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TÍTULO: EFFECT OF MODIFIED CHITOOLIGOSACHARIDES ON THE PHYSICOCHEMICAL AND MICROBIOLOGICAL CHARACTERISTICS OF A PROBIOTIC FERMENTED BEVERAGE
AUTORES: Darlila Aparecida Gallina; Maria Teresa B Bertoldo Pacheco; Paula De Paula Menezes Barbosa; Maria Manuela F Faria Amorim; Alejandra Cardelle Cobas;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: JOURNAL OF CANDIDO TOSTES DAIRY INSTITUTE, VOLUME: 74, NÚMERO: 4
INDEXADO EM: WOS
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TÍTULO: Goat sausages containing chitosan towards a healthier product: microbiological, physicochemical textural evaluation
AUTORES: Deborah S do Amaral; Alejandra Cardelle Cobas; Barbara M S do Nascimento; Marta S Madruga; Maria Manuela E Pintado;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: FOOD & FUNCTION, VOLUME: 7, NÚMERO: 9
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
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TÍTULO: Development of a low fat fresh pork sausage based on chitosan with health claims: impact on the quality, functionality and shelf-life
AUTORES: Deborah S do Amaral; Alejandra Cardelle Cobas; Barbara M S do Nascimento; Maria J Monteiro; Marta S Madruga; Maria Manuela E Pintado;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: FOOD & FUNCTION, VOLUME: 6, NÚMERO: 8
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
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TÍTULO: Synthesis, characterization and functional properties of galactosylated derivatives of chitosan through amide formation  Full Text
AUTORES: Ana I R Ruiz Matute; Alejandra Cardelle Cobas; Ana B Garcia Bermejo; Antonia Montilla; Agustin Olano; Nieves Corzo;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: FOOD HYDROCOLLOIDS, VOLUME: 33, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
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TÍTULO: Study of galacto-oligosaccharide formation from lactose using Pectinex Ultra SP-L  Full Text
AUTORES: Alejandra Cardelle-Cobas; Mar Villamiel; Agustin Olano; Nieves Corzo;
PUBLICAÇÃO: 2008, FONTE: Journal of the Science of Food and Agriculture - J. Sci. Food Agric., VOLUME: 88, NÚMERO: 6
INDEXADO EM: CrossRef