Cristina Tristao de Andrade
AuthID: R-00F-YCF
1
TÃTULO: Edible Chitosan Films and Their Nanosized Counterparts Exhibit Antimicrobial Activity and Enhanced Mechanical and Barrier Properties Full Text
AUTORES: Laidson P Gomes; Hileia K S Souza ; José M. Campina ; Cristina T Andrade; Antonio F Silva ; Maria P Goncalves ; Vania M F Flosi Paschoalin;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: MOLECULES, VOLUME: 24, NÚMERO: 1
AUTORES: Laidson P Gomes; Hileia K S Souza ; José M. Campina ; Cristina T Andrade; Antonio F Silva ; Maria P Goncalves ; Vania M F Flosi Paschoalin;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: MOLECULES, VOLUME: 24, NÚMERO: 1
2
TÃTULO: Tweaking the mechanical and structural properties of colloidal chitosans by sonication Full Text
AUTORES: Laidson P Gomes; Hileia K S Souza ; José M. Campina ; Cristina T Andrade; Vania M F Flosi Paschoalin; Antoinio F Silva ; Maria P Goncalves ;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: FOOD HYDROCOLLOIDS, VOLUME: 56
AUTORES: Laidson P Gomes; Hileia K S Souza ; José M. Campina ; Cristina T Andrade; Vania M F Flosi Paschoalin; Antoinio F Silva ; Maria P Goncalves ;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: FOOD HYDROCOLLOIDS, VOLUME: 56
3
TÃTULO: Microencapsulation of cashew apple (Anacardium occidentale, L.) juice using a new chitosan-commercial bovine whey protein isolate system in spray drying Full Text
AUTORES: Daniele da Silva Bastos; Maria Pilar Goncalves ; Cristina Tristao de Andrade; Katia Gomes D de Lima Araujo; Maria Helena M D Miguez da Rocha Leao;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: FOOD AND BIOPRODUCTS PROCESSING, VOLUME: 90, NÚMERO: C4
AUTORES: Daniele da Silva Bastos; Maria Pilar Goncalves ; Cristina Tristao de Andrade; Katia Gomes D de Lima Araujo; Maria Helena M D Miguez da Rocha Leao;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: FOOD AND BIOPRODUCTS PROCESSING, VOLUME: 90, NÚMERO: C4
4
TÃTULO: Characterization of a chitosan sample extracted from Brazilian shrimps and its application to obtain insoluble complexes with a commercial whey protein isolate Full Text
AUTORES: Daniele S Bastos; Bianca N Barreto; Hileia K S Souza ; Bastos, Margarida ; Maria Helena M Rocha Leao; Cristina T Andrade; Maria Pilar Goncalves ;
PUBLICAÇÃO: 2010, FONTE: FOOD HYDROCOLLOIDS, VOLUME: 24, NÚMERO: 8
AUTORES: Daniele S Bastos; Bianca N Barreto; Hileia K S Souza ; Bastos, Margarida ; Maria Helena M Rocha Leao; Cristina T Andrade; Maria Pilar Goncalves ;
PUBLICAÇÃO: 2010, FONTE: FOOD HYDROCOLLOIDS, VOLUME: 24, NÚMERO: 8
5
TÃTULO: High-solid systems of partially hydrolysed waxy maize starch: Rheological and structural characterisations Full Text
AUTORES: Lopes, GK; Azero, EG; Vazquez V da Silva ; Goncalves, MP ; Andrade, CT;
PUBLICAÇÃO: 2007, FONTE: JOURNAL OF THE BRAZILIAN CHEMICAL SOCIETY, VOLUME: 18, NÚMERO: 1
AUTORES: Lopes, GK; Azero, EG; Vazquez V da Silva ; Goncalves, MP ; Andrade, CT;
PUBLICAÇÃO: 2007, FONTE: JOURNAL OF THE BRAZILIAN CHEMICAL SOCIETY, VOLUME: 18, NÚMERO: 1
6
TÃTULO: Rheological study of the effect of Cassia javanica galactomannans on the heat-set gelation of a whey protein isolate at pH 7 Full Text
AUTORES: Goncalves, MP ; Torres, Duarte ; Andrade, CT; Azero, EG; Lefebvre, J;
PUBLICAÇÃO: 2004, FONTE: FOOD HYDROCOLLOIDS, VOLUME: 18, NÚMERO: 2
AUTORES: Goncalves, MP ; Torres, Duarte ; Andrade, CT; Azero, EG; Lefebvre, J;
PUBLICAÇÃO: 2004, FONTE: FOOD HYDROCOLLOIDS, VOLUME: 18, NÚMERO: 2
7
TÃTULO: Rheological properties of mixtures of kappa-carrageenan from Hypnea musciformis and galactomannan from Cassia javanica Full Text
AUTORES: Andrade, CT; Azero, EG; Luciano, L; Goncalves, MP ;
PUBLICAÇÃO: 2000, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF BIOLOGICAL MACROMOLECULES, VOLUME: 27, NÚMERO: 5
AUTORES: Andrade, CT; Azero, EG; Luciano, L; Goncalves, MP ;
PUBLICAÇÃO: 2000, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF BIOLOGICAL MACROMOLECULES, VOLUME: 27, NÚMERO: 5
8
TÃTULO: Solution properties of the galactomannans extracted from the seeds of Caesalpinia pulcherrima and Cassia javanica: comparison with locust bean gum Full Text
AUTORES: Andrade, CT; Azero, EG; Luciano, L; Goncalves, MP ;
PUBLICAÇÃO: 1999, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF BIOLOGICAL MACROMOLECULES, VOLUME: 26, NÚMERO: 2-3
AUTORES: Andrade, CT; Azero, EG; Luciano, L; Goncalves, MP ;
PUBLICAÇÃO: 1999, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF BIOLOGICAL MACROMOLECULES, VOLUME: 26, NÚMERO: 2-3