Cristina Maria da Silveira e Silva Pereira Wilson
AuthID: R-000-3ZC
1
TÃTULO: Synthesis of 6,8-diaminopurines via acid-induced cascade cyclization of 5-aminoimidazole precursors and preliminary anticancer evaluation
AUTORES: Nádia Senhorães; Bruna Silva; Raquel Sousa; Bruna Leite; Jorge Gonçalves; Filipe Almeida Paz; Cristina Pereira Wilson; Alice Dias;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: Organic and Biomolecular Chemistry, VOLUME: 22, NÚMERO: 7
AUTORES: Nádia Senhorães; Bruna Silva; Raquel Sousa; Bruna Leite; Jorge Gonçalves; Filipe Almeida Paz; Cristina Pereira Wilson; Alice Dias;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: Organic and Biomolecular Chemistry, VOLUME: 22, NÚMERO: 7
2
TÃTULO: Can dietary flavonoids be useful in the personalized treatment of colorectal cancer? Full Text
AUTORES: Pereira Wilson, Cristina;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: WORLD JOURNAL OF GASTROINTESTINAL ONCOLOGY, VOLUME: 14, NÚMERO: 6
AUTORES: Pereira Wilson, Cristina;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: WORLD JOURNAL OF GASTROINTESTINAL ONCOLOGY, VOLUME: 14, NÚMERO: 6
3
TÃTULO: Sambucus nigra flower and berry extracts for food and therapeutic applications: effect of gastrointestinal digestion on in vitro and in vivo bioactivity and toxicity
AUTORES: Ferreira Santos, Pedro; Nogueira, Antonio; Rocha, Cristina M. R.; Wilson, Cristina Pereira; Teixeira, Jose A.; Botelho, Claudia;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: FOOD & FUNCTION, VOLUME: 13, NÚMERO: 12
AUTORES: Ferreira Santos, Pedro; Nogueira, Antonio; Rocha, Cristina M. R.; Wilson, Cristina Pereira; Teixeira, Jose A.; Botelho, Claudia;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: FOOD & FUNCTION, VOLUME: 13, NÚMERO: 12
4
TÃTULO: Presence of endobacterial microbiome in clinical isolates of Aspergillus fumigatus
AUTORES: Piontkivska, D.; Pereira, C. S.;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: FEBS OPEN BIO, VOLUME: 12
AUTORES: Piontkivska, D.; Pereira, C. S.;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: FEBS OPEN BIO, VOLUME: 12
INDEXADO EM: WOS
5
TÃTULO: Ursolic Acid Impairs Cellular Lipid Homeostasis and Lysosomal Membrane Integrity in Breast Carcinoma Cells Full Text
AUTORES: Fogde, Ditte L.; Xavier, Cristina P. R.; Balnyte, Kristina; Holland, Lya K. K.; Stahl Meyer, Kamilla; Dinant, Christoffel; Corcelle Termeau, Elisabeth; Pereira Wilson, Cristina; Maeda, Kenji; Jaattela, Marja;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: CELLS, VOLUME: 11, NÚMERO: 24
AUTORES: Fogde, Ditte L.; Xavier, Cristina P. R.; Balnyte, Kristina; Holland, Lya K. K.; Stahl Meyer, Kamilla; Dinant, Christoffel; Corcelle Termeau, Elisabeth; Pereira Wilson, Cristina; Maeda, Kenji; Jaattela, Marja;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: CELLS, VOLUME: 11, NÚMERO: 24
6
TÃTULO: Chemical Characterization of Sambucus nigra L. Flowers Aqueous Extract and Its Biological Implications Full Text
AUTORES: Ferreira Santos, P; Badim, H; Salvador, AC; Silvestre, AJD; Santos, SAO; Rocha, SM; Sousa, AM; Pereira, MO; Wilson, CP; Rocha, CMR; Teixeira, JA; Botelho, CM;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: BIOMOLECULES, VOLUME: 11, NÚMERO: 8
AUTORES: Ferreira Santos, P; Badim, H; Salvador, AC; Silvestre, AJD; Santos, SAO; Rocha, SM; Sousa, AM; Pereira, MO; Wilson, CP; Rocha, CMR; Teixeira, JA; Botelho, CM;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: BIOMOLECULES, VOLUME: 11, NÚMERO: 8
7
TÃTULO: Ohmic heating polyphenolic extracts from vine pruning residue with enhanced biological activity
AUTORES: Jesus, MS; Ballesteros, LF; Pereira, RN; Genisheva, Z; Carvalho, AC; Pereira Wilson, C; Teixeira, JA; Domingues, L;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 316
AUTORES: Jesus, MS; Ballesteros, LF; Pereira, RN; Genisheva, Z; Carvalho, AC; Pereira Wilson, C; Teixeira, JA; Domingues, L;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 316
8
TÃTULO: In Vitro Modulation of Gut Microbiota and Metabolism by Cooked Cowpea and Black Bean
AUTORES: Teixeira Guedes, C; Sanchez Moya, T; Pereira Wilson, C; Ros Berruezo, G; Lopez Nicolas, R;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: FOODS, VOLUME: 9, NÚMERO: 7
AUTORES: Teixeira Guedes, C; Sanchez Moya, T; Pereira Wilson, C; Ros Berruezo, G; Lopez Nicolas, R;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: FOODS, VOLUME: 9, NÚMERO: 7
9
TÃTULO: Ohmic Heating Extract of Vine Pruning Residue Has Anti-Colorectal Cancer Activity and Increases Sensitivity to the Chemotherapeutic Drug 5-FU
AUTORES: Jesus, MS; Carvalho, AC; Teixeira, JA; Domingues, L; Pereira Wilson, C;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: FOODS, VOLUME: 9, NÚMERO: 8
AUTORES: Jesus, MS; Carvalho, AC; Teixeira, JA; Domingues, L; Pereira Wilson, C;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: FOODS, VOLUME: 9, NÚMERO: 8
10
TÃTULO: Impact of cooking method on phenolic composition and antioxidant potential of four varieties of Phaseolus vulgaris L. and Glycine max L. Full Text
AUTORES: Teixeira Guedes, CI; Oppolzer, D; Barros, AI; Pereira Wilson, C;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 103
AUTORES: Teixeira Guedes, CI; Oppolzer, D; Barros, AI; Pereira Wilson, C;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 103