1
TÍTULO: A Review on Ozone-Based Treatments for Fruit and Vegetables Preservation  Full Text
AUTORES: Fatima A Miller ; Cristina L M Silva ; Teresa R S Brandao ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: FOOD ENGINEERING REVIEWS, VOLUME: 5, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
2
TÍTULO: Frozen Food and Technology
AUTORES: Alexandre, EM; Brandao, TR ; Silva, CL;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: Advances in Food Science and Technology
INDEXADO EM: Scopus CrossRef Handle
NO MEU: ORCID
4
TÍTULO: Kinetics of Ethylene Oxide Desorption from Sterilized Materials  Full Text
AUTORES: Gisela C Mendes; Teresa R S Brandao ; Cristina L M Silva ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: JOURNAL OF AOAC INTERNATIONAL, VOLUME: 96, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
8
TÍTULO: Modelling growth of, and removal of Zn and Hg by a wild microalgal consortium  Full Text
AUTORES: Cristina Monteiro ; Teresa R S Brandao ; Paula M L Castro ; Xavier Malcata, FX ;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: APPLIED MICROBIOLOGY AND BIOTECHNOLOGY, VOLUME: 94, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
9
TÍTULO: Degradation kinetics of colour, vitamin C and drip loss in frozen broccoli (Brassica oleracea L. ssp Italica) during storage at isothermal and non-isothermal conditions  Full Text
AUTORES: Elsa M Goncalves; Marta Abreu ; Teresa R S Brandao ; Cristina L M Silva ;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: 23rd International-Institute-of-Refrigeration(IIR) International Congress of Refrigeration in INTERNATIONAL JOURNAL OF REFRIGERATION-REVUE INTERNATIONALE DU FROID, VOLUME: 34, NÚMERO: 8
INDEXADO EM: Scopus WOS
10
TÍTULO: DEVELOPMENT OF A SAFER FORMULATION OF EGG YOLK CREAM: PHYSICOCHEMICAL AND SENSORIAL CHARACTERISTICS ASSESSMENT  Full Text
AUTORES: Joana F Fundo; Mafalda A C Quintas; Teresa R S Brandao ; Cristina L M Silva ;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION, VOLUME: 35, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: Scopus WOS
Página 1 de 5. Total de resultados: 46.