Conceição Martins
AuthID: R-000-3WM
1
TÃTULO: PCR molecular typing to trace salmonella spp. in Alheira production lines
AUTORES: Esteves, A; Aymerich, T; Garriga, M; Patarata, L; Fontes, MC; Martins, C;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: 52nd International Congress of Meat Science and Technology: Harnessing and exploiting global opportunities
AUTORES: Esteves, A; Aymerich, T; Garriga, M; Patarata, L; Fontes, MC; Martins, C;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: 52nd International Congress of Meat Science and Technology: Harnessing and exploiting global opportunities
INDEXADO EM: Scopus
2
TÃTULO: The use of Near Infrared Reflectance Spectroscopy (NIRS) to predict Bovine Maronesa breed meat tenderness
AUTORES: Silva, JA; Andrés, S; Soares, AL; Martins, C; Bruno Soares, AM;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: 52nd International Congress of Meat Science and Technology: Harnessing and exploiting global opportunities
AUTORES: Silva, JA; Andrés, S; Soares, AL; Martins, C; Bruno Soares, AM;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: 52nd International Congress of Meat Science and Technology: Harnessing and exploiting global opportunities
INDEXADO EM: Scopus
3
TÃTULO: Efficacies of Garlic and L. sakei in Wine-Based Marinades for Controlling Listeria monocytogenes and Salmonella spp. in Chourico de Vinho, a Dry Sausage Made from Wine-Marinated Pork. Wine and garlic marinade sausage safety… Full Text
AUTORES: Maria B Belen Linares; Maria D Dolores Garrido; Conceicao Martins; Luis Patarata ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: JOURNAL OF FOOD SCIENCE, VOLUME: 78, NÚMERO: 5
AUTORES: Maria B Belen Linares; Maria D Dolores Garrido; Conceicao Martins; Luis Patarata ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: JOURNAL OF FOOD SCIENCE, VOLUME: 78, NÚMERO: 5
4
TÃTULO: Phylogenetic Diversity of Aeromonas from "Alheira," a Traditional Portuguese Meat Product
AUTORES: Fontes, MC ; Martins, C; Martinez Murcia, AJ; Saavedra, MJ ;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: FOODBORNE PATHOGENS AND DISEASE, VOLUME: 9, NÚMERO: 8
AUTORES: Fontes, MC ; Martins, C; Martinez Murcia, AJ; Saavedra, MJ ;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: FOODBORNE PATHOGENS AND DISEASE, VOLUME: 9, NÚMERO: 8
5
TÃTULO: Salmonella sp in Game (Sus scrofa and Oryctolagus cuniculus)
AUTORES: Madalena Vieira Pinto ; Luisa Morais; Cristina Caleja; Patricia Themudo; Carmen Torres; Gilberto Igrejas ; Patricia Poeta ; Conceicao Martins;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: FOODBORNE PATHOGENS AND DISEASE, VOLUME: 8, NÚMERO: 6
AUTORES: Madalena Vieira Pinto ; Luisa Morais; Cristina Caleja; Patricia Themudo; Carmen Torres; Gilberto Igrejas ; Patricia Poeta ; Conceicao Martins;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: FOODBORNE PATHOGENS AND DISEASE, VOLUME: 8, NÚMERO: 6
6
TÃTULO: Phylogenetic identification of Aeromonas from pigs slaughtered for consumption in slaughterhouses at the North of Portugal Full Text
AUTORES: Fontes, MC ; Saavedra, MJ ; Martins, C; Martinez Murcia, AJ;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD MICROBIOLOGY, VOLUME: 146, NÚMERO: 2
AUTORES: Fontes, MC ; Saavedra, MJ ; Martins, C; Martinez Murcia, AJ;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD MICROBIOLOGY, VOLUME: 146, NÚMERO: 2
7
TÃTULO: Phylogenetic identification of Aeromonas simiae from a pig, first isolate since species description Full Text
AUTORES: Maria Conceicao Fontes ; Maria Jose Saavedra ; Arturo Monera; Conceicao Martins; Antonio Martinez Murcia;
PUBLICAÇÃO: 2010, FONTE: VETERINARY MICROBIOLOGY, VOLUME: 142, NÚMERO: 3-4
AUTORES: Maria Conceicao Fontes ; Maria Jose Saavedra ; Arturo Monera; Conceicao Martins; Antonio Martinez Murcia;
PUBLICAÇÃO: 2010, FONTE: VETERINARY MICROBIOLOGY, VOLUME: 142, NÚMERO: 3-4
8
TÃTULO: Huffmanela sp (Nematoda: Trichosomoididae) muscular parasite from Trisopterus luscus captured off the Portuguese coast
AUTORES: Alexandra Esteves ; Fernanda Seixas ; Susana Carvalho; Nuno Nazario; Miguel Mendes; Conceicao Martins;
PUBLICAÇÃO: 2009, FONTE: DISEASES OF AQUATIC ORGANISMS, VOLUME: 84, NÚMERO: 3
AUTORES: Alexandra Esteves ; Fernanda Seixas ; Susana Carvalho; Nuno Nazario; Miguel Mendes; Conceicao Martins;
PUBLICAÇÃO: 2009, FONTE: DISEASES OF AQUATIC ORGANISMS, VOLUME: 84, NÚMERO: 3
9
TÃTULO: A comparison of the physicochemical and sensory characteristics of alheira samples from different-sized producers Full Text
AUTORES: Patarata, L ; Judas, I; Silva, JA ; Esteves, A ; Martins, C;
PUBLICAÇÃO: 2008, FONTE: MEAT SCIENCE, VOLUME: 79, NÚMERO: 1
AUTORES: Patarata, L ; Judas, I; Silva, JA ; Esteves, A ; Martins, C;
PUBLICAÇÃO: 2008, FONTE: MEAT SCIENCE, VOLUME: 79, NÚMERO: 1
10
TÃTULO: Influence of an enrichment step on Salmonella sp detection by fluorescent in situ hybridization on pork samples Full Text
AUTORES: Madalena Vieira Pinto ; Manuela Oliveira ; Jose Aranha ; Conceicao Martins; Fernando Bernardo ;
PUBLICAÇÃO: 2008, FONTE: FOOD CONTROL, VOLUME: 19, NÚMERO: 3
AUTORES: Madalena Vieira Pinto ; Manuela Oliveira ; Jose Aranha ; Conceicao Martins; Fernando Bernardo ;
PUBLICAÇÃO: 2008, FONTE: FOOD CONTROL, VOLUME: 19, NÚMERO: 3
INDEXADO EM: Scopus WOS