1
TÍTULO: Prevalence and determinants of Helicobacter pylori infection in a sample of portuguese adults  Full Text
AUTORES: Pereira, C; Amaral, O; Melo, I; Veiga, N; Silva, D;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: HELICOBACTER, VOLUME: 21
INDEXADO EM: WOS
2
TÍTULO: In vitro evaluation of yacon (Smallanthus sonchifolius) tuber flour prebiotic potential  Full Text
AUTORES: Sergio Sousa; Jorge Pinto; Claudia Pereira; Xavier Malcata, FX; Bertoldo Pacheco, MTB; Ana M Gomes; Manuela Pintado;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: FOOD AND BIOPRODUCTS PROCESSING, VOLUME: 95
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
3
TÍTULO: Intermittent explosive disorder - Literature review [Transtorno explosivo intermitente - Revisão de literatura]
AUTORES: Galvão, DO; Pereira, CTD; Forti, MDCP;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: Revista Brasileira de Neurologia e Psiquiatria, VOLUME: 19, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: Scopus
4
TÍTULO: Microbiological, rheological and sensory characterization of Portuguese model cheeses manufactured from several milk sources  Full Text
AUTORES: Pereira, CI; Franco, MI; Gomes, AMP ; Malcata, FX ;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 44, NÚMERO: 10
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
6
TÍTULO: Influence of bacterial dynamics upon the final characteristics of model Portuguese traditional cheeses  Full Text
AUTORES: Claudia I Pereira; Joao A Graca; Natacha S Ogando; Ana M P Gomes ; Xavier X Malcata ;
PUBLICAÇÃO: 2010, FONTE: FOOD MICROBIOLOGY, VOLUME: 27, NÚMERO: 3
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
8
TÍTULO: Microstructure of cheese: Processing, technological and microbiological considerations  Full Text
AUTORES: Claudia I Pereira; Ana M P Gomes ; Xavier X Malcata ;
PUBLICAÇÃO: 2009, FONTE: TRENDS IN FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY, VOLUME: 20, NÚMERO: 5
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
9
TÍTULO: Proteolysis in model Portuguese cheeses: Effects of rennet and starter culture  Full Text
AUTORES: Claudia I Pereira; Eliza O Gomes; Ana M P Gomes ; Xavier X Malcata ;
PUBLICAÇÃO: 2008, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 108, NÚMERO: 3
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
10
TÍTULO: Contribution of specific adventitious microorganisms toward evolution of sugar and organic acid profiles throughout ripening of model Portuguese cheeses
AUTORES: Pereira, CI; Franco, MI; Gomes, EO; Gomes, AMP ; Malcata, FX ;
PUBLICAÇÃO: 2008, FONTE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY INTERNATIONAL, VOLUME: 14, NÚMERO: 3
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
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