Gaston Ares
AuthID: R-00F-YH3
1
TÃTULO: A cross-cultural perspective on feeling good in the context of foods and beverages Full Text
AUTORES: Claire Sulmont Rosse; Rafal Drabek; Valerie L Almli; Hannelize van Zyl; Ana Patricia Silva; Martin Kern; Jean A McEwan; Gaston Ares;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: FOOD RESEARCH INTERNATIONAL, VOLUME: 115
AUTORES: Claire Sulmont Rosse; Rafal Drabek; Valerie L Almli; Hannelize van Zyl; Ana Patricia Silva; Martin Kern; Jean A McEwan; Gaston Ares;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: FOOD RESEARCH INTERNATIONAL, VOLUME: 115
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2
TÃTULO: Do we all perceive food-related wellbeing in the same way? Results from an exploratory cross-cultural study Full Text
AUTORES: Gaston Ares; Ana Gimenez; Leticia Vidal; Yanfeng F Zhou; Athanasios Krystallis; George Tsalis; Ronan Symoneaux; Luis M Cunha ; Ana Pinto de Moura ; Anna Claret; Luis Guerrero; Armand V Cardello; Alan Wright; Laura Jefferies; Michelle Lloyd; Denize Oliveira; Rosires Deliza;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: FOOD QUALITY AND PREFERENCE, VOLUME: 52
AUTORES: Gaston Ares; Ana Gimenez; Leticia Vidal; Yanfeng F Zhou; Athanasios Krystallis; George Tsalis; Ronan Symoneaux; Luis M Cunha ; Ana Pinto de Moura ; Anna Claret; Luis Guerrero; Armand V Cardello; Alan Wright; Laura Jefferies; Michelle Lloyd; Denize Oliveira; Rosires Deliza;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: FOOD QUALITY AND PREFERENCE, VOLUME: 52
3
TÃTULO: Consumers' associations with wellbeing in a food-related context: A cross-cultural study Full Text
AUTORES: Gaston Ares; Luis de Saldamando; Ana Gimenez; Anna Claret; Luis M Cunha ; Luis Guerrero; Ana Pinto de Moura ; Denize C R Oliveira; Ronan Symoneaux; Rosires Deliza;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: 10th Pangborn Sensory Science Symposium in FOOD QUALITY AND PREFERENCE, VOLUME: 40, NÚMERO: PB
AUTORES: Gaston Ares; Luis de Saldamando; Ana Gimenez; Anna Claret; Luis M Cunha ; Luis Guerrero; Ana Pinto de Moura ; Denize C R Oliveira; Ronan Symoneaux; Rosires Deliza;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: 10th Pangborn Sensory Science Symposium in FOOD QUALITY AND PREFERENCE, VOLUME: 40, NÚMERO: PB
4
TÃTULO: Food choice and food consumption frequency for Uruguayan consumers Full Text
AUTORES: Gaston Ares; Adriana Gambaro;
PUBLICAÇÃO: 2008, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCES AND NUTRITION, VOLUME: 59, NÚMERO: 3
AUTORES: Gaston Ares; Adriana Gambaro;
PUBLICAÇÃO: 2008, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCES AND NUTRITION, VOLUME: 59, NÚMERO: 3
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5
TÃTULO: SHELF-LIFE ESTIMATION OF APPLE-BABY FOOD Full Text
AUTORES: ADRIANA GAMBARO; GASTON ARES; ANA GIMENEZ;
PUBLICAÇÃO: 2006, FONTE: J Sensory Studies - Journal of Sensory Studies, VOLUME: 21, NÚMERO: 1
AUTORES: ADRIANA GAMBARO; GASTON ARES; ANA GIMENEZ;
PUBLICAÇÃO: 2006, FONTE: J Sensory Studies - Journal of Sensory Studies, VOLUME: 21, NÚMERO: 1
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6
TÃTULO: PREFERENCE MAPPING OF TEXTURE OF DULCE DE LECHE Full Text
AUTORES: GASTÓN ARES; ANA GIMÉNEZ; ADRIANA GÁMBARO;
PUBLICAÇÃO: 2006, FONTE: J Sensory Studies - Journal of Sensory Studies, VOLUME: 21, NÚMERO: 6
AUTORES: GASTÓN ARES; ANA GIMÉNEZ; ADRIANA GÁMBARO;
PUBLICAÇÃO: 2006, FONTE: J Sensory Studies - Journal of Sensory Studies, VOLUME: 21, NÚMERO: 6
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7
TÃTULO: INSTRUMENTAL METHODS TO CHARACTERIZE NONORAL TEXTURE OF DULCE DE LECHE Full Text
AUTORES: GASTÓN ARES; ANA GIMÉNEZ; ADRIANA GÁMBARO;
PUBLICAÇÃO: 2006, FONTE: Journal of Texture Studies - J Texture Studies, VOLUME: 37, NÚMERO: 5
AUTORES: GASTÓN ARES; ANA GIMÉNEZ; ADRIANA GÁMBARO;
PUBLICAÇÃO: 2006, FONTE: Journal of Texture Studies - J Texture Studies, VOLUME: 37, NÚMERO: 5
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