Cláudia Inês Dias Pereira
AuthID: R-000-3SS
1
TÃTULO: Prevalence and determinants of Helicobacter pylori infection in a sample of portuguese adults Full Text
AUTORES: Pereira, C; Amaral, O; Melo, I; Veiga, N; Silva, D;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: HELICOBACTER, VOLUME: 21
AUTORES: Pereira, C; Amaral, O; Melo, I; Veiga, N; Silva, D;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: HELICOBACTER, VOLUME: 21
INDEXADO EM: WOS
2
TÃTULO: In vitro evaluation of yacon (Smallanthus sonchifolius) tuber flour prebiotic potential Full Text
AUTORES: Sergio Sousa; Jorge Pinto; Claudia Pereira; Xavier Malcata, FX; Bertoldo Pacheco, MTB; Ana M Gomes; Manuela Pintado;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: FOOD AND BIOPRODUCTS PROCESSING, VOLUME: 95
AUTORES: Sergio Sousa; Jorge Pinto; Claudia Pereira; Xavier Malcata, FX; Bertoldo Pacheco, MTB; Ana M Gomes; Manuela Pintado;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: FOOD AND BIOPRODUCTS PROCESSING, VOLUME: 95
3
TÃTULO: Intermittent explosive disorder - Literature review [Transtorno explosivo intermitente - Revisão de literatura]
AUTORES: Galvão, DO; Pereira, CTD; Forti, MDCP;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: Revista Brasileira de Neurologia e Psiquiatria, VOLUME: 19, NÚMERO: 2
AUTORES: Galvão, DO; Pereira, CTD; Forti, MDCP;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: Revista Brasileira de Neurologia e Psiquiatria, VOLUME: 19, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: Scopus
4
TÃTULO: Microbiological, rheological and sensory characterization of Portuguese model cheeses manufactured from several milk sources Full Text
AUTORES: Pereira, CI; Franco, MI; Gomes, AMP ; Malcata, FX ;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 44, NÚMERO: 10
AUTORES: Pereira, CI; Franco, MI; Gomes, AMP ; Malcata, FX ;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 44, NÚMERO: 10
5
TÃTULO: Microalgal and cyanobacterial cell extracts for use as natural antibacterial additives against food pathogens. Microalgal and cyanobacterial extracts against food pathogens Full Text
AUTORES: Ana Catarina Guedes ; Catarina R Barbosa; Helena M Amaro; Claudia I Pereira; Francisco Xavier Malcata ;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 46, NÚMERO: 4
AUTORES: Ana Catarina Guedes ; Catarina R Barbosa; Helena M Amaro; Claudia I Pereira; Francisco Xavier Malcata ;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 46, NÚMERO: 4
6
TÃTULO: Influence of bacterial dynamics upon the final characteristics of model Portuguese traditional cheeses Full Text
AUTORES: Claudia I Pereira; Joao A Graca; Natacha S Ogando; Ana M P Gomes ; Xavier X Malcata ;
PUBLICAÇÃO: 2010, FONTE: FOOD MICROBIOLOGY, VOLUME: 27, NÚMERO: 3
AUTORES: Claudia I Pereira; Joao A Graca; Natacha S Ogando; Ana M P Gomes ; Xavier X Malcata ;
PUBLICAÇÃO: 2010, FONTE: FOOD MICROBIOLOGY, VOLUME: 27, NÚMERO: 3
7
TÃTULO: How three adventitious lactic acid bacteria affect proteolysis and organic acid production in model Portuguese cheeses manufactured from several milk sources and two alternative coagulants Full Text
AUTORES: Pereira, CI; Neto, DM; Capucho, JC; Giao, MS; Gomes, AMP ; Malcata, FX ;
PUBLICAÇÃO: 2010, FONTE: JOURNAL OF DAIRY SCIENCE, VOLUME: 93, NÚMERO: 4
AUTORES: Pereira, CI; Neto, DM; Capucho, JC; Giao, MS; Gomes, AMP ; Malcata, FX ;
PUBLICAÇÃO: 2010, FONTE: JOURNAL OF DAIRY SCIENCE, VOLUME: 93, NÚMERO: 4
8
TÃTULO: Microstructure of cheese: Processing, technological and microbiological considerations Full Text
AUTORES: Claudia I Pereira; Ana M P Gomes ; Xavier X Malcata ;
PUBLICAÇÃO: 2009, FONTE: TRENDS IN FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY, VOLUME: 20, NÚMERO: 5
AUTORES: Claudia I Pereira; Ana M P Gomes ; Xavier X Malcata ;
PUBLICAÇÃO: 2009, FONTE: TRENDS IN FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY, VOLUME: 20, NÚMERO: 5
9
TÃTULO: Proteolysis in model Portuguese cheeses: Effects of rennet and starter culture Full Text
AUTORES: Claudia I Pereira; Eliza O Gomes; Ana M P Gomes ; Xavier X Malcata ;
PUBLICAÇÃO: 2008, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 108, NÚMERO: 3
AUTORES: Claudia I Pereira; Eliza O Gomes; Ana M P Gomes ; Xavier X Malcata ;
PUBLICAÇÃO: 2008, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 108, NÚMERO: 3
10
TÃTULO: Contribution of specific adventitious microorganisms toward evolution of sugar and organic acid profiles throughout ripening of model Portuguese cheeses
AUTORES: Pereira, CI; Franco, MI; Gomes, EO; Gomes, AMP ; Malcata, FX ;
PUBLICAÇÃO: 2008, FONTE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY INTERNATIONAL, VOLUME: 14, NÚMERO: 3
AUTORES: Pereira, CI; Franco, MI; Gomes, EO; Gomes, AMP ; Malcata, FX ;
PUBLICAÇÃO: 2008, FONTE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY INTERNATIONAL, VOLUME: 14, NÚMERO: 3