Rocio Casquete
AuthID: R-00G-G3P
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TÃTULO: Evaluation of the microbiological safety and sensory quality of a sliced cured-smoked pork product with protective cultures addition and modified atmosphere packaging
AUTORES: Rocio Casquete; Susana C Fonseca ; Pereira-Pinto, R. ; Sonia M Castro ; Svetoslav Todorov; Paula Teixeira; Manuela Vaz Velho;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY INTERNATIONAL, VOLUME: 25, NÚMERO: 4
AUTORES: Rocio Casquete; Susana C Fonseca ; Pereira-Pinto, R. ; Sonia M Castro ; Svetoslav Todorov; Paula Teixeira; Manuela Vaz Velho;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY INTERNATIONAL, VOLUME: 25, NÚMERO: 4
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TÃTULO: Biopreservation strategies in combination with mild high pressure treatments in traditional Portuguese ready-to-eat meat sausage Full Text
AUTORES: Castro, SM ; Kolomeytseva, M; Casquete, R; Silva, J; Queiros, R; Saraiva, JA; Teixeira, P;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: FOOD BIOSCIENCE, VOLUME: 19
AUTORES: Castro, SM ; Kolomeytseva, M; Casquete, R; Silva, J; Queiros, R; Saraiva, JA; Teixeira, P;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: FOOD BIOSCIENCE, VOLUME: 19
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TÃTULO: Effect of high pressure on growth and bacteriocin production of Pediococcus acidilactici HA-6111-2 Full Text
AUTORES: Castro, SM ; Kolomeytseva, M; Casquete, R; Silva, J; Saraiva, JA; Teixeira, P;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: HIGH PRESSURE RESEARCH, VOLUME: 35, NÚMERO: 4
AUTORES: Castro, SM ; Kolomeytseva, M; Casquete, R; Silva, J; Saraiva, JA; Teixeira, P;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: HIGH PRESSURE RESEARCH, VOLUME: 35, NÚMERO: 4