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Teresa Maria Ribeiro da Silva Brandão
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R-000-H5W
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Article (42)
Review (2)
Book Chapter (2)
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1995
1994
1993
1992
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IF Scopus Dsc
Título Asc
Título Dsc
Results:
10
20
30
40
50
Publicações Confirmadas: 46
1
TÃTULO:
A Review on Ozone-Based Treatments for Fruit and Vegetables Preservation
Full Text
AUTORES:
Fatima A Miller
;
Cristina L M Silva
;
Teresa R S Brandao
;
PUBLICAÇÃO:
2013
,
FONTE:
FOOD ENGINEERING REVIEWS,
VOLUME:
5,
NÚMERO:
2
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
|
ResearcherID
2
TÃTULO:
Frozen Food and Technology
AUTORES:
Alexandre, EM;
Brandao, TR
;
Silva, CL
;
PUBLICAÇÃO:
2013
,
FONTE:
Advances in Food Science and Technology
INDEXADO EM:
Scopus
CrossRef
Handle
NO MEU:
ORCID
3
TÃTULO:
Impact of non-thermal technologies and sanitizer solutions on microbial load reduction and quality factor retention of frozen red bell peppers
Full Text
AUTORES:
Elisabete M C Alexandre
;
Teresa R S Brandao
;
Cristina L M Silva
;
PUBLICAÇÃO:
2013
,
FONTE:
INNOVATIVE FOOD SCIENCE & EMERGING TECHNOLOGIES,
VOLUME:
17
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
|
ResearcherID
4
TÃTULO:
Kinetics of Ethylene Oxide Desorption from Sterilized Materials
Full Text
AUTORES:
Gisela C Mendes
;
Teresa R S Brandao
;
Cristina L M Silva
;
PUBLICAÇÃO:
2013
,
FONTE:
JOURNAL OF AOAC INTERNATIONAL,
VOLUME:
96,
NÚMERO:
1
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
|
ResearcherID
5
TÃTULO:
Assessment of the impact of hydrogen peroxide solutions on microbial loads and quality factors of red bell peppers, strawberries and watercress
Full Text
AUTORES:
Elisabete M C Alexandre
;
Teresa R S Brandao
;
Cristina L M Silva
;
PUBLICAÇÃO:
2012
,
FONTE:
FOOD CONTROL,
VOLUME:
27,
NÚMERO:
2
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
|
ResearcherID
6
TÃTULO:
Comparison of ubiquitous antibiotic-resistant Enterobacteriaceae populations isolated from wastewaters, surface waters and drinking waters
Full Text
AUTORES:
Vania Figueira
;
Elizabete A Serra
;
Ivone Vaz Moreira
;
Teresa R S Brandao
;
Celia M Manaia
;
PUBLICAÇÃO:
2012
,
FONTE:
JOURNAL OF WATER AND HEALTH,
VOLUME:
10,
NÚMERO:
1
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
|
ResearcherID
7
TÃTULO:
Efficacy of non-thermal technologies and sanitizer solutions on microbial load reduction and quality retention of strawberries
Full Text
AUTORES:
Elisabete M C Alexandre
;
Teresa R S Brandao
;
Cristina L M Silva
;
PUBLICAÇÃO:
2012
,
FONTE:
JOURNAL OF FOOD ENGINEERING,
VOLUME:
108,
NÚMERO:
3
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
|
ResearcherID
8
TÃTULO:
Modelling growth of, and removal of Zn and Hg by a wild microalgal consortium
Full Text
AUTORES:
Cristina Monteiro
;
Teresa R S Brandao
;
Paula M L Castro
;
Xavier Malcata, FX
;
PUBLICAÇÃO:
2012
,
FONTE:
APPLIED MICROBIOLOGY AND BIOTECHNOLOGY,
VOLUME:
94,
NÚMERO:
1
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
|
ResearcherID
9
TÃTULO:
Degradation kinetics of colour, vitamin C and drip loss in frozen broccoli (Brassica oleracea L. ssp Italica) during storage at isothermal and non-isothermal conditions
Full Text
AUTORES:
Elsa M Goncalves
;
Marta Abreu
;
Teresa R S Brandao
;
Cristina L M Silva
;
PUBLICAÇÃO:
2011
,
FONTE:
23rd International-Institute-of-Refrigeration(IIR) International Congress of Refrigeration
in
INTERNATIONAL JOURNAL OF REFRIGERATION-REVUE INTERNATIONALE DU FROID,
VOLUME:
34,
NÚMERO:
8
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
NO MEU:
ORCID
|
ResearcherID
10
TÃTULO:
DEVELOPMENT OF A SAFER FORMULATION OF EGG YOLK CREAM: PHYSICOCHEMICAL AND SENSORIAL CHARACTERISTICS ASSESSMENT
Full Text
AUTORES:
Joana F Fundo
;
Mafalda A C Quintas
;
Teresa R S Brandao
;
Cristina L M Silva
;
PUBLICAÇÃO:
2011
,
FONTE:
JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION,
VOLUME:
35,
NÚMERO:
2
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
NO MEU:
ORCID
|
ResearcherID
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