5
TÍTULO: High-solid systems of partially hydrolysed waxy maize starch: Rheological and structural characterisations  Full Text
AUTORES: Lopes, GK; Azero, EG; Vazquez V da Silva ; Goncalves, MP ; Andrade, CT;
PUBLICAÇÃO: 2007, FONTE: JOURNAL OF THE BRAZILIAN CHEMICAL SOCIETY, VOLUME: 18, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
6
TÍTULO: Rheological study of the effect of Cassia javanica galactomannans on the heat-set gelation of a whey protein isolate at pH 7  Full Text
AUTORES: Goncalves, MP ; Torres, Duarte ; Andrade, CT; Azero, EG; Lefebvre, J;
PUBLICAÇÃO: 2004, FONTE: FOOD HYDROCOLLOIDS, VOLUME: 18, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 27
7
TÍTULO: Rheological properties of mixtures of kappa-carrageenan from Hypnea musciformis and galactomannan from Cassia javanica  Full Text
AUTORES: Andrade, CT; Azero, EG; Luciano, L; Goncalves, MP ;
PUBLICAÇÃO: 2000, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF BIOLOGICAL MACROMOLECULES, VOLUME: 27, NÚMERO: 5
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
8
TÍTULO: Solution properties of the galactomannans extracted from the seeds of Caesalpinia pulcherrima and Cassia javanica: comparison with locust bean gum  Full Text
AUTORES: Andrade, CT; Azero, EG; Luciano, L; Goncalves, MP ;
PUBLICAÇÃO: 1999, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF BIOLOGICAL MACROMOLECULES, VOLUME: 26, NÚMERO: 2-3
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef