Fernando Jorge Andrade Goncalves
AuthID: R-000-4YQ
1
TÃTULO: Evaluation of phenolic and antioxidant properties of strawberry as a function of extraction conditions. Avaliação de fenólicos e atividade antioxidante em morango em função das condições de extração
AUTORES: de Pinho Ferreira Guiné, R; dos Reis Correia, PM; Ferrão, AC; Gonçalves, F; Lerat, C; El Idrissi, T; Rodrigo, E;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: Brazilian Journal of Food Technology, VOLUME: 23, NÚMERO: e2019142
AUTORES: de Pinho Ferreira Guiné, R; dos Reis Correia, PM; Ferrão, AC; Gonçalves, F; Lerat, C; El Idrissi, T; Rodrigo, E;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: Brazilian Journal of Food Technology, VOLUME: 23, NÚMERO: e2019142
2
TÃTULO: Evaluation of phenolic compounds and antioxidant activity of blueberries and modelization by artificial neural networks Full Text
AUTORES: Guiné, RPF ; Matos, S; Gonçalves, FJ; Costa, D; Mendes, M ;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: International Journal of Fruit Science, VOLUME: 18, NÚMERO: 2
AUTORES: Guiné, RPF ; Matos, S; Gonçalves, FJ; Costa, D; Mendes, M ;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: International Journal of Fruit Science, VOLUME: 18, NÚMERO: 2
3
TÃTULO: Temporal and spatial variation of freshwater benthic communities challenged by acid mine drainage
AUTORES: Mendes, C; Pereira, JL; Marques, SM; Gonçalves, FJM;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: Acid Mine Drainage: Chemistry, Effects and Treatment
AUTORES: Mendes, C; Pereira, JL; Marques, SM; Gonçalves, FJM;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: Acid Mine Drainage: Chemistry, Effects and Treatment
INDEXADO EM: Scopus
4
TÃTULO: PHENOLIC COMPOSITION AND TOTAL ANTIOXIDANT CAPACITY ANALYSIS OF RED WINE VINEGARS COMMERCIALIZED IN PORTUGUESE MARKET
AUTORES: Cruz, M; Correia, AC; Goncalves, FJ; Jordao, AM;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: CIENCIA E TECNICA VITIVINICOLA, VOLUME: 33, NÚMERO: 2
AUTORES: Cruz, M; Correia, AC; Goncalves, FJ; Jordao, AM;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: CIENCIA E TECNICA VITIVINICOLA, VOLUME: 33, NÚMERO: 2
5
TÃTULO: Influence of production and conservation conditions on some physical and chemical properties of blueberries
AUTORES: Gonçalves, CF; Guiné, RPF; Gonçalves, F; Costa, DVTA;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: Agricultural Engineering International: CIGR Journal, VOLUME: 19, NÚMERO: 3
AUTORES: Gonçalves, CF; Guiné, RPF; Gonçalves, F; Costa, DVTA;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: Agricultural Engineering International: CIGR Journal, VOLUME: 19, NÚMERO: 3
INDEXADO EM: Scopus Handle
NO MEU: ORCID
6
TÃTULO: Physical, chemical and sensory properties of kiwi as influenced by drying conditions
AUTORES: Correia, PMR ; Guiné, RPF ; Correia, AC; Gonçalves, F; Brito, MFS; Ribeiro, JRP;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: Agricultural Engineering International: CIGR Journal, VOLUME: 19, NÚMERO: 3
AUTORES: Correia, PMR ; Guiné, RPF ; Correia, AC; Gonçalves, F; Brito, MFS; Ribeiro, JRP;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: Agricultural Engineering International: CIGR Journal, VOLUME: 19, NÚMERO: 3
INDEXADO EM: Scopus Handle
NO MEU: ORCID
7
TÃTULO: Evaluation of phenolic compounds, antioxidant activity and bioaccessibility in white crowberry (Corema album)
AUTORES: Andrade, SC; Guine, RPF ; Goncalves, FJA;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: JOURNAL OF FOOD MEASUREMENT AND CHARACTERIZATION, VOLUME: 11, NÚMERO: 4
AUTORES: Andrade, SC; Guine, RPF ; Goncalves, FJA;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: JOURNAL OF FOOD MEASUREMENT AND CHARACTERIZATION, VOLUME: 11, NÚMERO: 4
8
TÃTULO: Bioactive compounds in some culinary aromatic herbs and their effects on human health
AUTORES: Guiné, RPF; Gonçalves, FJ;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: Mini-Reviews in Medicinal Chemistry, VOLUME: 16, NÚMERO: 11
AUTORES: Guiné, RPF; Gonçalves, FJ;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: Mini-Reviews in Medicinal Chemistry, VOLUME: 16, NÚMERO: 11
INDEXADO EM: Scopus Handle
NO MEU: ORCID
9
TÃTULO: Some factors that may affect the physical-chemical properties of blueberries
AUTORES: Raquel P F Guiné; Christophe F Gonçalves; Fernando Gonçalves; Daniela V T A Costa;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: Agricultural Engineering International: CIGR Journal, VOLUME: 18, NÚMERO: 3
AUTORES: Raquel P F Guiné; Christophe F Gonçalves; Fernando Gonçalves; Daniela V T A Costa;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: Agricultural Engineering International: CIGR Journal, VOLUME: 18, NÚMERO: 3
INDEXADO EM: Scopus Handle
NO MEU: ORCID
10
TÃTULO: Artificial neural network modelling of the antioxidant activity and phenolic compounds of bananas submitted to different drying treatments
AUTORES: Guine, RPF; Barroca, MJ; Goncalves, FJ; Alves, M; Oliveira, S; Mendes, M;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 168
AUTORES: Guine, RPF; Barroca, MJ; Goncalves, FJ; Alves, M; Oliveira, S; Mendes, M;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 168
INDEXADO EM: Scopus WOS
NO MEU: ORCID