Maria do Rosário Carvalho Ramalheira
AuthID: R-001-JGV
1
TÃTULO: The effect of fruit cultivar/origin and storage time on sorbets quality
AUTORES: Catia Hipolito; Rosario Ramalheira; Sara Beirao da Costa; Margarida Moldao Martins;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 68
AUTORES: Catia Hipolito; Rosario Ramalheira; Sara Beirao da Costa; Margarida Moldao Martins;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 68
INDEXADO EM:
WOS

2
TÃTULO: Thermal inactivation of Listeria monocytogenes from alheiras, traditional Portuguese sausage during cooking Full Text
AUTORES: Maria Teresa S Felício; Rosário Ramalheira; Vânia Ferreira; Teresa Brandão; Joana Silva; Tim Hogg; Paula Teixeira;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: Food Control, VOLUME: 22, NÚMERO: 12
AUTORES: Maria Teresa S Felício; Rosário Ramalheira; Vânia Ferreira; Teresa Brandão; Joana Silva; Tim Hogg; Paula Teixeira;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: Food Control, VOLUME: 22, NÚMERO: 12
INDEXADO EM:
CrossRef

3
TÃTULO: Evaluation of the effect of freeze-drying on potential probiotic properties of different lactic acid bacteria
AUTORES: Daniela Leite; Rosario Ramalheira; Joana Silva ; Gibbs, P; Paula Teixeira ;
PUBLICAÇÃO: 2009, FONTE: MILCHWISSENSCHAFT-MILK SCIENCE INTERNATIONAL, VOLUME: 64, NÚMERO: 1
AUTORES: Daniela Leite; Rosario Ramalheira; Joana Silva ; Gibbs, P; Paula Teixeira ;
PUBLICAÇÃO: 2009, FONTE: MILCHWISSENSCHAFT-MILK SCIENCE INTERNATIONAL, VOLUME: 64, NÚMERO: 1
INDEXADO EM:
Scopus
WOS


4
TÃTULO: Survival of Listeria monocytogenes previously isolated from traditional Portuguese fermented sausages through the gastro-intestinal tract Full Text
AUTORES: Rosario Ramalheira; Joana Silva; Tim Hogg; Paula Teixeira ;
PUBLICAÇÃO: 2007, FONTE: 13th Ruropean Congress on Biotechnology (ECB 13) in JOURNAL OF BIOTECHNOLOGY, VOLUME: 131, NÚMERO: 2
AUTORES: Rosario Ramalheira; Joana Silva; Tim Hogg; Paula Teixeira ;
PUBLICAÇÃO: 2007, FONTE: 13th Ruropean Congress on Biotechnology (ECB 13) in JOURNAL OF BIOTECHNOLOGY, VOLUME: 131, NÚMERO: 2
INDEXADO EM:
WOS
CrossRef

