Frederico João Marques Nave
AuthID: R-001-H32
1
TÃTULO: Influence of a Flavan-3-ol Substituent on the Affinity of Anthocyanins (Pigments) toward Vinylcatechin Dimers and Proanthocyanidins (Copigments)
AUTORES: Frederico Nave; Natercia F Bras ; Luis Cruz ; Teixeira, N. ; Nuno Mateus ; Maria J Ramos ; Florent Di Meo; Patrick Trouillas; Olivier Dangles; Victor De Freitas ;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: JOURNAL OF PHYSICAL CHEMISTRY B, VOLUME: 116, NÚMERO: 48
AUTORES: Frederico Nave; Natercia F Bras ; Luis Cruz ; Teixeira, N. ; Nuno Mateus ; Maria J Ramos ; Florent Di Meo; Patrick Trouillas; Olivier Dangles; Victor De Freitas ;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: JOURNAL OF PHYSICAL CHEMISTRY B, VOLUME: 116, NÚMERO: 48
2
TÃTULO: On the bioavailability of flavanols and anthocyanins: Flavanol-anthocyanin dimers Full Text
AUTORES: Iva Fernandes ; Frederico Nave; Rui Goncalves; Victor de Freitas ; Nuno Mateus ;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 135, NÚMERO: 2
AUTORES: Iva Fernandes ; Frederico Nave; Rui Goncalves; Victor de Freitas ; Nuno Mateus ;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 135, NÚMERO: 2
3
TÃTULO: Thermodynamic and Kinetic Properties of a Red Wine Pigment: Catechin-(4,8)-malvidin-3-O-glucoside
AUTORES: Nave, F; Petrov, V; Pina, F ; Teixeira, N. ; Mateus, N ; de Freitas, V ;
PUBLICAÇÃO: 2010, FONTE: JOURNAL OF PHYSICAL CHEMISTRY B, VOLUME: 114, NÚMERO: 42
AUTORES: Nave, F; Petrov, V; Pina, F ; Teixeira, N. ; Mateus, N ; de Freitas, V ;
PUBLICAÇÃO: 2010, FONTE: JOURNAL OF PHYSICAL CHEMISTRY B, VOLUME: 114, NÚMERO: 42
4
TÃTULO: The fate of flavanol-anthocyanin adducts in wines: Study of their putative reaction patterns in the presence of acetaldehyde Full Text
AUTORES: Frederico Nave; Teixeira, N. ; Nuno Mateus ; Victor de Freitas ;
PUBLICAÇÃO: 2010, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 121, NÚMERO: 4
AUTORES: Frederico Nave; Teixeira, N. ; Nuno Mateus ; Victor de Freitas ;
PUBLICAÇÃO: 2010, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 121, NÚMERO: 4