gonçalves; Maria B P P Oliveira ; Pedro C Pires; Ana Castro ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: Journal of Agricultural Science - JAS, VOLUME: 5, NÚMERO: 7
INDEXADO EM: CrossRef: 1
4
TÍTULO: Chemical Composition and Antioxidant Activity of Portuguese Diospyrus Kaki Fruit by Geographical Origins  Full Text
AUTORES: Ana Ferreira Vinha; Marta Oliveira Soares; Teresa Herdeiro; Marisa Machado;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: Journal of Agricultural Science - JAS, VOLUME: 4, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: CrossRef