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TÍTULO: Behavior of Salmonella spp., Listeria monocytogenes, and Staphylococcus aureus in Chourico de Vinho, a Dry Fermented Sausage Made from Wine-Marinated Meat
AUTORES: Garcia Diez, JG; Patarata, L ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: JOURNAL OF FOOD PROTECTION, VOLUME: 76, NÚMERO: 4
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TÍTULO: Comparative survey of PAHs incidence in Portuguese traditional meat and blood sausages  Full Text
AUTORES: Roseiro, LC; Gomes, A; Patarata, L ; Santos, C;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: FOOD AND CHEMICAL TOXICOLOGY, VOLUME: 50, NÚMERO: 6
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4
TÍTULO: A comparison of the physicochemical and sensory characteristics of alheira samples from different-sized producers  Full Text
AUTORES: Patarata, L ; Judas, I; Silva, JA ; Esteves, A ; Martins, C;
PUBLICAÇÃO: 2008, FONTE: MEAT SCIENCE, VOLUME: 79, NÚMERO: 1
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TÍTULO: Biogenic amines in traditional fermented sausages produced in selected European countries  Full Text
AUTORES: Latorre Moratalla, ML; Veciana Nogues, T; Bover Cid, S; Garriga, M; Aymerich, T; Zanardi, E; Ianieri, A; Fraqueza, MJ ; Patarata, L ; Drosinos, EH; Laukova, A; Talon, R; Vidal Carou, MC;
PUBLICAÇÃO: 2008, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 107, NÚMERO: 2
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TÍTULO: Knowledge levels of food handlers in Portuguese school canteens and their self-reported behaviour towards food safety  Full Text
AUTORES: Maria Jose Santos; Jose Rocha Nogueira; Luis Patarata ; Olga Mayan;
PUBLICAÇÃO: 2008, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF ENVIRONMENTAL HEALTH RESEARCH, VOLUME: 18, NÚMERO: 6
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TÍTULO: Multiple correspondence analysis and random amplified polymorphic DNA molecular typing to assess the sources of Staphylocloccus aureus contamination in alheira production lines
AUTORES: Esteves, A ; Patarata, L ; Aymerich, T; Garriga, M; Martins, C;
PUBLICAÇÃO: 2007, FONTE: JOURNAL OF FOOD PROTECTION, VOLUME: 70, NÚMERO: 3
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TÍTULO: Tracing Salmonella in Alheira processing plants  Full Text
AUTORES: Esteves, A ; Aymerich, T; Garriga, M; Patarata, L ; Fontes, MC ; Martins, C;
PUBLICAÇÃO: 2007, FONTE: JOURNAL OF APPLIED MICROBIOLOGY, VOLUME: 103, NÚMERO: 1
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TÍTULO: Traditional dry fermented sausages produced in small-scale processing units in Mediterranean countries and Slovakia. 1: Microbial ecosystems of processing environments  Full Text
AUTORES: Talon, R; Lebert, I; Lebert, A; Leroy, S; Garriga, M; Aymerich, T; Drosinos, EH; Zanardi, E; Ianieri, A; Fraqueza, MJ ; Patarata, L ; Laukova, A;
PUBLICAÇÃO: 2007, FONTE: MEAT SCIENCE, VOLUME: 77, NÚMERO: 4
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