1
TÍTULO: Circular Economy in the Agri-Food Sector: Insights into Portuguese Companies’ Practices
AUTORES: Federica Scandurra; Roberta Salomone; Sandra Caeiro; Ana Pinto de Moura ;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: Circular Economy and Sustainability
INDEXADO EM: Scopus CrossRef Unpaywall
NO MEU: ORCID
2
TÍTULO: Evaluation of the trade-off between variety, processing, and low-GI claim in ready-to-eat rice
AUTORES: Cabral, Diva; Fonseca, Susana C. ; Rocha, Celia; Moura, Ana P.; Oliveira, Jorge C.; Ana Pinto de Moura ;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY INTERNATIONAL
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
3
TÍTULO: Exploring Rice Consumption Habits and Determinants of Choice, Aiming for the Development and Promotion of Rice Products with a Low Glycaemic Index
AUTORES: Cabral, Diva; Ana Pinto de Moura ; Fonseca, Susana C. ; Oliveira, Jorge C.; Cunha, Luis M. ;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOODS, VOLUME: 13, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef Unpaywall
4
TÍTULO: Food Fraud Conceptualization: An Exploratory Study with Portuguese Consumers
AUTORES: Costa, Maria Joao; Sousa, Isabel; Ana Pinto de Moura ; Teixeira, Jose A.; Cunha, Luis Miguel ;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: JOURNAL OF FOOD PROTECTION, VOLUME: 87, NÚMERO: 7
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 1 Unpaywall
5
TÍTULO: Adaptation of the food choice questionnaire using a design thinking approach and application to rice consumption by the major European consumers  Full Text
AUTORES: Castanho, Ana; Brites, Carla; Rocha, Celia; Ana Pinto de Moura ; Oliveira, Jorge C.; Cunha, Luis M. ;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FOOD QUALITY AND PREFERENCE, VOLUME: 110
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef Unpaywall
6
TÍTULO: Analysis of Scientific production aligned with the Food and Nutrition Security Strategy of Portuguese-Speaking African Institutions: a systematic scoping review  Full Text
AUTORES: Miquitaio, Augusto Mario; Crisp, Alex Harley; Zuliani, Daniela Queiroz; Ana Pinto de Moura ; de Oliveira, Maria Rita Marques;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: REVISTA DE NUTRICAO-BRAZILIAN JOURNAL OF NUTRITION, VOLUME: 36
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
7
TÍTULO: Body Composition, Nutritional Intake Assessment, and Perceptions about Diet for Health and Performance: An Exploratory Study for Senior Futsal Players  Full Text
AUTORES: Brum, Silvia Zambujo; Franchini, Bela ; Ana Pinto de Moura ;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: NUTRIENTS, VOLUME: 15, NÚMERO: 6
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 1 Unpaywall
8
TÍTULO: Conceptualization of Rice with Low Glycaemic Index: Perspectives from the Major European Consumers
AUTORES: Cabral, Diva; Fonseca, Susana Caldas ; Ana Pinto de Moura ; Oliveira, Jorge C.; Cunha, Luis Miguel ;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: FOODS, VOLUME: 11, NÚMERO: 14
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef Handle
9
TÍTULO: Designing and development of food structure with high acceptance based on the consumer perception
AUTORES: Isaías, Ricardo N.; Frias, A; Rocha, C; Ana Pinto de Moura ; Cunha, LM ;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: Food Structure Engineering and Design for Improved Nutrition, Health and Well-being
INDEXADO EM: Scopus CrossRef: 1 Unpaywall
10
TÍTULO: Insects as food and feed in Portugal and Norway - Cross-cultural comparison of determinants of acceptance  Full Text
AUTORES: Ribeiro, José Carlos ; Sposito Goncalves, Ane Telles; Ana Pinto de Moura ; Varela, Paula; Cunha, Luis Miguel ;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: FOOD QUALITY AND PREFERENCE, VOLUME: 102
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 31 Unpaywall
Página 1 de 5. Total de resultados: 43.