Carla Pestana
AuthID: R-00F-TH2
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TÃTULO: Measurement of malondialdehyde in fish: A comparison study between HPLC methods and the traditional spectrophotometric test Full Text
AUTORES: Rogerio Mendes; Carlos Cardoso; Carla Pestana;
PUBLICAÇÃO: 2009, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 112, NÚMERO: 4
AUTORES: Rogerio Mendes; Carlos Cardoso; Carla Pestana;
PUBLICAÇÃO: 2009, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 112, NÚMERO: 4
2
TÃTULO: The effects of soluble gas stabilisation on the quality of packed sardine fillets (Sardina pilchardus) stored in air, VP and MAP Full Text
AUTORES: Rogerio Mendes; Carla Pestana; Amparo Goncalves ;
PUBLICAÇÃO: 2008, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 43, NÚMERO: 11
AUTORES: Rogerio Mendes; Carla Pestana; Amparo Goncalves ;
PUBLICAÇÃO: 2008, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 43, NÚMERO: 11
3
TÃTULO: Changes in 4-hexylresorcinol residues during processing of deepwater pink shrimp (Parapenaeus longirostris) Full Text
AUTORES: Rogerio Mendes; Jose Pestana; Carla Pestana;
PUBLICAÇÃO: 2006, FONTE: EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY, VOLUME: 223, NÚMERO: 4
AUTORES: Rogerio Mendes; Jose Pestana; Carla Pestana;
PUBLICAÇÃO: 2006, FONTE: EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY, VOLUME: 223, NÚMERO: 4