1
TÍTULO: Modern viticulture in southern Europe: Vulnerabilities and strategies for adaptation to water scarcity
AUTORES: Costa, JM; Vaz, M; Escalona, J; Egipto, R; Lopes, C; Medrano, H; Chaves, MM;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: Agricultural Water Management, VOLUME: 164
INDEXADO EM: Scopus
4
TÍTULO: Analytical characteristics of olive oils produced by two different extraction techniques, in the Portuguese olive variety 'Galega Vulgar'  Full Text
AUTORES: Luis Vaz Freire; Jose Manuel J Gouveia; Ana Maria C Costa Freitas ;
PUBLICAÇÃO: 2008, FONTE: GRASAS Y ACEITES, VOLUME: 59, NÚMERO: 3
INDEXADO EM: Scopus WOS
5
TÍTULO: Impact of malolactic fermentation on low molecular weight phenolic compounds  Full Text
AUTORES: Cabrita, MJ ; Torres, M; Palma, V; Alves, E; Patao, R; Costa M C Freitas ;
PUBLICAÇÃO: 2008, FONTE: TALANTA, VOLUME: 74, NÚMERO: 5
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
6
TÍTULO: Optimization of solid phase microextraction analysis of aroma compounds in a portuguese muscatel wine must
AUTORES: Freire, LMTV; Freitas, AMC ; Relva, AM;
PUBLICAÇÃO: 2001, FONTE: JOURNAL OF MICROCOLUMN SEPARATIONS, VOLUME: 13, NÚMERO: 6
INDEXADO EM: Scopus WOS
7
TÍTULO: Novozym 435 activity in compressed gases. Water activity and temperature effects  Full Text
AUTORES: Almeida, MC; Ruivo, R; Maia, C; Freire, L; de Sampaio, TC; Barreiros, S ;
PUBLICAÇÃO: 1998, FONTE: ENZYME AND MICROBIAL TECHNOLOGY, VOLUME: 22, NÚMERO: 6
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef