Luis Maria Pestana de Torres Vaz-Freire
AuthID: R-001-J7J
1
TÃTULO: Modern viticulture in southern Europe: Vulnerabilities and strategies for adaptation to water scarcity
AUTORES: Costa, JM; Vaz, M; Escalona, J; Egipto, R; Lopes, C; Medrano, H; Chaves, MM;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: Agricultural Water Management, VOLUME: 164
AUTORES: Costa, JM; Vaz, M; Escalona, J; Egipto, R; Lopes, C; Medrano, H; Chaves, MM;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: Agricultural Water Management, VOLUME: 164
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2
TÃTULO: Sensorial analysis and electronic aroma detection to compare olive oils produced by different extraction methods Full Text
AUTORES: Vaz Freire, LTV; Cabrita, MJ ; Gomes da Silva, MDRG ; Costa Freitas, AMC ;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: GRASAS Y ACEITES, VOLUME: 62, NÚMERO: 4
AUTORES: Vaz Freire, LTV; Cabrita, MJ ; Gomes da Silva, MDRG ; Costa Freitas, AMC ;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: GRASAS Y ACEITES, VOLUME: 62, NÚMERO: 4
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3
TÃTULO: Comprehensive two-dimensional gas chromatography for fingerprint pattern recognition in olive oils produced by two different techniques in Portuguese olive varieties Galega Vulgar, Cobrançosa e Carrasquenha Full Text
AUTORES: Torres T Vaz-Freire; M.D.R Gomes da Silva; A.M Costa Freitas;
PUBLICAÇÃO: 2009, FONTE: Analytica Chimica Acta, VOLUME: 633, NÚMERO: 2
AUTORES: Torres T Vaz-Freire; M.D.R Gomes da Silva; A.M Costa Freitas;
PUBLICAÇÃO: 2009, FONTE: Analytica Chimica Acta, VOLUME: 633, NÚMERO: 2
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4
TÃTULO: Analytical characteristics of olive oils produced by two different extraction techniques, in the Portuguese olive variety 'Galega Vulgar' Full Text
AUTORES: Luis Vaz Freire; Jose Manuel J Gouveia; Ana Maria C Costa Freitas ;
PUBLICAÇÃO: 2008, FONTE: GRASAS Y ACEITES, VOLUME: 59, NÚMERO: 3
AUTORES: Luis Vaz Freire; Jose Manuel J Gouveia; Ana Maria C Costa Freitas ;
PUBLICAÇÃO: 2008, FONTE: GRASAS Y ACEITES, VOLUME: 59, NÚMERO: 3
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5
TÃTULO: Impact of malolactic fermentation on low molecular weight phenolic compounds Full Text
AUTORES: Cabrita, MJ ; Torres, M; Palma, V; Alves, E; Patao, R; Costa M C Freitas ;
PUBLICAÇÃO: 2008, FONTE: TALANTA, VOLUME: 74, NÚMERO: 5
AUTORES: Cabrita, MJ ; Torres, M; Palma, V; Alves, E; Patao, R; Costa M C Freitas ;
PUBLICAÇÃO: 2008, FONTE: TALANTA, VOLUME: 74, NÚMERO: 5
6
TÃTULO: Optimization of solid phase microextraction analysis of aroma compounds in a portuguese muscatel wine must
AUTORES: Freire, LMTV; Freitas, AMC ; Relva, AM;
PUBLICAÇÃO: 2001, FONTE: JOURNAL OF MICROCOLUMN SEPARATIONS, VOLUME: 13, NÚMERO: 6
AUTORES: Freire, LMTV; Freitas, AMC ; Relva, AM;
PUBLICAÇÃO: 2001, FONTE: JOURNAL OF MICROCOLUMN SEPARATIONS, VOLUME: 13, NÚMERO: 6
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7
TÃTULO: Novozym 435 activity in compressed gases. Water activity and temperature effects Full Text
AUTORES: Almeida, MC; Ruivo, R; Maia, C; Freire, L; de Sampaio, TC; Barreiros, S ;
PUBLICAÇÃO: 1998, FONTE: ENZYME AND MICROBIAL TECHNOLOGY, VOLUME: 22, NÚMERO: 6
AUTORES: Almeida, MC; Ruivo, R; Maia, C; Freire, L; de Sampaio, TC; Barreiros, S ;
PUBLICAÇÃO: 1998, FONTE: ENZYME AND MICROBIAL TECHNOLOGY, VOLUME: 22, NÚMERO: 6